WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Editchen- dzisiaj masz tą wizytę, Na 17? Coś kojarze. Koniecznie później napisz co Ci powiedziała ta lekarka

• editchen Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Editchen- dzisiaj masz tą wizytę, Na 17? Coś kojarze. Koniecznie później napisz co Ci powiedziała ta lekarka

na 17.30 zdam relacje na bank. mam nadzieje, ze pozytywna :)

Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Minionkowa lubią tę wiadomość

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    editchen wrote:
    na 17.30 zdam relacje na bank. mam nadzieje, ze pozytywna :)

I gdzie ostatecznie do lekarza idziesz?

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Ja dziś byłam ostatni raz w pracy i teraz padam na twarz :( nie mam nawet siły czytać forum :(

Nie próbuj nadrobić. Ja poszłam do biedry, nie było mnie z pół godz. a nabombaly 3 strony w tym czasie :P

Lady Savage, Minionkowa, emikey lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • editchen Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salenne wrote:
    I gdzie ostatecznie do lekarza idziesz?

ogolnie ide do Ivity na Dabrowskiego, do Drews-Piaseckiej, ona akurat jest z Lutyckiej. dzis tez wlasnie ortopeda wspomnial, ze jakby co, to oni ortopedie maja na miejscu...

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    Ja miałam dokładne usg w skończonym 30 tc i lekarka nam wówczas mówiła, że u Tomcia jąderka już się zstąpiły do worka. A, źe mój mąż miał z tym problem jak był mały i musiał mieć operację to to przy każdym dziecku się o to wypytywał lekarzy
    Mi powiedział dopiero teraz. Albo wcześniej byly w brzuchu albo nie patrzył.
    Wiem z książek ze zstepuja do 34t. Ale pewnie mogą i wcześniej.

iv09i09katk65tr1.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage ty masz 2 latkę w domu prawda?
    Ja mam dzisiaj mojej siostry od rana i kłaniam ci się do stóp podziwiam i wogole, ja już dostałam wszystkich możliwych bolączek ciążowych:-)

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Lunk_a Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa
    To odpoczywaj
    Wg mnie to Ci się wyciszy Ale teraz juz co dzień to może być skurczowy. Bo coraz bliżej terminu.

iv09i09katk65tr1.png
  • malysmok84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Ja dziś byłam ostatni raz w pracy i teraz padam na twarz :( nie mam nawet siły czytać forum :(

jak ja zazdroszcze...ja do konca listopad robie, fakt ze w domu, ale te x godzin przy biurku mnie wykancza :/

Dziewczyny, mam mega bol w pachwinach, promieniujacy do krzyza i silny bol w szyjce, jak chodze albo mam skurcz to boli 10x bardziej...normalne czy sie martwic? na razie leze...

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malysmok84 wrote:
    jak ja zazdroszcze...ja do konca listopad robie, fakt ze w domu, ale te x godzin przy biurku mnie wykancza :/

Dziewczyny, mam mega bol w pachwinach, promieniujacy do krzyza i silny bol w szyjce, jak chodze albo mam skurcz to boli 10x bardziej...normalne czy sie martwic? na razie leze...
    Ja nie powiem bo ja cały czas mam różne bóle. W szyjce krzyżu pod brzuchem tam gdzie więzadła to sa silne bóle
    Ale myślę że normalne. Więzadła i szyjka - to może od spojenia - ta szyjka

iv09i09katk65tr1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Szczęśliwa
    To odpoczywaj
    Wg mnie to Ci się wyciszy Ale teraz juz co dzień to może być skurczowy. Bo coraz bliżej terminu.
    No odpoczywam. Właśnie sie tego boję. Ale psychicznie się przygotowuje,tym bardziej,ze już leki odstawiam. No nic. Za 2tyg wizyta u gina i już zapowiedziałam mężowi,ze jedzie ze mną. A na wszslki wypadek pakujemy do samochodu torby. Najwyżej z nimi wrócimy,ale gdyby coś to przynajmniej będę przygotowana

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malysmoku a brałaś coś rozkurczowego?

• Lunk_a Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    No odpoczywam. Właśnie sie tego boję. Ale psychicznie się przygotowuje,tym bardziej,ze już leki odstawiam. No nic. Za 2tyg wizyta u gina i już zapowiedziałam mężowi,ze jedzie ze mną. A na wszslki wypadek pakujemy do samochodu torby. Najwyżej z nimi wrócimy,ale gdyby coś to przynajmniej będę przygotowana
    Spokojnie. Choć za 2tyg może być różnie :P
    Lepiej mieć torbę ze sobą.
    Odstawiłas luteine?
    Nospe ?

iv09i09katk65tr1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    U mnie 34.4 było 2558 :)
    A jak u Ciebie z poszczególnymi wymiarami ?

Lunk a pozniej ci odpisze bo przyszlsm z miasta i sie polozylam a notki sa w drugim pokoju.

chodzilam za ta herbatks z lisci malin i nigdzie nie bylo az w koncu kupilam w jakim organicznym sklepie. wy juz pijecie ta herbatke od ktorego tyg ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Spokojnie. Choć za 2tyg może być różnie :P
    Lepiej mieć torbę ze sobą.
    Odstawiłas luteine?
    Nospe ?
    Luteine właśnie odstawiam. Tak jak kazał lekarz. Nospy nie brałam, bo nie działała. Brałam tylko scopolan. Magnez też już mi kazał odstawić. No nic. Nie panikuje. Jak się regularnie nic nie dzieje, to jestem spokojniejsza. Grunt,ze się wyciszylo. Bo rano się nieciekawie robiło.

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    Lunk a pozniej ci odpisze bo przyszlsm z miasta i sie polozylam a notki sa w drugim pokoju.

chodzilam za ta herbatks z lisci malin i nigdzie nie bylo az w koncu kupilam w jakim organicznym sklepie. wy juz pijecie ta herbatke od ktorego tyg ?

heh skąd to znam. ostatnio gadam z kumpela i tak samo, "jak bede wstawać robić herbate to ci sprawdze" :P

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu nie spakowalam torby cholera

• malysmok84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzielam rozkurczowe jakas gidzine temu ale efekt zaden.

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    heh skąd to znam. ostatnio gadam z kumpela i tak samo, "jak bede wstawać robić herbate to ci sprawdze" :P
    Hehe ja to mam pecha bo jak sie poloze to sie okazuje ze musze wstac cukier zmierzyc :p

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salenne wrote:
    Ja mam lekarkę z Polnej. Dr Izabela Kaczorowska. Świetny specjalista, nie bagatelizuje niczego, jak trzeba to wysyła do specjalistów no i najwazniejsze, że mam z nią stały kontakt jakby coś się działo.
    Ona przyjmuje prywatnie czy na NFZ i gdzie?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 1574 1575 1576 1577 1578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ