Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lozeczko mam nawet nie wybrane...ubranka mam cudem, bo odziedziczylam uzywane, ale uprana ledwo polowa. To co mam to glownie dzieki temu ze ktos oddal/pozyczyl moze w weekend usiedziemy zeby zamowic braki i sie ogarnac. Ale zalatwilismy w usc uznanie ojcostwa wiec przynajmniej formalnie mam spokojLilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Mała a wanienke masz?
Mam w garażu jest
W sumie łóżeczko i wózek też mam bo jest u znajomych 3 ulice dalej. Ale chciałabym już mieć w domku... Jak bedzie suszarka na pranie stała na środku to pożałuje wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 18:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clarissa wrote:magdzia26, widzę że jesteś bardziej do tyłu z wyprawką niż ja Myślałam, że tylko ja tak na ostatnią chwilę. Mamy ten sam wiek ciążowy. Przypomnij czy rodzisz sn czy przez cc?
-
MalaHD wrote:Mam w garażu jest
W sumie łóżeczko i wózek też mam bo jest u znajomych 3 ulice dalej. Ale chciałabym już mieć w domku... Jak bedzie suszarka na pranie stała na środku to pożałuje wtedy
-
Posiadanie męża nie Polaka czasem zmusza do gotowania jego narodowych posiłków. Która wpada na węgierskie co nieco?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da4eec6080a1.jpgmagdzia26, Szczesliwa_mamusia, Petitka, Lady Savage, Minionkowa, editchen, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja lubię węgierska kuchnie. Mogę wpaść na bogracz Jak byłam na Węgrzech, jadłam też pyszna kiełbasę peperoni w sosie. Dobre to było
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny