Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
powiedzcie mi czy fb da sie zobić tak aby nikt go bez zaproszenia nie widział??? Chciałabym wpisac swoje dane zebym nie była anonimowa i pododawac zdjecia jakieś. A jak pisałam mój potem afery robi z zazdrości to wolałabym żeby nie wiedział że mam konto i jakoś je skitrać przed jego znajomymi.
Która to ogarnia dość dobrze??? -
nick nieaktualnyMożesz sobie w polityce prywatności zatrzeć,zeby nikt oprocz znajomych nie widział,co dodajesz, Jak chcesz na swoim prywatnym profilu dodać. A znajomych nie musisz mieć, Jak nie chcesz .A to co dasz na naszej grupie, to nikt oprócz nas nie będzie widzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 20:27
-
nick nieaktualny
-
Jakoś do mnie nie dociera że zostały mi tylko 3 dni w domu a potem szpital i cc. Zaczyna ogarniać mnie przerażenie że nic nie pamietam jak opiekować sie noworodkiem i że nie wszystko mam. Dziś jeszcze po pracy jechałam kupić kameręhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Szczęśliwa mamusia dzięki bo nie chce być anonimowa dla Was tak jakoś mi głupio bo nie dość że nie mam nazwiska podanego bo jest po mężu to jeszcze miasto wymyślone żeby było bezpieczniej. Za to polubiłam instagram a jakiś czas temu i tam wstawiam jakieś fotki z życia ciążowego. Danych nie wymagają więc dla mnie luzik a mój się nie wścieka:p
A najbardziej to lubię to forum i narazie póki istnieje to się tu wypowiadam
-
Discret wrote:Szczęśliwa mamusia dzięki bo nie chce być anonimowa dla Was tak jakoś mi głupio bo nie dość że nie mam nazwiska podanego bo jest po mężu to jeszcze miasto wymyślone żeby było bezpieczniej. Za to polubiłam instagram a jakiś czas temu i tam wstawiam jakieś fotki z życia ciążowego. Danych nie wymagają więc dla mnie luzik a mój się nie wścieka:p
A najbardziej to lubię to forum i narazie póki istnieje to się tu wypowiadam
Discret, ja mam mocno chorego na głowę, ojca alkoholika, który mnie śledził, i przez facebooka wiedział gdzie jestem, dlatego moje konto jest założone pod innym nazwiskiem, jeśli chcesz być anonimowa to bądź, nie wymagamy od Ciebie byś wrzucała zdjęcia siebie czy bąbla, byłoby mimo ale, przecież za takiego coś nie wyrzucimy Cię z grupy, bez przesady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 20:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Discret, ja mam mocno chorego na głowę, ojca alkoholika, który mnie śledził, i przez facebooka wiedział gdzie jestem, dlatego moje konto jest założone pod innym nazwiskiem, jeśli chcesz być anonimowa to bądź, nie wymagamy od Ciebie byś wrzucała zdjęcia siebie czy bąbla, byłoby mimo ale, przecież za takiego coś nie wyrzucimy Cię z grupy, bez przesady.
-
Dziewczyny moje dziecko upatrzylo sobie moj prawy bok. Często pręży się tak że jest to nieprzyjemne ale dzisiaj przechodzi sam siebie. Tak mnie ten brzuch boli że aż mi promieniuje na plecy. W środku wszystko poobijane to normalne ? Też tak macie ? Do tego kluje mnie szyjka
-
Kumrara wrote:Dziewczyny moje dziecko upatrzylo sobie moj prawy bok. Często pręży się tak że jest to nieprzyjemne ale dzisiaj przechodzi sam siebie. Tak mnie ten brzuch boli że aż mi promieniuje na plecy. W środku wszystko poobijane to normalne ? Też tak macie ? Do tego kluje mnie szyjka
-
Torby do szpitala leżą gdzieś w czeluściach szafy rzeczy do szpitala niet, dla siebie nic totalnie, no poza kosmetykami, dla małej coś by się znalazło, jakieś ubranka, ale dopiero po pierwszym praniu jestem które czeka na prasowanie Cud, że jakieś ubranka pierwsze kupiłam w czwartek, oprócz tych od kuzynki nie miałabym nic, a wiadomo, że nie wszystko będzie na już, bo ubranek dostałam dużo, ale rozstrzał rozmiarowy od malusich 56 do 68, jak dziecię urodzi się w terminie jak Ola to 56 na lalkę będę mogła sobie założyć chyba...
O laktator jeszcze odgrzebałam, wysterylizować, butelek, smoczków, jakichś podstawowych kosmetyków dla małej nic12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
KammaMarra - to Twój mąż oglądał baranie przyrodzenie, nawet w internecie, że tak porównuje?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016