Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Co do usuwania osób zostały usunięte z grupy konta które jak mówicie były bez zdjęć, danych i znajomych bo chcecie chronić swoją prywatność a co z naszą prywatnościa... która właśnie już została naruszona przez jedną z dziewczyn i jeszcze do tego obraża jej dziecko...
i bylo tak od razu...szkoda ze tego nie napusalas bo zdj zawsze moglam dodac jakby was to uszczesliwilo a dane byly znajomych nie mam bo nie mam.konta na fb. ale wszystkie inf podalam. z reszta moje zdj osobiste tez byly pewnie niektore z was widzialy... nie wiedzialam ze to wymog by byc w grupie o macierzynstwie.
dzieki dziewczyny -
Discret wrote:Editchen mam w szerokim powazaniu twoje zdanie. Nie będzie mi takie coś ublizac.
Listopadowki szybciej czytałam dopiero jak poszłam na L4 byłam w stanie pisać. Nie każdy może siedzieć dupa w domu i nic nie robić. Grudniowki podczytywalam nie nadrobilam wszystkiego bo to nie było wykonalne nawet i od kiedy czytałam nie było ani pół wypowiedzi tej osoby.
Jeszcze raz napisze nie pozwolę się obrażać. Szanuje tu kilka osób i im zawsze odpisze a takie jak ty no cóż zwiala mi i powiewaja. Udzielam się częściej niż ty tutaj mimo iż jestem krócej.
Nie podoba Ci się moja osoba to wont od niej!!! Proste
dziecko wroc do szkoly, kup sobie slownik i nauczy sie polskiego. przy okazji - chetnie polece ci psychiatre z twojej okolicy. i nie, nie musisz mi odpisywac
a jesli chodzi o ilosc "udzielen" no coz - jak ktos idzie w ilosc, a nie jakosc...
-
aga1402 wrote:i bylo tak od razu...szkoda ze tego nie napusalas bo zdj zawsze moglam dodac jakby was to uszczesliwilo a dane byly znajomych nie mam bo nie mam.konta na fb. ale wszystkie inf podalam. z reszta moje zdj osobiste tez byly pewnie niektore z was widzialy... nie wiedzialam ze to wymog by byc w grupie o macierzynstwie.
dzieki dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia mi zaproszenie wyslalyscie 3 list na fb podalam nr tel dane itd na drugi dzien rzucilam zdjecia i udzielilam sie na fb ile moglam czasowo...patrzylam co tam nowego wrzucacie a czego nie ma na forum. mnie naprawde nie interesowalo jak wy wygladacie itd nie wiedzialam ze o to chodzi
z reszta juz sie sprawa wyjasnila. -
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem kto zadecydował o usunięciu na fb tych mało wiarygodnych osób, ale moim zdaniem to była dobra decyzja, patrząc na to, jak wypowiadają się tutaj. z pewnością wszystkim to wyjdzie na dobre
editchen, salenne, nataliamonika, Lady Savage, Zołzimagic, magdzia26, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Ja nie wiem kto zadecydował o usunięciu na fb tych mało wiarygodnych osób, ale moim zdaniem to była dobra decyzja, patrząc na to, jak wypowiadają się tutaj. z pewnością wszystkim to wyjdzie na dobre
dzieki. naprawde tak o mnie myslisz ?
-
nick nieaktualny
-
Discret, przesadzilas dzisiaj grubo... Nie panujesz nad emocjami, wyciagasz publicznie dane osoby na forum i informacje na jej temat. Mieszasz z blotem niewinne osoby. Wkladasz do jednego wora ludzi jesli sie "nakrecasz" i tworzysz teorie spiskowe na swoj temat ,jak to Cie ktos obgaduje itp.
editchen lubi tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
Discret - dam Ci dobra rade...po grudniu jest styczen. Idz byc infantylna gdzies indziej. Potraktuj ta porade jako darmowa konsultacje - normalnie wystawiam na to faktury.
editchen, nesairah, nataliamonika, salenne, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
aga1402 wrote:dzieki. naprawde tak o mnie myslisz ?
Niestety, Twój profil na belly zaczął jakoś nagle 'znikać', więc wiarygodność automatycznie spada.mycha91, editchen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Petitka
Dziewczyny
Te co farbuja włosy na blond
Malowalyscie w ciąży ?
Mój lekarz pozwala i nie widzi przeciwwskaZań
Nałożyłam dziś farbę rany jaki smród! I to jeszcze blond farba z wodą to jak amoniak wali wiecie
Zaraz ponadrabiam dzień
A co sądzicie o chodzeniu w szpilkach na tym końcowym etapie ciaży? Nie chodzi mi o to by całymi dniami w nich chodzić, ale mam imprezę ( na ktorej wiekszosc czasu i tak bede siedziala) na którą chciałabym założyć szpilki by jakoś względnie wyglądać i zastanawiam się czy może to zaszkodzić dzieciątku? -
nick nieaktualny
-
aknelam wrote:Ta dzisiejsza atmosfera na forum to chyba jakieś przeciążenie ciążowe... Spakowałam torbę i jestem z siebie dumna jeszcze tylko woda i coś do przegryzienia, nawet bym o tym nie pomyślała, ze mogą się przed,albo po porodzie przydać.
Żeby się ogarnąć i o niczym nie zapomnieć, to jeszcze na lodówce przyczepiłam listę rzeczy do zrobienia. Sporo tego, mam co robić do porodu a belly pokazuje mi 23 dni, tylko i aż. -
nick nieaktualnynesairah wrote:Niestety, Twój profil na belly zaczął jakoś nagle 'znikać', więc wiarygodność automatycznie spada.
mnie sa nie potrzebne wasze zlosliwosci.