X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaHD to ten na rozstępy z babydream ??? TO ja mogę swój oddać użyłam go raz tylko.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia1988 wrote:
    a co to za olejek??

Po zarejestrowaniu się w programie rossnę wysyłają informację, że można wziąć olejek rossmanowski na rozstępy za 1gr

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olejek na rozstepy za grosza :D

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Kamcia1988 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    achaaa,to nie dostałam- byłam już jakiś czas zarejestrowana więc może dla nowych członków klubu..

w4sq43r8x4wdamie.png
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest tanszy odpowiednik tego epino. Kolezanka z nim cwiczyla i bardzo polecila. Powiedziala ze gdy doszla do 30 cm przestala sie bac porodu i miala jedno minimalne pekniecie. Mysle ze od dzis zaczne cwiczyc. Kupilam na allegro cos za okolo chyba 200zl. Ale patrzac ile wydalam na wyprawke Malego, to taki jeden wydatek na mnie nie zaszkodzi :D. A da mi poczucie spokoju i moze uda sie uchronic krocze. Wazne to dla mnie, tym bardziej ze w de nie nacinaja tylko sie peka samoistnie...
    Natalia ja zaczelam od 3 dni pic. Zobaczymy co to da :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie ten olejek wrzuciłam do torby porodowej żeby był do masażu pleców :D

• Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogę oddać swój. Raz uzyłam dla sprawdzenia ale że mam 4 inne to używałam tamtych juz zaczętych.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się śmieje do meza,zebysmy seks uprawiali. A on sie boi,ze zaraz w nocy będziemy jechać na IP. Mowie,ze mu, tak to nie działa. Tak samo sie bal zostać ojcem za 9mcy-jak wspomnialam o dziecko. I tak minęło 6lat. Mam nadzieję,ze z porodem nie będę musiała tak długo czekac;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które mają nadciśnienie czy wszystkie macie mieć cc? Jak wasi lekarze to widzą? Będziecie próbować naturalnie i wtedy jak coś dopiero cc czy jak? A i głównie to chodzi mi o dziewczyny, które mają skaczące to ciśnienie, ja mimo leków mam powyżej 140/90.

• Coco55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Ja mam te liście od tygodnia i jakoś się boję zaczac pic, ale lekarz powiedział, że słaby napar mogę robić na tym etapie.
    Ja piłam 2 tygodnie i jak widać nic nie przyspieszylo :) do tego wrzuciłam kilka malin i fok malinowy ;)

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliamonika- ja też się boję zacząć pić liście z malin. Niby chce to Przyspieszyc, a jakoś się boje

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Nataliamonika- ja też się boję zacząć pić liście z malin. Niby chce to Przyspieszyc, a jakoś się boje

No, a seksu to by się chciało :P hihihi

• nataliamonika Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się na dodatek rozchorował, jedzie na polopirynie i antybiotyku, bo nie może zwolnienia wziąć, ale ode mnie stara sie trzymać z daleka. Zawsze go jakiś stan podgorączkowy łapie, ale jeszcze nie zdarzyło mi się od niego zarazić. Mnie jak już coś jest, to zatoki, a gorączki to z 10 lat nie miałam.

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    mogę oddać swój. Raz uzyłam dla sprawdzenia ale że mam 4 inne to używałam tamtych juz zaczętych.
    Przyda sie jeszcze po porodzie. Podobno po jest ważniejsze niz przed

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin ja mam skaczące ciśnienie ale powiedział że mam rodzić sn chyba że syn okaże się powyżej 4 kg to mogę nie dać rady go wypchnąć wtedy przez to że jestem wąska na dole. I chyba że coś zacznie się dziać z ciśnieniem już podczas porodu to wtedy dopiero cc. Nie wiem jak inne dziewczyny i ich lekarze się na to zapatrują.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • Coco55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogóle dzisiaj mam mega lenia :) ciśnienie jakieś niskie czy co... jakie plany obiadowe macie ??

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • nataliamonika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia, to pijemy i najwyżej zwalimy na Coco :P :P

Coco55, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage lubią tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • Kamcia1988 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Może się którejś przyda. Ostatnio w szkole rodzenia pytałam o jedzenie po odejściu wód. Położna powiedziała, żeby zjeść coś lekkiego, na pusty żołądek nie poleca jechać do szpitala. W razie nagłego cc nie ma to znaczenia, bo anestezjolodzy to w ogóle ciężarne by zagłodzili i zasuszyli, ale przecież nieraz trafiają ludzie z wypadków z pełnym żołądkiem.
    U nas położna radziła, żeby zabrać ze sobą jakieś przekąski. Cały czas sie zastanawiam co przygotować :)

w4sq43r8x4wdamie.png
  • Coco55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Szczęśliwa mamusia, to pijemy i najwyżej zwalimy na Coco :P :P
    Biorę wszystko na klatę :D

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura ja mam tych kremów tyle że szybciej sie przeterminują chyba:) Kupiłam ostatnio jeszcze jakieś dwa na to aby zbledły rozstępy po porodzie.

Lura82 lubi tę wiadomość

c55fgywlmszfxxtz.png
‹‹ 1582 1583 1584 1585 1586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ