Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:o masakra dziewczyny przestancie. kogo obchodzi czyjes zycie priv sprawy zostawcie priv chodzi tylko o to ze nie fajnie jest jak czlowieksie dowiaduje ze na fb sa wszystkie prawie dziewczyny a nie tylko kilka co na kawe sie mialy umowic. ja tego nie obczajam zwlaszcza ze uwazalam te osoby za naprawde fajne. robta se co chceta.
kilka razy powtarzalas, ze nie zalezy Ci na fb, to po co drazysz temat?
-
aga1402 wrote:skoro macie grupe na fb to po co piiszecie na forum? co was obchodza opinie innych osob z poza grupy skoro uwazacie ze sa fejkowe. po co pisac dwa razy to samo juz macie fajna grupe tam.
A od kiedy udzielasz się tutaj, żeby mieć prawo reszcie sugerować wyniesienie się z tego forum?editchen lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnypo to ze was nie rozumiem z jakiej paki mnie usunelyscie. nie zalezy mi na tym bo jak.pisalyscie mialo byc to grono przyjaciol z kawki a nie ze wszystkie zapraszacie a mnie wyrzucacie mimo ze jestem z wami bardzo dlugo i duzo pisalam prywatnych spraw i bylyscie bardzo mile ze odpisywalyscie pocieszalyscie itd . zwyczajnie nie rozumiem za co mnie tak potraktowalyscie.
-
nick nieaktualnyDiscret skończ dziewczyno bo sama się osmieszasz. Wybacz, ale tego już się nie da czytać. Jak Ci się coś nie podoba to idź wylewać żale gdzie indziej. Nie chce mi się co drugi post czytać jak obrażasz inne osoby! To jest żenada.
editchen, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Editchen to spadaj jak Ci się nie podoba. Nikogo po kątach nie rozstawać i byłam cały czas miła ale sory wszystko ma swoje granice. Od listopadowek sama sobie poszłam. Jooozefki nie kojarzę żadnego posta a obrabia mi dupe jakby mnie znała kilka lat conajmiej. Niech się zajmie dzieckiem a nie moja osoba bo podejrzewam że bardziej potrzebuje jej uwagi niż ja. A o dziecku chorym wiem od kogoś kto mi wkoncu powiedział co to za menda jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 20:39
-
nick nieaktualny
-
Discret wrote:Edition to spadaj jak Ci się nie podoba. Nikogo po kątach nie rozstawać i byłam cały czas miła ale sory wszystko ma swoje granice. Od listopadowek sama sobie poszłam. Jooozefki nie kojarzę żadnego posta a obrabia mi dupe jakby mnie znała kilka lat conajmiej. Niech się zajmie dzieckiem a nie moja osoba bo podejrzewam że bardziej potrzebuje jej uwagi niż ja. A o dziecku chorym wiem od kogoś kto mi wkoncu powiedział co to za menda jest
jestem tu dluzej od Ciebie i nie bedziesz decydowac czy mam spadac czy nie. wprosilas sie do "zaawansowanej" grupy i nie potrafisz sie zachowac. Joozefka byla tu od poczatku. bardzo dziwne, ze jej nie kojarzysz i tylko sie pograzasz. i po raz kolejny powtarzam - odwal sie od dzieci. pokazalas sie przypieprzaniem do dzieci z takiej strony, ze z gorszej juz nie moglas.gdybys byla tak inteligenta jak ci sie wydaje, to skoro sledzilas watek i listopadowek i nasz, nie musialabys wiedziec od innych osob. zaczelas sie gubic w zeznaniach. i robisz gownoburze na kolejnym forum.
-
Salenne nie czytaj jak ci się nie podoba masz fb przecież idź tam.
Szczęśliwa mamusia skąd wiem bo wczoraj zaczęła pisać na fb osoba o danych Katarzyna oz na mój temat i cały czas tu pisałam że nie znam nicku i ktoś życzliwy mi wkoncu napisał co to za osoba. I teraz pytanie jakim prawem robi mi pod górkę i jakim prawem pisze o mojej osobie ???
Ja dotąd byłam miła ale jak ktoś mnie obraża bezpodstawnie to nie pozwolę na to sorry ale niczyjej popychadlem nie jestem -
Discret to jak się teraz zachowujesz potwierdza tylko słuszność decyzji Jagny o usunięciu Cię z grupy na fb....i ja bym chciała wiedzieć co za życzliwa osoba wynosi prywatne dane członków grupy z fb...
editchen, salenne, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, zapachmalin, Lady Savage, emikey, Iruletka lubią tę wiadomość
-
Discret wrote:Editchen to spadaj jak Ci się nie podoba. Nikogo po kątach nie rozstawać i byłam cały czas miła ale sory wszystko ma swoje granice. Od listopadowek sama sobie poszłam. Jooozefki nie kojarzę żadnego posta a obrabia mi dupe jakby mnie znała kilka lat conajmiej. Niech się zajmie dzieckiem a nie moja osoba bo podejrzewam że bardziej potrzebuje jej uwagi niż ja. A o dziecku chorym wiem od kogoś kto mi wkoncu powiedział co to za menda jest
Ja nie odczułam, żebyś była cały czas miła, wręcz przeciwnie, na początku przyczaiłaś się tutaj zgnębiona przez listopadówki, a potem było coraz gorzej, aż w pewnym momencie przestałam się dziwić, ze cię wyrzuciłyeditchen, salenne, [m]alina, mycha91 lubią tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Co do usuwania osób zostały usunięte z grupy konta które jak mówicie były bez zdjęć, danych i znajomych bo chcecie chronić swoją prywatność a co z naszą prywatnościa... która właśnie już została naruszona przez jedną z dziewczyn i jeszcze do tego obraża jej dziecko...
editchen, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiscret ma nie widzialam,zeby Joozefka Cię obrazila. Zapytała sie kto Ty jesteś, bo nie było nicka. Przeważnie Jak ktoś dołączal do nas na fejsa, to się przedstawiał. Wiedziałyśmy, że dołączył. I pewnie stąd jej pytanie. Ale nie widzialam,zeby Cię obrażala. Przesadziłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 20:49
editchen, magdzia26, [m]alina, Iruletka lubią tę wiadomość
-
Editchen mam w szerokim powazaniu twoje zdanie. Nie będzie mi takie coś ublizac.
Listopadowki szybciej czytałam dopiero jak poszłam na L4 byłam w stanie pisać. Nie każdy może siedzieć dupa w domu i nic nie robić. Grudniowki podczytywalam nie nadrobilam wszystkiego bo to nie było wykonalne nawet i od kiedy czytałam nie było ani pół wypowiedzi tej osoby.
Jeszcze raz napisze nie pozwolę się obrażać. Szanuje tu kilka osób i im zawsze odpisze a takie jak ty no cóż zwiala mi i powiewaja. Udzielam się częściej niż ty tutaj mimo iż jestem krócej.
Nie podoba Ci się moja osoba to wont od niej!!! ProsteWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 20:50
-
nick nieaktualny
-
Discret wrote:Salenne nie czytaj jak ci się nie podoba masz fb przecież idź tam.
Szczęśliwa mamusia skąd wiem bo wczoraj zaczęła pisać na fb osoba o danych Katarzyna oz na mój temat i cały czas tu pisałam że nie znam nicku i ktoś życzliwy mi wkoncu napisał co to za osoba. I teraz pytanie jakim prawem robi mi pod górkę i jakim prawem pisze o mojej osobie ???
Ja dotąd byłam miła ale jak ktoś mnie obraża bezpodstawnie to nie pozwolę na to sorry ale niczyjej popychadlem nie jestemeditchen, Iruletka lubią tę wiadomość
-
KlaraS wrote:Dziewczyny dajcie na luz mi np tez posty niektórych nie leżą i wyczuwam fejk poprostu je olewam nie odpowiadam i tyle. Na szczęście w większości jednak jest tu sporo dziewczyn które ma coś do powiedzenia:)
Lunka tak zwykła farba
Przecież lepiej ignorować
Bo tak tykk można się nakręcac!
Pisze to do wszystkich tu.
To forum jest publiczne Moze pisać każdy
Ale czasem lepiej ignorować i po prostu nie odpisywać sobie nawzajem
Każdy może mieć na fb swoją grupę. Każdy może założyć.
A jak ktos adminuje pewna grupę to do niego należą decyzję
To az Głupio się wykłucac bo to chyba nie fajnie być w gr która po prostu nie chce z kimś pisać.
Ja tez zwykla i smierdzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 20:55