Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wachciowa wrote:Ja chodzę do niego prywatnie do gabinetu, powiedział że mamy przyjechać do szpitala i badania wykona bezpłatnie. I tak było. Nie chcę zmieniać lekarzy. Już trochę ich przerobiłam do tej pory. Ja nie plamiłam.
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
A85K wrote:Dziewczyny ja już po wizycie
Maluszek ma 0.42 mm I widziałam jego bijące serduszko .
Napiszę później
GratulujęMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Monal wrote:Gratuluję wszystkim, które zobaczyły dzisiaj serduszka. Ja mam wizytę o 18stej i mam złe przeczucia. Zrobiłam dzisiaj bete i 55647 a dwa dni wczesniej 43067. Nie jest to za duży przyrost. Poza tym nagłe ustanie objawów tydzień temu. Strasznie się boję.
Monal lubi tę wiadomość
-
Monal wrote:Jestem po wizycie. Słyszałam serduszko. Rozpłakałam sie podczas usg na hasło: o jaki ładny dzidziuś.
GratulujęMonal lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Trzymam mocno kciuki za wszystkie, które czekają na wizytę i za same dobre wieści. Mam nadzieję, że uda Wam sie uniknąć takiego sttesu jaki mi towarzyszył. To napewno trudne tak samo jak to co lekarz mi zalecił, ż mam zapomnieć o ciąży i sie nie zamartwiać. Przypomnieć dopiero na godzinę przed wizytą.
Tizzi lubi tę wiadomość
-
No mnie dziś pobolewa podbrzusze od popołudnia, wystraszylam się, wzięłam nospe i leżę prawie pół dnia. Mam nadzieję że to nic poważnego.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Nola wrote:Te
Dziewczyny ktore przeszly juz zdrowe ciaze...moze tak byc? Pomizcie nam i jeszcze pytanie kochlam i zaeylam z bolu nie uszkodzilam nic ? Ratunku
Też się bałam w ciąży kichać i kaszleć ;/ a po dzisiejszej wizycie, gdzie stwierdził pan dr mikro krwiaka to aż się boję do wc chodzićMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019