Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliamonika wrote:Lady, a Ty tez nie możesz wejść na fb, że tak się dziewczynami przejęłaś?
Petitka, Aqu lubią tę wiadomość
-
Jagna0707 wrote:A i owszem administratorem na fb jestem również Ja, magdzia nie jest wszystkiemu winna. A raczej w tym wypadku niczemu.
Nie za bardzo zamierzam się tłumaczyć o decyzji usunięcia fejkowych kont. Nic mi się nie pomieszało, nie chciałam usunąć żadnej Ani z listy swoich znajomych, ani nie wykazuje cech szałaputa. Za zaproszenia na kawę i herbatę też dziękuję, może innym razem.
Nowe konta również nie będą przyjmowane do grupy, myślę że zostały już same zgrane, fajne babki i tworzymy niezłą ekipę. Forum zostaje możecie czerpać dalej wiedzę nt macierzyństwa i tym czym dziewczyny się dzielą się na forum. Pretensje, że zamykamy się w grupie są chyba nie na miejscu.
Pretensje można kierować do mnie na priv I tak ich nie czytam.
Houk.
No i wszystko jasne, z jednej strony dziękuje, z drugiej strony proszę, by następną osobę którą zdecydujesz usunać:
a) najpierw zapytaj się reszty członków o usunięcie danej osoby. Pamiętaj że grupe tworzy 49 osób a nie Ty sama
b) poinformuj tą osobę o tym, dlaczego została usunięta.
Te dwa punkty niewiele kosztują, ale dzięki temu nie będzie więcej "gównoburz" na tak fajnym forum jakim jesteśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 20:07
aga1402, Petitka, Aqu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta dzisiejsza atmosfera na forum to chyba jakieś przeciążenie ciążowe... Spakowałam torbę i jestem z siebie dumna jeszcze tylko woda i coś do przegryzienia, nawet bym o tym nie pomyślała, ze mogą się przed,albo po porodzie przydać.
Żeby się ogarnąć i o niczym nie zapomnieć, to jeszcze na lodówce przyczepiłam listę rzeczy do zrobienia. Sporo tego, mam co robić do porodu a belly pokazuje mi 23 dni, tylko i aż. -
Discret wrote:Sory ale tak wredne krowy to nie znałam a nawet nie kojarzę żeby tu pisała na grupie odkąd jestem
Hamuj sie dzieciaku, nie mowisz o swojej rodzinie.
A osobe ktora Ci przekazala takie info chcialam przekazac ze jesli chce miec dostep do grupy to radze powstrzymac jezyk.editchen, salenne, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:No i wszystko jasne, z jednej strony dziękuje, z drugiej strony proszę, by następną osobę którą zdecydujesz usunać:
Prosić możesz zawsze.editchen, salenne, magdzia26 lubią tę wiadomość
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:skoro macie grupe na fb to po co piiszecie na forum? co was obchodza opinie innych osob z poza grupy skoro uwazacie ze sa fejkowe. po co pisac dwa razy to samo juz macie fajna grupe tam.
A kto napisał, że obchodzą nas opinie innych ?editchen, magdzia26 lubią tę wiadomość
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
nick nieaktualnyaknelam wrote:Ta dzisiejsza atmosfera na forum to chyba jakieś przeciążenie ciążowe... Spakowałam torbę i jestem z siebie dumna jeszcze tylko woda i coś do przegryzienia, nawet bym o tym nie pomyślała, ze mogą się przed,albo po porodzie przydać.
Żeby się ogarnąć i o niczym nie zapomnieć, to jeszcze na lodówce przyczepiłam listę rzeczy do zrobienia. Sporo tego, mam co robić do porodu a belly pokazuje mi 23 dni, tylko i aż. -
Lady Savage wrote:No i wszystko jasne, z jednej strony dziękuje, z drugiej strony proszę, by następną osobę którą zdecydujesz usunać:
a) najpierw zapytaj się reszty członków o usunięcie danej osoby. Pamiętaj że grupe tworzy 49 osób a nie Ty sama
b) poinformuj tą osobę o tym, dlaczego została usunięta.
Te dwa punkty niewiele kosztują, ale dzięki temu nie będzie więcej "gównoburz" na tak fajnym forum jakim jesteśmy.
Lady, zawsze jak Ci nie pasuja dzialania administratora grupy, to mozesz zmienic grupe... zalozyc wlasna i zostac adminem...salenne, nataliamonika, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo masakra dziewczyny przestancie. kogo obchodzi czyjes zycie priv sprawy zostawcie priv chodzi tylko o to ze nie fajnie jest jak czlowieksie dowiaduje ze na fb sa wszystkie prawie dziewczyny a nie tylko kilka co na kawe sie mialy umowic. ja tego nie obczajam zwlaszcza ze uwazalam te osoby za naprawde fajne. robta se co chceta.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
KlaraS wrote:Lunk może lepiej nie nadrabiaj dziś skisła atmosferka;)
Ja farbuje na blond ale robię tzw sombre co by przy głowie chamska farba nie smyrac:)
Ale malujesz normalnie regularnie na blond farba taka normalna z amoniakiem?
Mój gin pozwolił. Pewnie w ogóle uznał moje pytanie za głupie
Ojj widzę coś za dużo tego normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 20:29
-
Discret wrote:Ja jak się przyjmowała każdy wiedział że nie mam konta osobistego i zakładam tylko na potrzeby forum o fb i uwaga nikt nie miał z tym problemu. Zdjęcia brzucha też są moje robione przeze mnie. Nie jest to konto fejkowe jak jest tu sugerowane ale nie ze wszystkimi danymi dla mojego bezpieczeństwa. Po drugie dziwne jest dla mnie to że jeden administrator nie konsultacje decyzji z drugim.
A i kochane nie napisze publicznie ale dziękuję osobie która przekazała mi kto jest ta Katarzyna oz a więc jest to jooozefka soru laska ale nie znamy się i nie życzę sobie żebyś mi dupe obrabiala z tego co mi dzisiaj napisała pewna osoba masz chyba chorego synka więc zajmij się dzieckiem a nie bzdury piszesz na mój temat.
Sory ale tak wredne krowy to nie znałam a nawet nie kojarzę żeby tu pisała na grupie odkąd jestem
dolaczylas do grupy niedawno i probujesz wszystkich rozstawiac po katach i wprowadzc swoje zasady. przestalam sie dziwic listopadowkom, ze Cie wywalily i maja taki a nie inny stosunek do Ciebie, bo Twoja roszczeniowosc przechodzi wszelkie pojecie. nie Tobie kwestionowac decyzje adminow - to Ty prosilas o dolaczenie do nasszej grupy, nie my Ciebie. a juz wpierdalanie sie w rodzinne sprawy i wyciaganie czyichs dzieci jest po prostu kurewstwem.
hough.magdzia26, Lura82, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny