Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:byłaś na IP?
W ogóle jakiś dziwny koleś był na pogotowiu bo pytał mnie czy moja brązowa linia na brzuchu to blizna po operacji
Emikey u nas od wczoraj mróz łapie z samego rana. Traf chciał, że akurat źle stanęłam w miejscu gdzie zazwyczaj jest mokro bo jest kałuża w zagłębieniu. Myślałam, że jest mokro a okazało się że lódWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 18:41
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Minionkowa wrote:Wcale bym się nie zdziwiła jak teraz obrabiane są tam dupy każdej osobie, która została wyrzucona. A więc tym, które mi kibicują życzę szybkiego rozwiązania i zdrówka i szczęścia dla maleństw. A te które mi obrabiają dupę pocałujcie mnie w kant pizdy wypisuje się stąd
Kant pizdy - zaiste ciekawe.editchen, salenne, emikey, magdzia26, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Tez taki maly ? U nas w 33+5 bylo 2030 i lekrka nie byla zadowolona
U nas w 33tc +3 było 2075 i lekarz powiedział że jest dość duży i prawdopodobna waga urodzeniowa to 3900 :o to dlaczego w sumie mały?Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
nick nieaktualny
-
Amus co do wagi rzuć sobie okiem bo nie wiem co znaczy ze lekarzowi się nie podoba bez sensu straszenie, dziecko nieco poniżej 50 centyla
http://www.kalendarzciazy.com/kalendarz/waga-dziecka-w-ciazy-tabela.php
Jeśli twoje dziecko cały czas jest około tego samego centyla to wszystko jest spoko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyomii wrote:U nas w 33tc +3 było 2075 i lekarz powiedział że jest dość duży i prawdopodobna waga urodzeniowa to 3900 :o to dlaczego w sumie mały?
Klara zaraz zerkne
Tak tosia ciagle na tym samym "poziomie" w sensie z tych mniejszychWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 19:07
-
nick nieaktualnyaga1402 wrote:najwazniesze chyba zeby dzidzius byl zdrowy rosnie sobie powolutku moze bedzie drobny nie wszystkie dzieci musza byc duze. ja wazylam 2400 i jakos niczego mi nie brakuje.
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:A madzia jak faktycznie czyta i polubuje posty, niech się wypowie, jeśli już nie chce tutaj to chociaż do mnie prywatnie na fb albo tutaj. Ładnie proszę.
salenne lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Amus87 wrote:No ja mialam 2200 ale moja matka palila w ciazy wiec sie nie sugeruje moja waga. Chociaz z moim bratem tez palila a miwl 3.5
Ja z mojej potwora robiłam, że paliła cała ciąże i chyba nawet tutaj Wam pisałam, a potem się okazało, że rzuciła jak dowiedziała się, że w ciąży jest. Biedna mama, musiałam to potem odkręcać, bo nawet teściowej tak powiedziałamGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:Ja z mojej potwora robiłam, że paliła cała ciąże i chyba nawet tutaj Wam pisałam, a potem się okazało, że rzuciła jak dowiedziała się, że w ciąży jest. Biedna mama, musiałam to potem odkręcać, bo nawet teściowej tak powiedziałam
-
A i owszem administratorem na fb jestem również Ja, magdzia nie jest wszystkiemu winna. A raczej w tym wypadku niczemu.
Nie za bardzo zamierzam się tłumaczyć o decyzji usunięcia fejkowych kont. Nic mi się nie pomieszało, nie chciałam usunąć żadnej Ani z listy swoich znajomych, ani nie wykazuje cech szałaputa. Za zaproszenia na kawę i herbatę też dziękuję, może innym razem.
Nowe konta również nie będą przyjmowane do grupy, myślę że zostały już same zgrane, fajne babki i tworzymy niezłą ekipę. Forum zostaje możecie czerpać dalej wiedzę nt macierzyństwa i tym czym dziewczyny się dzielą się na forum. Pretensje, że zamykamy się w grupie są chyba nie na miejscu.
Pretensje można kierować do mnie na priv I tak ich nie czytam.
Houk.
salenne, editchen, Szczesliwa_mamusia, emikey, nataliamonika, zapachmalin, Coco55, magdzia26, Iruletka lubią tę wiadomość
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
nick nieaktualnyMoja mama palila cale ciaze jeszcze minute przed cesarka leciala na faje. Mam do niej zal i ona wie o tym. Tlumaczyla sie tym, ze kiedys nie mowiono ze fajki taki szkodliwe, nie wiem.
Ja nie jestem wysoka ale synek mial prawie 3500 a mloda jak dobije do 3 to bedzie dobrze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 19:42
-
nick nieaktualnyjagna0707 wiesz nikt nie ma zadnych pretensji zwyczsjnie bylo to nie mile jak tworzycie grupe niby kol a tu jak.mnie dolaczylas to sie okazalo ze tam.jest was w ciul i wyszlo na to ze ja pisalam z wami na forum a zadna z was mnie nie zaprosila ... mam gdzies tego wasze fb zwyczajnie przykro bo wyszlo na to ze uwazacie sie za lepsze. ja wchodzilam na forum zeby sie z wami podzielic wiad. albo cos sie poradzic zapytac. nawet nie wiedzialam ze to forum moze kazdy czytac.
-
nick nieaktualnybylo pisane tyle ze ja fb nie mam ostatnio podal ktos ze nie trzeba miec konta mi wystarczyl nr tel zeby wejsc do grupy na fb a nie do przyjaciol. grupa miala byc na temat macierzynstwa a nie przeszukiwania kont osobistych. co mnie obchodzi skad wy jestescie gdzie pracujecie nazwiska itd w grupie( wczesniej myslalam ze wy sie zapraszacie do znajomych i priv tam piszecie ale to sie okazalo ze to jest grupa tak samo jak forum tylko nikt poza ta grupa nie widzi tego co tam jest )
i wlasnie to jest nie fajne ze dziewczyny bedace tutaj od poczatku dobrze wiedza kim jestem i mnie wyrzucily dlatego mnie to zdziwilo. !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 19:54
-
Petitka
Uważaj na siebie.
Niefajnie tak się przewrócic.
Na szczęście dziecko jest chronione wodami macica tkanka tłuszczową więc jest dobrze zabexpieczone.
Dziewczyny
Te co farbuja włosy na blond
Malowalyscie w ciąży ?
Mój lekarz pozwala i nie widzi przeciwwskaZań
Nałożyłam dziś farbę rany jaki smród! I to jeszcze blond farba z wodą to jak amoniak wali wiecie
Zaraz ponadrabiam dzień
Petitka lubi tę wiadomość