Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Czyli też Ci rośnie w brzuchu mały odkurzacz Niestety pewnie przez najbliższe tygodnie tak już będzie. U mnie jest teraz 11 tydz. a ja dalej pochłaniam wszystko czasami aż mnie to wkurza, bo ile można wciągać. I pomysły na jedzenie się kończą..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 13:45
A85K, magdzia26, Nola lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:polecam sałatki ja karmię moją dzidzię ostatnio sałatkami, dziś zrobiłam warstwową ze śledzia: śledz, cebulka,majonez, ogórki kiszone, ziemniaki, marchewka, buraki, mjaonez, jajko i szczypiorek :0) i właśnie odlatuję w rozkoszy
JaKa lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Lady Savage wrote:polecam sałatki ja karmię moją dzidzię ostatnio sałatkami, dziś zrobiłam warstwową ze śledzia: śledz, cebulka,majonez, ogórki kiszone, ziemniaki, marchewka, buraki, mjaonez, jajko i szczypiorek :0) i właśnie odlatuję w rozkoszy
Muszę też jakaś sałatkę zrobić bo zrobiłaś mi smakaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ojej.. To zostałabym przy jajku ze szczypiorkiem
Śledzia w życiu nie tknę
nesairah to chyba nie jest uzależnione od apetytu tatusia mój tyle nie wciąga. A ja się czuję jakbym miała czarną dziurę zamiast brzucha - jedzenie wpada i tam ślad po nim ginieA85K lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ojej.. To zostałabym przy jajku ze szczypiorkiem
Śledzia w życiu nie tknę
nesairah to chyba nie jest uzależnione od apetytu tatusia mój tyle nie wciąga. A ja się czuję jakbym miała czarną dziurę zamiast brzucha - jedzenie wpada i tam ślad po nim ginie
Trochę mnie przeraziłaś, myślałam, że to minie za jakiś czas. A mdłości miałaś? -
Ale fajnie się was czyta ja czekam na wynik bety, siedzę na szpilce. Jak coś wyjdzie zapiszę się do lekarza na początek maja:)
emilydread, JaKa, A85K, migiem, magdzia26, Nola, Tizzi lubią tę wiadomość
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
emilydread wrote:Robilyscie sobie już te wszystkie badania krwi i moczu?
No mi już właśnie wszystkie zlecił, glukoza wyszła mi wyższa. Robiłam już toxo,wczoraj hiv.
Ja to się mało odzywam bo nie mam czasu, ale podczytuje i gratuluje serduszek i bączków małych
U mnie maraton jak to przed Świętami, sprzątania, gotowania itp itd. Jeszcze mi dziecko dłużej w domu siedzi lobidy....
byle do piątkuPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
No mi się zdaje że tak do 10 tyg zlecają zwykle pierwsze badania, ja mam już drugie ale dlatego ze wyszły bakterie. Mocz, morfologia, tsh, glukoza na czczo, toxoplazmoza i hiv
Mojej bratowej dopiero w 11tyg zlecił i wyszło tsh kosmiczne (29).Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
JaKa wrote:Właśnie dziewczyny, powiedzcie proszę jak to jest z tymi badaniami, kiedy i jakie trzeba zrobić?
Mi gin mówił kiedy trzeba pobrać krew.
Wczoraj pobierała mi krew I badała mocz.
O tym jakie badania trzeba zrobić mówił mi gin...za toksoplazmowe trzeba u mnie zapłacić ale nie pamiętam kiedy dokładnie się ją robi.Laura
-
Justya85 wrote:No mi się zdaje że tak do 10 tyg zlecają zwykle pierwsze badania, ja mam już drugie ale dlatego ze wyszły bakterie. Mocz, morfologia, tsh, glukoza na czczo, toxoplazmoza i hiv
Mojej bratowej dopiero w 11tyg zlecił i wyszło tsh kosmiczne (29).