Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu laski. Ale wy jestescie przykre. Na serio Aga i Discret. Macie 5 lat czy cos? Jestescie wywalone z FB i tyle. Nie uwazacie ze to lekko zalosbe sie wyplakiwac na taki temat? Nie macie jakis doroslych problemow? A moze boli Was prawda? Skoro jestescie takie lepsze od Nas i i tak macie gdzies fejsa, to czemu nie jestescie ponad to?
Disctet Tobie radze uwazac na slowa bo Lady ktora staje w Twojej obronie tez jest size plus takze moze wyjsc glupio.editchen lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Sprawa życia i śmierci dla niektórych
Dobra kończę, bo nie chcialam sie wypowiadac i dac wciagnac w to wszystko.
mycha91, editchen lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Aha - DISCRET zglaszam twoj post dot. Dziecka joozefki z jej danymi. Zeby byla jasnosc.
Szczesliwa_mamusia, editchen, Iruletka, magdzia26, agii81 lubią tę wiadomość
-
Z fajnych thrillerów i kryminałów mogę też polecić: Jakuba Żulczyka - Instytut, Joannę Bator - Ciemno prawie noc. Fajne się czyta też kryminały Witkowskiego- Drwala czy Zbrodniarza i dziewczynę, ale to są już dość specyficznym językiem pisane powieści, tak samo porąbane jak ich autor. No i generalnie jestem ogromną fanką Arthura Conan Doyla uwielbiam Sherlocka
Kamcia1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Jezu laski. Ale wy jestescie przykre. Na serio Aga i Discret. Macie 5 lat czy cos? Jestescie wywalone z FB i tyle. Nie uwazacie ze to lekko zalosbe sie wyplakiwac na taki temat? Nie macie jakis doroslych problemow? A moze boli Was prawda? Skoro jestescie takie lepsze od Nas i i tak macie gdzies fejsa, to czemu nie jestescie ponad to?
Disctet Tobie radze uwazac na slowa bo Lady ktora staje w Twojej obronie tez jest size plus takze moze wyjsc glupio.
a co ty chcesz ode mnie? to wy sie wyzywacie a nie ja. nie obczajam was wcale.
-
Jak mnie taka pusta baba jak editchen obraża to dłużne nie będę. Takie osoby mam a nic. Jak dla mnie nic sobą nie reprezentują.
A do Lady nic nie mam jak dla mnie jedna z fajniejsze chyba osób tutaj.
Zgłaszajcie sobie co chcecie nie robi mnie to naprawde -
Poswiecilam się na tyle żeby sprawdzić posty jooozefki ona sama chętnie pisala o dziecku i wstawiala zdjęcia mogła napisać do mnie tym bardziej że pisałam o tym dwukrotnie a po trzecie sory ale oz to nie nazwisko
I nie zamierzam przepraszać bo sama zaczęła mnie obrażać do innych. -
I to nie chodzi o fb tylko o to że obrabia mi dupe nie znając mnie a ja nie pozwolę na to. Proste.
Ja i tak na fb byłam dwa razy bo pisałam tu ale sam fakt że ktoś taki obrabia mi tylek bo ma taki kaprys sorry ale nie ja takich rzeczy nie datuje ja jak mam coś do kogoś to pisze i mówię wprost -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja obecnie czytam Puzyńską. Wcześniej był Miłoszewski, Bonda, ale jak dla mnie Puzyńska bije ich na głowę. Właśnie jestem w trakcie czytania ostatniej, najnowszej książki i mam nadzieję, że Nela urodzi się zanim ją skończę, bo nie będę miała co czytać w szpitalu. Ciezko mi chyba będzie znaleźć coś w stylu pisania Puzyńskiej,chyba, że macie jakieś typy to poproszę o podpowiedzi .
Dzisiaj obudziłam się o 5, bo śniło mi się, że mam czarne odrosty na głowie, tak na pół głowy, a resztę blond hihi. To przez Wasze debaty o farbowanie włosów hihi.
Co do czkawka to moja mała też ostatnio ma ich więcej, do tej pory było tak z max dwie a teraz 4-5 razy dziennie.
Lady, ja uwielbiam taki kolor włosów, miałam nawet kilka razy ale mi za szybko schodzi -
Szczesliwa_mamusia wrote:Nola-a lekarz co powiedział? Kiedy masz teraz się wstawić? I co z tym zatruciem,jakby było, to chyba by Ci powiedzieli?
-
nick nieaktualnyNola-dobrze,ze to tylko zatrucie pokarmowe, bo szybko można wyleczyć.
Teraz to się już nie martw. Dzidziuś sobie poradzi. A na wymiary przymruż oko,wiec spokojnie. Nie powiedziane,ze przenosisz. Dziś się może nic nie dziac, a jutro nagle zaczniesz rodzic (z tym jutrem do przenośnia) -
Jacqueline wrote:My po wizycie, na nfz. W badaniu na fotelu oznak porodu nie widać, choć szyjka nieco zmieniona, ale normalna jak na ten etap ciąży. Tak jak sądziłam po ruchach mała fiknęła główką w dół Tak się rozbrykała przed badaniem i miała czkawkę w czasie badania, że tętno do 160 dochodziło Nie mierzył małej specjalnie, ale mówił, że jest duuuuuża. Plecki po prawej stronie brzucha dziś, a nóżkami skrobała całkiem z lewej, tuż na pachwiną Na moje pytanie o antybiotyk na paciorkowca przy porodzie powiedział, że i tak czeka mnie cesarka a przy niej i tak dają antybiotyk na który paciorkowiec jest wrażliwy. Troche miałam mimo wszystko nadzieje na sn, ale powiedział coś, że macica bardzo rozciągnięta, że mała się nie wstawi, a główka jest już na 38 tydzień gdzieś wg usg, a u mnie dopiero 34 (mówiąc o skończonych). I patrząc na to jak potoczyła się pierwsza ciąża (Ola nie wstawiła się, dużą główkę miała i ogólnie była duża) a teraz jest niemal identycznie, to na następnej wizycie ma wypisać coś do cc. I robią do tygodnia przed terminem OM jeśli nic się nie dzieje. Także ok 16 grudnia jak coś jeśli Izuni nie będzie się spieszyć
Acard odstawiony, Clexane mam brać do porodu. Luteine i magnez zmniejszać powoli tak żeby na 37t0d jak następna wizyta było odstawione już. Co się z tym wiąże, że skurcze mogą być intensywniejsze bądź częściej. Jak miewam czasem co 20 minut to co ile będą? ale, że lepiej, jeśli cesarka, to żeby nie całkiem na zimno, niech macica ćwiczy
Także tego, wygadałam się a Izunia ma 3 raz już czkawkę dziś. Wczoraj 5 razy była -
A ja sie pochwale ze wczoraj w koncu z M. zabralismy sie za ogarnianie tematu. Wybralismy i zamowilismy łózeczko na allegro, robilismy pranie rzeczy malej i zaczelismy sie pakowac. Tzn na razie usiedlismy do listy rzeczy i kilka z nich jest juz w walizce mamy progres z przygotowaniami
Wy spakowalyscie rzeczy swoje i maluchow w osobne torby? Bo ja sie wlasnie zastanawiam czy to nie wygodniejsze rozwiazanie.Szczesliwa_mamusia, salenne, Lady Savage, magdzia26, editchen, Petitka, Iruletka lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia