X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Co do usuwania osób zostały usunięte z grupy konta które jak mówicie były bez zdjęć, danych i znajomych bo chcecie chronić swoją prywatność a co z naszą prywatnościa... która właśnie już została naruszona przez jedną z dziewczyn i jeszcze do tego obraża jej dziecko...

i bylo tak od razu...szkoda ze tego nie napusalas bo zdj zawsze moglam dodac jakby was to uszczesliwilo a dane byly znajomych nie mam bo nie mam.konta na fb. ale wszystkie inf podalam. z reszta moje zdj osobiste tez byly pewnie niektore z was widzialy... nie wiedzialam ze to wymog by byc w grupie o macierzynstwie.

dzieki dziewczyny

• editchen Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    Editchen mam w szerokim powazaniu twoje zdanie. Nie będzie mi takie coś ublizac.

Listopadowki szybciej czytałam dopiero jak poszłam na L4 byłam w stanie pisać. Nie każdy może siedzieć dupa w domu i nic nie robić. Grudniowki podczytywalam nie nadrobilam wszystkiego bo to nie było wykonalne nawet i od kiedy czytałam nie było ani pół wypowiedzi tej osoby.

Jeszcze raz napisze nie pozwolę się obrażać. Szanuje tu kilka osób i im zawsze odpisze a takie jak ty no cóż zwiala mi i powiewaja. Udzielam się częściej niż ty tutaj mimo iż jestem krócej.

Nie podoba Ci się moja osoba to wont od niej!!! Proste

dziecko wroc do szkoly, kup sobie slownik i nauczy sie polskiego. przy okazji - chetnie polece ci psychiatre z twojej okolicy. i nie, nie musisz mi odpisywac :)
    a jesli chodzi o ilosc "udzielen" no coz - jak ktos idzie w ilosc, a nie jakosc... :)

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    i bylo tak od razu...szkoda ze tego nie napusalas bo zdj zawsze moglam dodac jakby was to uszczesliwilo a dane byly znajomych nie mam bo nie mam.konta na fb. ale wszystkie inf podalam. z reszta moje zdj osobiste tez byly pewnie niektore z was widzialy... nie wiedzialam ze to wymog by byc w grupie o macierzynstwie.

dzieki dziewczyny
    Aga osoby które zostały usunięte nie udzielaly się i nie miały podanych żadnych info o sobie...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wezcie przestancie. przeciez wszystkie w ciazy jestesmy po co komu te stresy i takie traktowanie. masakra jacy ludzie potrafia byc zlosliwi.

Lady Savage, Petitka, Aqu lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia mi zaproszenie wyslalyscie 3 list na fb podalam nr tel dane itd na drugi dzien rzucilam zdjecia i udzielilam sie na fb ile moglam czasowo...patrzylam co tam nowego wrzucacie a czego nie ma na forum. mnie naprawde nie interesowalo jak wy wygladacie itd nie wiedzialam ze o to chodzi
    z reszta juz sie sprawa wyjasnila.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret-Ty się tym chyba karmisz. Takie gadanie jest pewnym trollowaniem

nesairah, editchen, salenne lubią tę wiadomość

• nesairah Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem kto zadecydował o usunięciu na fb tych mało wiarygodnych osób, ale moim zdaniem to była dobra decyzja, patrząc na to, jak wypowiadają się tutaj. z pewnością wszystkim to wyjdzie na dobre :)

editchen, salenne, nataliamonika, Lady Savage, Zołzimagic, magdzia26, Iruletka lubią tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Discret-Ty się tym chyba karmisz. Takie gadanie jest pewnym trollowaniem

Dla mnie to typowy trolling :)

editchen, salenne lubią tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Ja nie wiem kto zadecydował o usunięciu na fb tych mało wiarygodnych osób, ale moim zdaniem to była dobra decyzja, patrząc na to, jak wypowiadają się tutaj. z pewnością wszystkim to wyjdzie na dobre :)

dzieki. naprawde tak o mnie myslisz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny milego wieczoru. na mnie prosze nie pisac zlego bo ja wam nic nie zrobilam. a ze jestescie jakie jestescie to wasza sprawa.

• [m]alina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret, przesadzilas dzisiaj grubo... Nie panujesz nad emocjami, wyciagasz publicznie dane osoby na forum i informacje na jej temat. Mieszasz z blotem niewinne osoby. Wkladasz do jednego wora ludzi jesli sie "nakrecasz" i tworzysz teorie spiskowe na swoj temat ,jak to Cie ktos obgaduje itp.

editchen lubi tę wiadomość

11.12.2017 syn Adaś
  • editchen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga1402 - my nie usuwamy naszych postow :)

nataliamonika lubi tę wiadomość

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret - dam Ci dobra rade...po grudniu jest styczen. Idz byc infantylna gdzies indziej. Potraktuj ta porade jako darmowa konsultacje - normalnie wystawiam na to faktury.

editchen, nesairah, nataliamonika, salenne, magdzia26 lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    dzieki. naprawde tak o mnie myslisz ?

Niestety, Twój profil na belly zaczął jakoś nagle 'znikać', więc wiarygodność automatycznie spada.

mycha91, editchen lubią tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja taka jestem ze jak ktos mnie nie akceptuje bo twierdzi ze jestem fake to po co komus to co pisze jak wyglada moj brzuszek moj dzidzius itd. zwyczajnie przykro.

• młoda_mama Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Petitka

Dziewczyny
    Te co farbuja włosy na blond
    Malowalyscie w ciąży ?
    Mój lekarz pozwala i nie widzi przeciwwskaZań
    Nałożyłam dziś farbę rany jaki smród! I to jeszcze blond farba z wodą to jak amoniak wali wiecie

Zaraz ponadrabiam dzień
    Ja też malowałam w ciąży na blond i to ze trzy razy z tym że nie sama a u fryzjera.

A co sądzicie o chodzeniu w szpilkach na tym końcowym etapie ciaży? Nie chodzi mi o to by całymi dniami w nich chodzić, ale mam imprezę ( na ktorej wiekszosc czasu i tak bede siedziala) na którą chciałabym założyć szpilki by jakoś względnie wyglądać ;) i zastanawiam się czy może to zaszkodzić dzieciątku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szpilkach moze nie ale na obcasie chodze mam zimowe na obcasie

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aknelam wrote:
    Ta dzisiejsza atmosfera na forum to chyba jakieś przeciążenie ciążowe... Spakowałam torbę i jestem z siebie dumna ;) jeszcze tylko woda i coś do przegryzienia, nawet bym o tym nie pomyślała, ze mogą się przed,albo po porodzie przydać.
    Żeby się ogarnąć i o niczym nie zapomnieć, to jeszcze na lodówce przyczepiłam listę rzeczy do zrobienia. Sporo tego, mam co robić do porodu ;) a belly pokazuje mi 23 dni, tylko i aż.
    mi belly pokazuje 19 dni do porodu.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Niestety, Twój profil na belly zaczął jakoś nagle 'znikać', więc wiarygodność automatycznie spada.
    chyba zartujesz na belly bylam czesto i wszystko co wazne to pisalam. z reszta zejdz ze mnie.
    mnie sa nie potrzebne wasze zlosliwosci.

• KlaraS Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wesela, panieńskie obrabiam w szpilach inaczej z brzuszyskiem wyglądałabym jak słoń a tak zawsze smuklej;)

‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ