Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZołzimagic wrote:Dziewczyny czy tak ciezko zrozumiec ze na facebooku zostaly tylko osoby ktore sa na tym forum od poczatku i sie w jakis sposob znaja ponad pol roku ? Co w tym zlego ? Chcemy w jakis sposob chronic swoja prywatnosc. Ciezko to zaakceptowac? Niektore pisaly wprost ze rozumieja ze nie zostaly przyjete na fejbsuka bo dopiero pod koniec ciazy dolaczyly do grupy i nie maja z tym problemu. A Wy robicie problem. Jest forum na ktorym mozemy sie udzielac wszystkie i jest grupa na facebooku w ktorej sa dziewczyny ktore sie juz dlugo znaja. I tyle, trzeba to zaakceptowac.
aha bo polowa kwietnia to jest koniec ciazy...a teraz to mi rozjasnilas. szkoda ze tak malo o mnie wiecie.
juz lepiej nic nie piszcie na ten temat bo swiadomie czy nie obrazacie innych.
-
młoda_mama wrote:Ja też malowałam w ciąży na blond i to ze trzy razy z tym że nie sama a u fryzjera.
A co sądzicie o chodzeniu w szpilkach na tym końcowym etapie ciaży? Nie chodzi mi o to by całymi dniami w nich chodzić, ale mam imprezę ( na ktorej wiekszosc czasu i tak bede siedziala) na którą chciałabym założyć szpilki by jakoś względnie wyglądać i zastanawiam się czy może to zaszkodzić dzieciątku?
-
78beti wrote:Dziewczyny czy moźecie polecić jakiś fajny bambusowy kocyk - właśnie zdałam sobie sprawę źe wszystkie kocyki mam z tych "grubszych"
Bambusowe super na lato także na spokojnie nie ma się co spieszyć z kupnem a ja mam jeden z MayLily i jeden lela blanc oba cudne piękne wzory i przemiłe w dotyku -
MagO31 wrote:ciemny brąz tez cuchnie, chociaż staram się wybierać farby bez amoniaku.
Ostatnio dużo czytam i właśnie skończyłam fajną książkę. Czyta któraś z Was kryminały? polecacie coś? ja lubię Puzyńską, Lackberg, Mroza, Miłoszewskiego itp
Jo nesbo saga millenium lackberg
Teraz czytam cobena
Agata christie też Ale ale w innym stylu juzWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 21:59
-
Lunk_a wrote:Ja czytam przeczytałam leżąc ze 100ksiazek jak nie więcej
Jo nesbo saga millenium lackberg
Teraz czytam cobena
Agata christie też Ale ale w innym stylu juz
Wszystko to czytałam, może tez wezmę się za nowe ksiażki Cobena, bo ostatnią czytałam z 5 lat temu, a pewnie wydał coś od tamtego czasunataliamonika lubi tę wiadomość
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
MagO31 wrote:Wszystko to czytałam, może tez wezmę się za nowe ksiażki Cobena, bo ostatnią czytałam z 5 lat temu, a pewnie wydał coś od tamtego czasu
MagO31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MagO31 wrote:ciemny brąz tez cuchnie, chociaż staram się wybierać farby bez amoniaku.
Ostatnio dużo czytam i właśnie skończyłam fajną książkę. Czyta któraś z Was kryminały? polecacie coś? ja lubię Puzyńską, Lackberg, Mroza, Miłoszewskiego itp
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny