Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdzia ja rozumiem jakbyś w ogóle mnie nie dodawała do grupy, ale byłam jakiś czas z wami i nagle mnie wywaliłaś. Tylko i wyłącznie to mnie wkurza. I mogę się domyśleć dlaczego. Bo mam wszystkie dane o sobie zablokowane na profilu i nie wystawiam swoich prywatnych informacji publicznie. Ja wolę chronić swoją prywatność, może dla niektórych to nie zrozumiałe, ale ja wiem, że to co piszę i wstawiam w internecie nigdy nie znika. Zdjęcia dzieci też, dlatego nigdy nie wstawiam bo mogłyby sobie tego nie życzyć. A i ta fala usunięć pewnie jest przez młoda_mame która chciała wejść do grupy prywatnej po napisanych 2 postach. Spoko..
Usuń tylko moje zdjęcie z mężem z grupy. -
Ja na SR dostawałam mnóstwo gadżetów. Najcenniejsze moje "zdobycze" to 2 małe butelki avent, 2 średnie z lovi, 2 smoczki lovi. Więc zakupy w tym zakresie nie będą potrzebne Może jak położna będzie przychodzić do domu też coś będzie przynosićhttps://www.maluchy.pl/li-73185.png
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:A to niebieskie pudełko to jak można dostać? tylko przez położna?
Teraz juz szybciej wypelnilam ankiete bo polozna dala a niebieskie dostane po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 11:14
-
nick nieaktualny
-
LAdy_Savage do mnie doczepiła się jakaś Katarzyna OZ na fb na grupie kim ja jestem itd. Nie mam pojęcia kto to jest bo ja mało na fb jestem raczej tutaj siedzę. Ale podejrzewam ze to któraś z listopadówek które mnie prześladowały na swojej grupie. Już wczoraj było z jej strony pisanie na priv do administratora a dzisiaj widzę że tu też administrator usunął mnie ze znajomych. Ale spoko nie przejmuje się tym tylko Katarzyno OZ jak masz coś do mojej osoby to napisz do mnie a nie za plecami.
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:A to tez fakt, z tych dwóch probek jedna była po terminie. Takie moje szczęście
No ja rozumiem, że oni sami te próbki dostają, ale jednak powinni pilnować i sprawdzać daty ważności. Na szczęście mam takie zboczenie i sprawdzam zawsze daty na wszystkim. -
Ja dostalam tez to niebieskie pudelko to bylo tam kilka probek pampersow itp.
Dziewczyny pijecie juz herbatke z lisci malin ? Janod trzech dni zabieram sie za cwiczenie z aniball. Ale narazie cwiczenie konczy sie na ogladaniu i pompowaniu i zastanawianiu "jak takie wielkie cos ma przeze mnie przejsc " -
Zołzimagic wrote:Ja dostalam tez to niebieskie pudelko to bylo tam kilka probek pampersow itp.
Dziewczyny pijecie juz herbatke z lisci malin ? Janod trzech dni zabieram sie za cwiczenie z aniball. Ale narazie cwiczenie konczy sie na ogladaniu i pompowaniu i zastanawianiu "jak takie wielkie cos ma przeze mnie przejsc " -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Ja się czaję na ten olejek z rossmana ale nigdzie go nie ma. Mogę go odebrać do któregoś stycznia więc może się w końcu pokaże.
Ja się na olejek załapałam, ale fakt że jak brałam to było ich bardzo mało, więc pewnie dużo babek dostało info o olejku. -
Może się którejś przyda. Ostatnio w szkole rodzenia pytałam o jedzenie po odejściu wód. Położna powiedziała, żeby zjeść coś lekkiego, na pusty żołądek nie poleca jechać do szpitala. W razie nagłego cc nie ma to znaczenia, bo anestezjolodzy to w ogóle ciężarne by zagłodzili i zasuszyli, ale przecież nieraz trafiają ludzie z wypadków z pełnym żołądkiem.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyjezeli chodzi o fb to my jestesmy w grupie grudzien 2017 i to wiekszosc z nas jest 9d samego poczatku jedne sie mniej udzielaja drugie wiecej w zaleznosci od czasu. stworzylyscie grupe fb zeby bylo bardziej prywatnie to o co wam chodzi... nikt nie musi wiedziec kim jestesmy moze nie kazda z nas lubi sie pokazywac itd. widocznie moja twarz jest wazniejsza niz tematy naszej ciazy