Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam sprawe. Biore udzial w konkursie u nas w miejscowosci i tu jest problem, konkuruje ze mna laska ktora zaklada falszywe konta i sobie lajkuje i ogolnie oszukuje. pol dnia zadneg lajku a potem od razu w ciagu paru minut ma ich o 100 wiecej. Brakuje mi do niej 80 polubien. Jest was tutaj mnostwo i chwilka i dziewczyna byla by pozamiatana
Chcialam wygrac ten lot dla mojego meza bo ma imieniny 17 kwietnia i tak bardzo mi zalezy. Wejdziecie w link i polubicie moj komentarz ( Magdalena Walenciak) jest to konkurs na facebooku. bede bardzo wdzieczna. Chce jej pokazac ze normalnie tez mozna wygrac a nie oszukujac.
https://www.facebook.com/Freeflycenter/photos/a.421672867891317.102100.421311301260807/1359596300765631/?type=3
-
Dziewczyny!!!!!! widziałam moje Maleństwo!! widziałam Jego serduszko!! zarodeczek ma 2,5 mm , jest maleńki, ale jest najpiękniejszy!
Byłam u gina bo męczyło mnie to grzybicze zapalenie pochwyMonal, Nola, bebloszka90, Alxawl, Tizzi, MalaHD, Justya85, Mamaokruszka, magdzia26, Jooozefka, Wachciowa, A85K, migiem lubią tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Jednym z objawów ciąży z Zuzą było kichanie, cały pierwszy trymestr kichała, dochodziło do tego że 30 razy pod rzad kichała, jak widzisz mam zdrową córeczkę.
Nola, magdzia26, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Nola wrote:iedealne pytanie bo dokladnie tak! Martwie sie mam
Skorcze i ciagniecie jak na okres przychodzi i odchodzi od paru dniNola, Alxawl lubią tę wiadomość
-
Jula911 wrote:Dziewczyny!!!!!! widziałam moje Maleństwo!! widziałam Jego serduszko!! zarodeczek ma 2,5 mm , jest maleńki, ale jest najpiękniejszy!
Byłam u gina bo męczyło mnie to grzybicze zapalenie pochwy
A co ci dał na to zapalenie ?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Jula911 wrote:Dziewczyny!!!!!! widziałam moje Maleństwo!! widziałam Jego serduszko!! zarodeczek ma 2,5 mm , jest maleńki, ale jest najpiękniejszy!
Byłam u gina bo męczyło mnie to grzybicze zapalenie pochwy
Gratulacje!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Byłam u gina bo męczyło mnie to grzybicze zapalenie pochwyMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Monal wrote:Jestem po wizycie. Słyszałam serduszko. Rozpłakałam sie podczas usg na hasło: o jaki ładny dzidziuś.
Monal lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Czy was też czasami boli brzuch jak na @?
-
Tizzi wrote:Czy tylko ja tak mam, że potrafię się rozplakac z byle powodu? I łzy mi same lecą wymyślajac coraz głupsze powody do płaczu
Płakałam oglądając reklamę opon....wzruszyła mnieTizzi, Nola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje serduszek fajnie że już zobaczyłyście swoje bąbelki, kamień z serca, a my dalej czekamy
ja nie mam weny nawet pisać, wkurzają mnie w przedszkolu gdzie chodzi córka, ale pocieszam się że już niedługo i przenoszę ją. wogóle dzisiaj to mam ciśnienie podniesione aż mam wyrzuty sumienia że się daje sprowokować teraz w tym stanie no nic, jakoś sobie poradze. Padam idę spać (wczoraj po 20 spałam).
Mnie wogóle nie boli brzuch praktycznie, z córką też mnie nie bolał, nie wiem od czego to zależy. w oklicach @ miałam bóle, później mnie lewy jajnik z którego była owu pobolewał a teraz nic. Też już chciałabym zobaczyć serduszko malutkie moje a tu tyllle czekania...
dobranoc dziewczynki :*Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Gratulacje serduszek piekne uczucie jest zobaczyć mam nadzieje, ze u mnie tez bedzie wszystko ok i bede mogla jeszcze raz poczuc to uczucie
U mnie rano mdlosci, pozniej nic. Z dzieciakami na dworze powariowalismy, moje male 14kg na plecach nosilam i chyba sie przeciazylam. Tak mnie kolana bola... masakra! Na szczescie chlopaki padli przed 19 i moge wypoczywac!Tizzi lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.