Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:nic mi o tym nie wiadomo, a nie nacisnęłaś czegoś, mi się tak kilka razy zdarzyło, że coś nacinęłam, komórka to nie załapała, walnęłam mocniej i wyrzuciło mnie np z grypy krzyżkomaniaków, i sierpniówek 2015. Przez przypadek sama siebie wyrzuciłam22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze macie takie zdolności żeby dziergać a ja jestem antytalent jedyne co umiem zrobić to kupić gotowe części i przyczepić jak np do dyni mojej:P:P:P:P TO cały mój talent plastyczny hehehe
Dzierganie, szycie, haftowanie i inne to czarna magia jak dla mnie. Chociaż nie powiem że nie chciałabym się nauczyć tego. Nie musiałabym latać z każdą pierdołą do krawcowej w IGIEŁCE :P:P:P
Powiedzcie mi dostajecie jakieś gadżety od położnych swoich??? Ja wczoraj pierwszy raz dostałam paczkę malutką pampersów grzechotkę i masę ulotek. -
Lura82 wrote:A widzisz ja nie mam zdolności manualnych ale swego czasu (srednia szkola) wydziergalam obraz. Sloneczniki. Wtedy to bylo bardzo popularne.
-
minionkowa powiem Ci że ja mam swoje podejrzenie przez kogo jesteśmy wyrzucone z grupy. Laska wczoraj się doczepiła do mojej osoby to jedna z listopadówek które od samego początku sie do mnei doczepiły i porównywały do kogoś z ich grupy. Olałam to wkońcu i przeszłam do Was bo jakos tu jest milej.
Zawsze kochane wyrzucone możemy założyć swoją grupę Powiem Wam że teraz się cieszę że nie podałam swojego nazwiska i wizerunku. -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Ja dostaje mase od poloznej jak ide na ktg smoczki, butelki, podklady i inne takie ale te probki kremow i inne takie mnie irytuja. Ulotek ksiazeczek mam z 20. Nie wiem po co to daje no ale co jej powiwm :p
Ja tych książeczek też mam fulll- nigdy nie mam czasu do nich zajrzeć -
nick nieaktualny