Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
belly_boom_boom wrote:Hej dziewczyny,
pomimo tego, że udzielam się raczej sporadycznie to podglądam Was prawie codziennie na zmianę ze styczniowymi mamusiami. Termin mam na 30.12 więc cholera wie Jeśli będzie to grudzień to pewnie będę jedną z ostatnich mam tutaj. Czekamy na Pole która przyjdzie na świat w wawie, jeszcze nie wiem w jakim szpitalu (żelazna lub inflancka)
jestem na etapie kompletowania wyprawki i mam jeden dylemat.
Jetem ciekawa jakie macie przejścia z aspiratorami do noska.
Chciałabym kupić elektryczny bo wydaje się najporęczniejszy i praktyczny.
Wiem że ten do odkurzacza ma swoją wierną rzeszę fanek.. ale odkurzacz to kiepska opcja jeśli chodzi o używanie w nocy albo w podróży.
będe wdzięczna za podpowiedźbelly_boom_boom lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Nie mam tego. Telefony mam na okładce i nie ma tam fizjoterapeuty
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b041512c9299.jpg
Lady żeby Ci dziecię psikusa nie zrobiło i nie urodziło się po terminie
-
nick nieaktualny
-
Pepita mój byłby szczęśliwy, bo wtedy Zuza dostanie paczkę z biedronki, jako że będę jeszcze pracownikiem, a tak jak urodzę w listopadzie to mnie ominie, ale mi ta ciąża tak daje w kość, że w nosie mam te paczki świąteczne.
-
Mój mąż za długo przybywa w Anglii bo humor mu się zrobił niesmieszny. Zapytałam czy byłby zniesmaczona gdybym zrobiła przy nim.kupę podcZas porodu. Powiedział że nie ale dobrze, że nasze dziecko nie jest czarne bo by mogli się pomylić ...
Szczesliwa_mamusia, Petitka, Lady Savage, Lura82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Mój mąż za długo przybywa w Anglii bo humor mu się zrobił niesmieszny. Zapytałam czy byłby zniesmaczona gdybym zrobiła przy nim.kupę podcZas porodu. Powiedział że nie ale dobrze, że nasze dziecko nie jest czarne bo by mogli się pomylić ...
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Podziwiam dziewczyny które mają jeszcze ochotę na seks. Ja się czuje tak nieatrakcyjna że pilnuje jak się da żeby mąż mnie nie przyłapał bez ciuchów.
Ja też mam fride, zobaczymy jak to się sprawdzi. Ten filtr się po każdym użyciu wymienia?
Ja nie wymieniałam za każdym razem, dopiero wtedy jak śpik się do niego przyklejał -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Podziwiam dziewczyny które mają jeszcze ochotę na seks. Ja się czuje tak nieatrakcyjna że pilnuje jak się da żeby mąż mnie nie przyłapał bez ciuchów.
Ja też mam fride, zobaczymy jak to się sprawdzi. Ten filtr się po każdym użyciu wymienia?
A z frida, to tak jak u Iruletka, Nie wymieniałam za każdym razem. Tylko ta rurkę czyscilam po każdym ozyszczeniu noska -
MalaHD wrote:Podziwiam dziewczyny które mają jeszcze ochotę na seks. Ja się czuje tak nieatrakcyjna że pilnuje jak się da żeby mąż mnie nie przyłapał bez ciuchów.
Nie chciałam ale jednak wczoraj kupiłam kurtkę zimową w którą się mieszczę bo w tym moim dresiku to już było mi zimno
https://www.maluchy.pl/li-73179.png