Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Editchen- dzisiaj masz tą wizytę, Na 17? Coś kojarze. Koniecznie później napisz co Ci powiedziała ta lekarka
na 17.30 zdam relacje na bank. mam nadzieje, ze pozytywnaSzczesliwa_mamusia, Lady Savage, Minionkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
78beti wrote:Ja dziś byłam ostatni raz w pracy i teraz padam na twarz
nie mam nawet siły czytać forum
Nie próbuj nadrobić. Ja poszłam do biedry, nie było mnie z pół godz. a nabombaly 3 strony w tym czasieLady Savage, Minionkowa, emikey lubią tę wiadomość
-
Iruletka wrote:Ja miałam dokładne usg w skończonym 30 tc i lekarka nam wówczas mówiła, że u Tomcia jąderka już się zstąpiły do worka. A, źe mój mąż miał z tym problem jak był mały i musiał mieć operację to to przy każdym dziecku się o to wypytywał lekarzy
Wiem z książek ze zstepuja do 34t. Ale pewnie mogą i wcześniej. -
Lady Savage ty masz 2 latkę w domu prawda?
Ja mam dzisiaj mojej siostry od rana i kłaniam ci się do stóp podziwiam i wogole, ja już dostałam wszystkich możliwych bolączek ciążowych:-)
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
78beti wrote:Ja dziś byłam ostatni raz w pracy i teraz padam na twarz
nie mam nawet siły czytać forum
jak ja zazdroszcze...ja do konca listopad robie, fakt ze w domu, ale te x godzin przy biurku mnie wykancza
Dziewczyny, mam mega bol w pachwinach, promieniujacy do krzyza i silny bol w szyjce, jak chodze albo mam skurcz to boli 10x bardziej...normalne czy sie martwic? na razie leze...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
malysmok84 wrote:jak ja zazdroszcze...ja do konca listopad robie, fakt ze w domu, ale te x godzin przy biurku mnie wykancza
Dziewczyny, mam mega bol w pachwinach, promieniujacy do krzyza i silny bol w szyjce, jak chodze albo mam skurcz to boli 10x bardziej...normalne czy sie martwic? na razie leze...
Ale myślę że normalne. Więzadła i szyjka - to może od spojenia - ta szyjka -
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Szczęśliwa
To odpoczywaj
Wg mnie to Ci się wyciszy Ale teraz juz co dzień to może być skurczowy. Bo coraz bliżej terminu. -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:No odpoczywam. Właśnie sie tego boję. Ale psychicznie się przygotowuje,tym bardziej,ze już leki odstawiam. No nic. Za 2tyg wizyta u gina i już zapowiedziałam mężowi,ze jedzie ze mną. A na wszslki wypadek pakujemy do samochodu torby. Najwyżej z nimi wrócimy,ale gdyby coś to przynajmniej będę przygotowana
Lepiej mieć torbę ze sobą.
Odstawiłas luteine?
Nospe ? -
nick nieaktualnyLunk_a wrote:U mnie 34.4 było 2558
A jak u Ciebie z poszczególnymi wymiarami ?
Lunk a pozniej ci odpisze bo przyszlsm z miasta i sie polozylam a notki sa w drugim pokoju.
chodzilam za ta herbatks z lisci malin i nigdzie nie bylo az w koncu kupilam w jakim organicznym sklepie. wy juz pijecie ta herbatke od ktorego tyg ? -
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Spokojnie. Choć za 2tyg może być różnie
Lepiej mieć torbę ze sobą.
Odstawiłas luteine?
Nospe ? -
aga1402 wrote:Lunk a pozniej ci odpisze bo przyszlsm z miasta i sie polozylam a notki sa w drugim pokoju.
chodzilam za ta herbatks z lisci malin i nigdzie nie bylo az w koncu kupilam w jakim organicznym sklepie. wy juz pijecie ta herbatke od ktorego tyg ?
heh skąd to znam. ostatnio gadam z kumpela i tak samo, "jak bede wstawać robić herbate to ci sprawdze" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Ja mam lekarkę z Polnej. Dr Izabela Kaczorowska. Świetny specjalista, nie bagatelizuje niczego, jak trzeba to wysyła do specjalistów no i najwazniejsze, że mam z nią stały kontakt jakby coś się działo.