Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje torby stoją wyprane w garderobie od 2 tyg znając życie spakuję je koło 25-26 listopada no chybaze będę 27 szła popołudniu dopiero do szpitala to z rana 27 je ogarnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 17:56
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iruletka wrote:Petitka, jak Ci idzie pakowanie? Bo one znowu o torbach rozmawiają i się człowiekowi przypomina, że coś miał jeszcze zrobić
Emikey mi też tak się czasem robi. Mam wrażenie, że od środka tak ni to piecze ni to parzy. Tak dziwnie
Mój młody to w ogóle dał mi w nocy do wiwatu. Od 1 w nocy było mi niedobrze i brzuch bolał, a jak przeszło to przekręcić się musiał tak, że na plecy gdzieś uciskał bo ból krzyża aż do kości ogonowej niemal. Oo i jeszcze teraz się buntuje, że nie mogę na niego źle pisać w internecie, bo tak kopnął, że prawie telefon mi z ręki wypadł xD
-
Oj tam dziewczyny rozstępy wcale nie są takie straszne, mam kilka takich pamiątek na ciele. Nie robią już na mnie specjalnego wrażenia tak jak kiedyś, zaakceptowałam je. Ale wiecie co one u mnie dopiero wylazły jak traciłam masę, także po porodzie trzeba szczególnie o to zadbać, nie tylko będąc w ciąży
-
Petitka wrote:Ha dobre pytanie! Może ją jutro wyciągnę z szafy i wypiore xD Zawsze to będzie jakiś postęp. A jak Tobie idzie?
Emikey mi też tak się czasem robi. Mam wrażenie, że od środka tak ni to piecze ni to parzy. Tak dziwnie
Mój młody to w ogóle dał mi w nocy do wiwatu. Od 1 w nocy było mi niedobrze i brzuch bolał, a jak przeszło to przekręcić się musiał tak, że na plecy gdzieś uciskał bo ból krzyża aż do kości ogonowej niemal. Oo i jeszcze teraz się buntuje, że nie mogę na niego źle pisać w internecie, bo tak kopnął, że prawie telefon mi z ręki wypadł xD
No właśnie kompletnie mi nie idzie -
malysmok84 wrote:A myslalam ze tylko ja niespakowana, kacik malej nieurzadzony i w ogole w lesie z tematem
-
nick nieaktualny
-
Są nawet dwie! I ja że wszystkich dziewczyn w UK mam do obu najbliżej nic tylko jechać!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff5f8555698a.png
Ja robię zakupy w Polskim Sklepie Żubr mam nawet kartę stałego klienta.Minionkowa, magdzia26, Lady Savage, Iruletka lubią tę wiadomość
-
Moja torba w 90% gotowa. Pozostaje tylko wyparzyć i spakować smoczek, butelkę i laktator. I czekam na jeszcze jedną koszulę. Pewnie dotrze koło wtorku/środy. Prawie na styk wszystko. Bo zostało mi tylko 10 dni! 20-stego idę do szpitala. Ale mam stresa...https://www.maluchy.pl/li-73185.png