Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aga1402 wrote:Lunk a pozniej ci odpisze bo przyszlsm z miasta i sie polozylam a notki sa w drugim pokoju.
chodzilam za ta herbatks z lisci malin i nigdzie nie bylo az w koncu kupilam w jakim organicznym sklepie. wy juz pijecie ta herbatke od ktorego tyg ? -
Angie 31 wrote:Lady Savage ty masz 2 latkę w domu prawda?
Ja mam dzisiaj mojej siostry od rana i kłaniam ci się do stóp podziwiam i wogole, ja już dostałam wszystkich możliwych bolączek ciążowych:-) -
Szczesliwa_mamusia wrote:Luteine właśnie odstawiam. Tak jak kazał lekarz. Nospy nie brałam, bo nie działała. Brałam tylko scopolan. Magnez też już mi kazał odstawić. No nic. Nie panikuje. Jak się regularnie nic nie dzieje, to jestem spokojniejsza. Grunt,ze się wyciszylo. Bo rano się nieciekawie robiło.
-
Ja po wizycie dalej bez zmian było jak było i lekarz się śmieje że przenoszę i będzie wywoływały.
Młody waży już 3500g jestem troszkę załamana ta waga bo rośnie w szybkim tempie i jak tak dalej pójdzie to będzie ponad 4 miał a ja za wąska na dole na 4 kg niby.Lady Savage, aga1402, Szczesliwa_mamusia, Minionkowa, Eli, emikey, kaka470, k878, Coco55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Na mnie Nospa nie działa, a na scopolan muszę zawsze poczekac dłużej. Zazwyczaj ok 45min. Dziś musiałam wziąć 2. Moze Nospa nie działa też u Ciebie
-
nick nieaktualnymalysmok84 wrote:wlasnie scopolan wzielam, ni doa tez na mnie nie dziala. Tlumacze malej ze ma sie nie wyglupiac bo to nie grudzien jeszcze...
-
no na razie nie panikuje, bo wcale mi sie nie chce jechac na ip. beznadziejnie tam jest, bo remont i te polozne sa wiecznie zirytowane. na razie leze. poki nie jest gorzej to tez cos
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
magdzia26 wrote:U mnie poród się zaczął sam w skończonym 41 tc tylko nie chciało ruszać do przodu i podawali wszystko co możliwe aż ja i mały byliśmy już tak umeczeni że on tracił tetno i cc na szybko...u niego stwierdzono zakzaenie wewnatrzmaciczne, był reanimowany i leżał pod tlenem + tydzień na 2 antybiotykach ze względu na bardzo wysokie CRP i podejrzenie zapalenia pluc...a czy łatwiej jak ma się zaplanowana cc... dla mnie średnio bo muszę być dzień przed cc w szpitalu+ 4 doby po cc i o ile nie wyskoczy jakąś pilna cc innej pacjentki (co często się dzieje niestety) to w najbardziej optymistyczne wersji nie będę widziała swojego 3 latniego synka 5 dni przy porodzie sn to byłyby 3 dni
U nas po SN nawet 2 doby jeśli wszystko jest git ale łatwiej planowane cc z tego powodu ze ciężko zorganizować opiekę nad starszakiem jak chce iść z mężem rodzic:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 17:27
-
Wróciłam z zakupów i szczypie mnie skóra na brzuchu . Zawsze sobie mówię, że tylko parę rzeczy kupię a wracam z dwiema siatami ciężkimi.... latarka sobie świece i sprawdzam czy jakiś rozstęp nie wyłazi ale to chyba tylko odgnioty od legginsów
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
KlaraS wrote:U nas po SN nawet 2 doby jeśli wszystko jest git ale łatwiej planowane cc z tego powodu ze ciężko zorganizować opiekę nad starszakiem jak chce iść z mężem rodzic:)
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Wróciłam z zakupów i szczypie mnie skóra na brzuchu . Zawsze sobie mówię, że tylko parę rzeczy kupię a wracam z dwiema siatami ciężkimi.... latarka sobie świece i sprawdzam czy jakiś rozstęp nie wyłazi ale to chyba tylko odgnioty od legginsów
Ja co jakiś czas męża proszę żeby sprawdził czy na brzuchu nie mam rozstępówSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ona przyjmuje prywatnie czy na NFZ i gdzie?
O kurczę Lady, przepraszam, dopiero zauważyłam ten post. Ja chodzę do niej prywatnie do Polmedu na Górecką. Czy przyjmuje na NFZ nie wkem, ale szczerze wątpię bo zawsze prosto z Polnej jedzie do Polmedu. -
młoda_mama wrote:Czy mogłabym prosić o link do facebook
salenne, Iruletka, nesairah, Szczesliwa_mamusia, Angie 31, emikey, Kumrara, MalaHD, Lady Savage, zapachmalin, [m]alina, editchen, aknelam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny