Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Właśnie oglądam kupy u hafiji. To ile taki maluch może nabombać w pieluchę to jestem w szoku Heh dobrze za wczasu to zobaczyć żeby się później nie zdziwić
MalaHD lubi tę wiadomość
-
Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia , pierwsze dziecko to w ogóle doświadczenie mam żadne. Liczę bardzo że pani położna pokaże cokolwiek a resztę moze trochę intuicyjnie może ktoś podpowie.
Śmiejcie się lub nie Ale dla mnie zagadka jest kąpiel i higiena chłopca. Jedni mówią że podczas kąpieli myje się dokładnie m-ca intymne inni ze nic tam się nie naciaga..i bądź tu mądry. W rodzinie same dziewczynki.
Może w szpitalu pokażą.
Niby prosta rzecz a człowiek po prostu nie wie.
To tak w odniesieniu do słów Małej o kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:29
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:
Dziewczyny
Ja nie mam fb nie ma mnie w grupie
Powiedzcie czemu dziewczyny wcześniej urodziły ?
Nam nadzieję że u nich i dzieci wszystko w porządku. Szczególnie że to praktycznie żadne wcześniej bo prawie ciążę donoszone.
Wachciowa urodziła przez cc ciecue, bo miała wysokie białko w moczu plus ciśnienie plus szalejace cukry i postanowili rozwiązać ciaze
Alxawi-miala skurcze mocne, które nie mijały, a że był problem z pepowina, to postanowili szybko zrobić cesarkę -
nick nieaktualny
-
Lunka moja tesciowa jest pielegniarka na oddziale nowordkow to mowila ze teraz nie odciaga sie napletka tylko normalnie sie myje. Pewnie co osoba to inaczej powie. Skoro dzien wrzucania zdjec brzuszka wrzucam i ja 34 tydz 6 dni.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1691b91ec77c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 15:37
Szczesliwa_mamusia, Iruletka, k878, Petitka, aga1402, magdzia26, emikey, Aqu, Lady Savage, Kamcia1988, nataliamonika lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ara urodziła, bo leżała w szpitalu z rozwarciem na 3cm i jakoś poszlo
Wachciowa urodziła przez cc ciecue, bo miała wysokie białko w moczu plus ciśnienie plus szalejace cukry i postanowili rozwiązać ciaze
Alxawi-miala skurcze mocne, które nie mijały, a że był problem z pepowina, to postanowili szybko zrobić cesarkę
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ara urodziła, bo leżała w szpitalu z rozwarciem na 3cm i jakoś poszlo
Alxawi-miala skurcze mocne, które nie mijały, a że był problem z pepowina, to postanowili szybko zrobić cesarkę
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia , pierwsze dziecko to w ogóle doświadczenie mam żadne. Liczę bardzo że pani położna pokaże cokolwiek a resztę moze trochę intuicyjnie może ktoś podpowie.
Śmiejcie się lub nie Ale dla mnie zagadka jest kąpiel i higiena chłopca. Jedni mówią że podczas kąpieli myje się dokładnie m-ca intymne inni ze nic tam się nie naciaga..i bądź tu mądry. W rodzinie same dziewczynki.
Może w szpitalu pokażą.
Niby prosta rzecz a człowiek po prostu nie wie.
To tak w odniesieniu do słów Małej o kupie -
Zołzimagic wrote:Lunka moja tesciowa jest pielegniarka na oddziale nowordkow to mowila ze teraz nie odciaga sie napletka tylko normalnie sie myje. Pewnie co osoba to inaczej powie. Skoro dzien wrzucania fotek brzuszks wrzucam i ja.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53e76322dc4c.jpg
A brzuszek mały zgrabny -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja też nie chodziłam do sr. Jedynie mam małe doświadczenie w opiece nad siostrzeńcem. Ale dużo obejrzałam filmików na internecie. Dla mnie bardzo pomocna była seria filmików poradnik przetrwania porodu na YouTube.pl bardzo fajnie dziewczyna prowadzi program
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny