Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój też siedzi z prawej strony. Wszystko mam poobijane od ŝrodka, szczególnie żebra. Biedny ma już mało miejsca, a mój brzuch już chyba nie potrafi się bardziej rozciągnąć
Mój P ostatnio panikuje, jak nigdy. Jak coś tylko mnie zaboli, strzyknie, albo złapię się za brzuch, to widzę przerażenie w jego oczach i pyta:' To już?', 'Jedziemy do szpitala?', 'Rodzisz?'Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Lady Savage, Petitka, k878 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Hahaha. Nesairah-to jak mój. A już wczoraj, to się mnie z10razy pytał, czy już jedziemy.
Mój też wczoraj miał taki dzień, bo skurcze mi wróciły teraz widzę, że przeżywa, wcześniej był wyluzowany. -
Szczesliwa_mamusia wrote:Mój syn upatrzył sobie lewą strone. Wypycha sie czasem, aż boli31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nesairah wrote:Mój P ostatnio panikuje, jak nigdy. Jak coś tylko mnie zaboli, strzyknie, albo złapię się za brzuch, to widzę przerażenie w jego oczach i pyta:' To już?', 'Jedziemy do szpitala?', 'Rodzisz?'
k878 lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Moje dziecię też często siedzi tylko z jednej strony
Dziś natomiast oficjalnie donosiłam ciążę!aga1402, salenne, nesairah, Lady Savage, Petitka, magdzia26, Iruletka, k878 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wstałam i ja
Dzień zombie poraz drugi. Te noce są uciążliwe prawie nic nie śpię
Mój młody też na prawej stronie się ciska jakby nie mógł iść na drugi chociaż na chwilę. I chyba nie lubi jak śpię na lewej stronie bo wtedy armagedon mam w brzuchu. W nocy się przytulić am brzuchem do mojego I. pleców a mały go okopal oburzony tatuś się odwrócił i się pyta no co ty robisz ja się patrzę no ja nic ale mały cie kopie. Myślał że to ja go budzę.
-
Kumrara wrote:Dziewczyny moje dziecko upatrzylo sobie moj prawy bok. Często pręży się tak że jest to nieprzyjemne ale dzisiaj przechodzi sam siebie. Tak mnie ten brzuch boli że aż mi promieniuje na plecy. W środku wszystko poobijane to normalne ? Też tak macie ? Do tego kluje mnie szyjka
-
nesairah wrote:Mój też siedzi z prawej strony. Wszystko mam poobijane od ŝrodka, szczególnie żebra. Biedny ma już mało miejsca, a mój brzuch już chyba nie potrafi się bardziej rozciągnąć
Mój P ostatnio panikuje, jak nigdy. Jak coś tylko mnie zaboli, strzyknie, albo złapię się za brzuch, to widzę przerażenie w jego oczach i pyta:' To już?', 'Jedziemy do szpitala?', 'Rodzisz?'
ja mam tak samo, ale to bardziej ja panikuje i się zastanawiam czy już nie jechać. -
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:a co to dziewczyny wyrzucilyscie mnie z fb ?
nic mi o tym nie wiadomo, a nie nacisnęłaś czegoś, mi się tak kilka razy zdarzyło, że coś nacinęłam, komórka to nie załapała, walnęłam mocniej i wyrzuciło mnie np z grypy krzyżkomaniaków, i sierpniówek 2015. Przez przypadek sama siebie wyrzuciłam -
nick nieaktualny