Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To jest tanszy odpowiednik tego epino. Kolezanka z nim cwiczyla i bardzo polecila. Powiedziala ze gdy doszla do 30 cm przestala sie bac porodu i miala jedno minimalne pekniecie. Mysle ze od dzis zaczne cwiczyc. Kupilam na allegro cos za okolo chyba 200zl. Ale patrzac ile wydalam na wyprawke Malego, to taki jeden wydatek na mnie nie zaszkodzi . A da mi poczucie spokoju i moze uda sie uchronic krocze. Wazne to dla mnie, tym bardziej ze w de nie nacinaja tylko sie peka samoistnie...
Natalia ja zaczelam od 3 dni pic. Zobaczymy co to da -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to się śmieje do meza,zebysmy seks uprawiali. A on sie boi,ze zaraz w nocy będziemy jechać na IP. Mowie,ze mu, tak to nie działa. Tak samo sie bal zostać ojcem za 9mcy-jak wspomnialam o dziecko. I tak minęło 6lat. Mam nadzieję,ze z porodem nie będę musiała tak długo czekac;)
-
Dziewczyny, które mają nadciśnienie czy wszystkie macie mieć cc? Jak wasi lekarze to widzą? Będziecie próbować naturalnie i wtedy jak coś dopiero cc czy jak? A i głównie to chodzi mi o dziewczyny, które mają skaczące to ciśnienie, ja mimo leków mam powyżej 140/90.
-
nataliamonika wrote:Ja mam te liście od tygodnia i jakoś się boję zaczac pic, ale lekarz powiedział, że słaby napar mogę robić na tym etapie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój się na dodatek rozchorował, jedzie na polopirynie i antybiotyku, bo nie może zwolnienia wziąć, ale ode mnie stara sie trzymać z daleka. Zawsze go jakiś stan podgorączkowy łapie, ale jeszcze nie zdarzyło mi się od niego zarazić. Mnie jak już coś jest, to zatoki, a gorączki to z 10 lat nie miałam.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
zapachmalin ja mam skaczące ciśnienie ale powiedział że mam rodzić sn chyba że syn okaże się powyżej 4 kg to mogę nie dać rady go wypchnąć wtedy przez to że jestem wąska na dole. I chyba że coś zacznie się dziać z ciśnieniem już podczas porodu to wtedy dopiero cc. Nie wiem jak inne dziewczyny i ich lekarze się na to zapatrują.
-
nataliamonika wrote:Może się którejś przyda. Ostatnio w szkole rodzenia pytałam o jedzenie po odejściu wód. Położna powiedziała, żeby zjeść coś lekkiego, na pusty żołądek nie poleca jechać do szpitala. W razie nagłego cc nie ma to znaczenia, bo anestezjolodzy to w ogóle ciężarne by zagłodzili i zasuszyli, ale przecież nieraz trafiają ludzie z wypadków z pełnym żołądkiem.