X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje torby stoją wyprane w garderobie od 2 tyg :D znając życie spakuję je koło 25-26 listopada :P :D no chybaze będę 27 szła popołudniu dopiero do szpitala to z rana 27 je ogarnę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 17:56

Nola lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey-zawsze możesz zapakować się w reklamówki. Do razu możesz posegregowac rzeczy. I będziesz się czuła jak na zakupach;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale koniecznie w te z Biedry ;-)

magdzia26, Szczesliwa_mamusia, Angie 31, emikey, Lady Savage lubią tę wiadomość

dhpclr4.png
  • Petitka Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    Petitka, jak Ci idzie pakowanie? Bo one znowu o torbach rozmawiają i się człowiekowi przypomina, że coś miał jeszcze zrobić ;-) :-D
    Ha dobre pytanie! Może ją jutro wyciągnę z szafy i wypiore xD Zawsze to będzie jakiś postęp. A jak Tobie idzie?
    Emikey mi też tak się czasem robi. Mam wrażenie, że od środka tak ni to piecze ni to parzy. Tak dziwnie ;)
    Mój młody to w ogóle dał mi w nocy do wiwatu. Od 1 w nocy było mi niedobrze i brzuch bolał, a jak przeszło to przekręcić się musiał tak, że na plecy gdzieś uciskał bo ból krzyża aż do kości ogonowej niemal. Oo i jeszcze teraz się buntuje, że nie mogę na niego źle pisać w internecie, bo tak kopnął, że prawie telefon mi z ręki wypadł xD

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey w Anglii nie ma Biedry :P ale możemy jej wysłać kilka szt w prezencie :D

Iruletka lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam dziewczyny rozstępy wcale nie są takie straszne, mam kilka takich pamiątek na ciele. Nie robią już na mnie specjalnego wrażenia tak jak kiedyś, zaakceptowałam je. Ale wiecie co one u mnie dopiero wylazły jak traciłam masę, także po porodzie trzeba szczególnie o to zadbać, nie tylko będąc w ciąży

dhpclr4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Petitka wrote:
    Ha dobre pytanie! Może ją jutro wyciągnę z szafy i wypiore xD Zawsze to będzie jakiś postęp. A jak Tobie idzie?
    Emikey mi też tak się czasem robi. Mam wrażenie, że od środka tak ni to piecze ni to parzy. Tak dziwnie ;)
    Mój młody to w ogóle dał mi w nocy do wiwatu. Od 1 w nocy było mi niedobrze i brzuch bolał, a jak przeszło to przekręcić się musiał tak, że na plecy gdzieś uciskał bo ból krzyża aż do kości ogonowej niemal. Oo i jeszcze teraz się buntuje, że nie mogę na niego źle pisać w internecie, bo tak kopnął, że prawie telefon mi z ręki wypadł xD

No właśnie kompletnie mi nie idzie :-D

dhpclr4.png
  • malysmok84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myslalam ze tylko ja niespakowana, kacik malej nieurzadzony i w ogole w lesie z tematem ;)

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • Petitka Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    No właśnie kompletnie mi nie idzie :-D
    No to piąteczka! XD

Iruletka lubi tę wiadomość

• Petitka Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malysmok84 wrote:
    A myslalam ze tylko ja niespakowana, kacik malej nieurzadzony i w ogole w lesie z tematem ;)
    Nic się nie martw. Mi dopiero komoda przychodzi w niedziele. Dopiero wtedy będziemy mogli ogarnąć sypialnię, skręcić łóżeczko itp na razie też w lesie a w pokoju pierdolnik straszny

• nataliamonika Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy po ktg, zapis książkowy. Koniec raportu :)

Petitka, Minionkowa, salenne, Kamcia1988, Angie 31, Lura82, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Lady Savage, [m]alina, Iruletka, k878 lubią tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem spakowana w sumie od 2 miesięcy i wszystko przygotowane i dobrze bo jak to zrobiłam to akurat mnie walnęło spojenie i bym nie miała kiedy to zrobić. A teraz spokojnie oczekuje na skurcze :)

• Angie 31 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin cc ustalony od 3 m-cy torba kupiona a dalej nie spakowana

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • emikey Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    A po co Ci ta torba? ;-)
    Bo nie chce iść z torba z biedronki jak co niektórzy :P

magdzia26, Iruletka lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Emikey w Anglii nie ma Biedry :P ale możemy jej wysłać kilka szt w prezencie :D
    Jest Biedra w UK
    http://www.polishexpress.co.uk/biedronki-hitem-wsrod-wyspiarzy-polski-sklep-robi-furore

:D

magdzia26 lubi tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są nawet dwie! I ja że wszystkich dziewczyn w UK mam do obu najbliżej :P nic tylko jechać!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff5f8555698a.png

Ja robię zakupy w Polskim Sklepie Żubr ;) mam nawet kartę stałego klienta.

Minionkowa, magdzia26, Lady Savage, Iruletka lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam torbę spakowana :) A łóżeczko dopiero w grudniu będę stawiać. Wózek w ogóle chyba dopiero mąż weźmie jak my bedziemy w szpitalu.

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała a wanienke masz?

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Clarissa Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja torba w 90% gotowa. Pozostaje tylko wyparzyć i spakować smoczek, butelkę i laktator. I czekam na jeszcze jedną koszulę. Pewnie dotrze koło wtorku/środy. Prawie na styk wszystko. Bo zostało mi tylko 10 dni! 20-stego idę do szpitala. Ale mam stresa...

https://www.maluchy.pl/li-73185.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Jest Biedra w UK
    http://www.polishexpress.co.uk/biedronki-hitem-wsrod-wyspiarzy-polski-sklep-robi-furore

:D
    Ulalala :D :D :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 1576 1577 1578 1579 1580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ