X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • Discret Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi czy fb da sie zobić tak aby nikt go bez zaproszenia nie widział??? Chciałabym wpisac swoje dane zebym nie była anonimowa i pododawac zdjecia jakieś. A jak pisałam mój potem afery robi z zazdrości to wolałabym żeby nie wiedział że mam konto i jakoś je skitrać przed jego znajomymi.
    Która to ogarnia dość dobrze???

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz sobie w polityce prywatności zatrzeć,zeby nikt oprocz znajomych nie widział,co dodajesz, Jak chcesz na swoim prywatnym profilu dodać. A znajomych nie musisz mieć, Jak nie chcesz :).A to co dasz na naszej grupie, to nikt oprócz nas nie będzie widzieć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 20:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprawka 100%
    Właśnie dotarł do mnie wózek ❤

salenne, Petitka, Lady Savage, kaka470, Iruletka, k878 lubią tę wiadomość

• 78beti Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś do mnie nie dociera że zostały mi tylko 3 dni w domu a potem szpital i cc. Zaczyna ogarniać mnie przerażenie że nic nie pamietam jak opiekować sie noworodkiem i że nie wszystko mam. Dziś jeszcze po pracy jechałam kupić kamerę

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia dzięki bo nie chce być anonimowa dla Was tak jakoś mi głupio bo nie dość że nie mam nazwiska podanego bo jest po mężu to jeszcze miasto wymyślone żeby było bezpieczniej. Za to polubiłam instagram a jakiś czas temu i tam wstawiam jakieś fotki z życia ciążowego. Danych nie wymagają więc dla mnie luzik a mój się nie wścieka:p

A najbardziej to lubię to forum i narazie póki istnieje to się tu wypowiadam

c55fgywlmszfxxtz.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minionkowa wrote:
    Wyprawka 100%
    Właśnie dotarł do mnie wózek ❤
    pochwal się

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    Szczęśliwa mamusia dzięki bo nie chce być anonimowa dla Was tak jakoś mi głupio bo nie dość że nie mam nazwiska podanego bo jest po mężu to jeszcze miasto wymyślone żeby było bezpieczniej. Za to polubiłam instagram a jakiś czas temu i tam wstawiam jakieś fotki z życia ciążowego. Danych nie wymagają więc dla mnie luzik a mój się nie wścieka:p

A najbardziej to lubię to forum i narazie póki istnieje to się tu wypowiadam

Discret, ja mam mocno chorego na głowę, ojca alkoholika, który mnie śledził, i przez facebooka wiedział gdzie jestem, dlatego moje konto jest założone pod innym nazwiskiem, jeśli chcesz być anonimowa to bądź, nie wymagamy od Ciebie byś wrzucała zdjęcia siebie czy bąbla, byłoby mimo ale, przecież za takiego coś nie wyrzucimy Cię z grupy, bez przesady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 20:56

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no synkiem pewnie ze się pochwalę sobą też jak..... schudne hihihi
    Tak mi pysk ostatnio spychała że aż wstyd wyglądam jak bałwanek Buli

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spakowalam torbe w koncu :D dumna z siebie jestem a maz chodzi przerazony haha

magdzia26, Lura82, Minionkowa, Petitka, Lady Savage, Jacqueline, Opolanka 85, k878 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    pochwal się
    Na fb wstawiłam :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Discret, ja mam mocno chorego na głowę, ojca alkoholika, który mnie śledził, i przez facebooka wiedział gdzie jestem, dlatego moje konto jest założone pod innym nazwiskiem, jeśli chcesz być anonimowa to bądź, nie wymagamy od Ciebie byś wrzucała zdjęcia siebie czy bąbla, byłoby mimo ale, przecież za takiego coś nie wyrzucimy Cię z grupy, bez przesady.
    Dlatego ja mam konto na fb zupełnie anonimowe, tylko imię mam ale jest prawdziwe spokojnie :D

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest progres u mnie: wyprałam torby, odkamieniłam wyparzacz oraz wysterylizowałam butelkę, laktator i smoczek. Brawo ja ;-)

Minionkowa, Szczesliwa_mamusia, Petitka, Lady Savage, magdzia26, Kumrara lubią tę wiadomość

dhpclr4.png
  • Petitka Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    Jest progres u mnie: wyprałam torby, odkamieniłam wyparzacz oraz wysterylizowałam butelkę, laktator i smoczek. Brawo ja ;-)
    To mówisz, że nakladasz na mnie większą presję teraz? XD A niech to XD

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Petitka wrote:
    To mówisz, że nakladasz na mnie większą presję teraz? XD A niech to XD[/QUOTE

Dajesz Petitka, dajesz :-D

dhpclr4.png
  • Kumrara Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2017, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje dziecko upatrzylo sobie moj prawy bok. Często pręży się tak że jest to nieprzyjemne ale dzisiaj przechodzi sam siebie. Tak mnie ten brzuch boli że aż mi promieniuje na plecy. W środku wszystko poobijane :( to normalne ? Też tak macie ? Do tego kluje mnie szyjka :/

ckaivfxmagzbj3ny.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kumrara wrote:
    Dziewczyny moje dziecko upatrzylo sobie moj prawy bok. Często pręży się tak że jest to nieprzyjemne ale dzisiaj przechodzi sam siebie. Tak mnie ten brzuch boli że aż mi promieniuje na plecy. W środku wszystko poobijane :( to normalne ? Też tak macie ? Do tego kluje mnie szyjka :/
    moj tak ma od jakiegoś czasu ....nieraz mam wrazenie ze mi skóra za chwile peknie i wystawi przez nia tylek albo noge...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Coco55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to samo. Prawe żebra są zmasakrowane...

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coco55 wrote:
    Ja to samo. Prawe żebra są zmasakrowane...

U mnie tez tylko prawe :) a skora owszem piecze bardzo. Jak to moj maz mowi naciagnieta jak baranie jaja :)

Coco55 lubi tę wiadomość

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torby do szpitala leżą gdzieś w czeluściach szafy :P rzeczy do szpitala niet, dla siebie nic totalnie, no poza kosmetykami, dla małej coś by się znalazło, jakieś ubranka, ale dopiero po pierwszym praniu jestem które czeka na prasowanie :P Cud, że jakieś ubranka pierwsze kupiłam w czwartek, oprócz tych od kuzynki nie miałabym nic, a wiadomo, że nie wszystko będzie na już, bo ubranek dostałam dużo, ale rozstrzał rozmiarowy od malusich 56 do 68, jak dziecię urodzi się w terminie jak Ola to 56 na lalkę będę mogła sobie założyć chyba...

O laktator jeszcze odgrzebałam, wysterylizować, butelek, smoczków, jakichś podstawowych kosmetyków dla małej nic :P

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra - to Twój mąż oglądał baranie przyrodzenie, nawet w internecie, że tak porównuje? :P

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ