X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilki na tym etapie ciazy ... ja biedna nawet normalnych plaskich zalozyc nie moge nogi jak grucha puchna.

• Coco55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret jak zjebanyn trzeba być żeby wywlekac chore dziecko. Dla mnie to Ty masz chory łeb. Bez odbioru

nesairah, editchen, Lura82, magdzia26 lubią tę wiadomość

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:

Sory ale tak wredne krowy to nie znałam a nawet nie kojarzę żeby tu pisała na grupie odkąd jestem

Nie pochwalam wyzwisk, i chociaż Jagna ostatnio się nie udzielała, ale "znam ją" od początku tego postu.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chore forum na ten moment !!

• MagO31 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ale tu się dzieje..

Ja wychodzę powoli z paskudnego zapalenia pęcherza, ból przeokropny do tego bolała mnie nerka :( Musiałam poczekać dobę na wizytę u mojego gina, to myślałam, że się przekręcę.Cały czas bardzo chciało mi się sikać i nie mogłam się załatwić, bardzo bolało, jakoś przetrwałam na nospie i apapie..
    Na szczescie dostałam antybiotyki i mi pomogło.
    Pijcie dużo wody i łykajcie urinal albo inną żurawinę, bo ból pęcherza jest okropny

Karol 1.09.2010
    Gosia 21.11.2012
    Wojtek 21.12.2017
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    editchen wrote:
    Lady, zawsze jak Ci nie pasuja dzialania administratora grupy, to mozesz zmienic grupe... zalozyc wlasna i zostac adminem...

prawda, ale nie uważasz że to niesprawiedliwe, a jakby tak Ciebie usunęła, a może to zrobić, wiec że są laski i są laski, jedne poczują się mega niesprawiedliwe wywalone i potem właśnie robią burze, a jedne to oleją. No tak czy siak uważam że jesteśmy ludzmi dorosłymi, które rozmawiają ze sobą, i jeśli tworzy się grupę, to powinno się takie rzeczy ustalić wspólnie, albo chociaż grupę poinformować o takich działaniach, bo teraz w każdej chwili usunięta może zostać kazda osoba. Każda.

aga1402, Aqu lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka - ja farbowałam ( rozjaśniała) włosy normalnie u fryzjera od samej nasady. Ostatni raz jakieś 2 tygodnie temu. Muszę jakoś przywitać młodego na świecie :)

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • editchen Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    prawda, ale nie uważasz że to niesprawiedliwe, a jakby tak Ciebie usunęła, a może to zrobić, wiec że są laski i są laski, jedne poczują się mega niesprawiedliwe wywalone i potem właśnie robią burze, a jedne to oleją. No tak czy siak uważam że jesteśmy ludzmi dorosłymi, które rozmawiają ze sobą, i jeśli tworzy się grupę, to powinno się takie rzeczy ustalić wspólnie, albo chociaż grupę poinformować o takich działaniach, bo teraz w każdej chwili usunięta może zostać kazda osoba. Każda.

gdyby mnie usunieto, to albo bym przeszla nad tym do porzadku dziennego, albo bym raz zapytala i tyle. jakbym nie dostala odpowiedzi to trudno. zycie nie ogranicza sie do forum i fb. przynajmniej u doroslych ludzi. mysle, ze przez te pare miesiecy zdazylysmy sie poznac na tyle, ze chyba wiemy, ze bez powodu takie decyzje nie zostalby podjete.

Szczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • MagO31 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka ja farbuje co miesiac na ciemny brąz, bo mam siwe odrosty :(

Karol 1.09.2010
    Gosia 21.11.2012
    Wojtek 21.12.2017
  • Kumrara Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny przepraszam Was ale tu jest dzisiaj okropnie. Dorosłe kobiety a wzywają się jak gimnazjalistki , wyciągacie brudy, mylicie autorki niektórych słów i przypisujecie sobie nawzajem najgorsze intencje. Natomiast wyciąganie danych.... To jest poniżej krytyki. Proponuję odpuścić. I brać to forum na luzie. Nie macie większych problemów?

ckaivfxmagzbj3ny.png
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odzew odnośnie farby. Już myślałam czy dobrze zrobiłam malując ;)

Szpilki - ja w ogóle nie chodzę nie umiem. Ewentualnie słupki czy koturny.
    Teraz to chodzę póki co w adidasach.
    Jak komuś wygodnie i chodzi całe życie , niech chodzi , pewnie.
    Tylko trzeba uważać pod nogi

iv09i09katk65tr1.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Cyyujcac klasyka...."zycie ch.j"

editchen lubi tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagO31 wrote:
    Lunka ja farbuje co miesiac na ciemny brąz, bo mam siwe odrosty :(
    Nie liczy się bo tylko jasna farba tak śmierdzi :D

iv09i09katk65tr1.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie przeczytam wszystkiego. Odniose sie tylko do farbowania włosów.
    Farbowalam, tylko raz ok 14 tc. Farba bez amoniaku na blond. Potem przepadla mi wizyta bo trafiłam do szpitala i tak chodze z siwymi :(. Gorzej, ze teraz juz nie pójdę, a po porodzie będzie jeszcze gorzej sie wyrwać.

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec, skwaszone mleko się na ziemie rozlało, bardzo mi jest z tego powodu przykro, rozumiem i jedną stronę, i drugą.
    Chciałabym żeby się taka sytuacja nie powtórzyła więc, tym bardziej nie życzę sobie by jedna na drugą psioczyła czy wyzywała. No ale cóż ja jedna mogę zrobić.
    Ja z mojej strony będę i tu i tu, no chyba że mnie ktoś wyrzuci xD, albo sama odejdę bo atmosfera będzie taka jak teraz.
    Było fajnie. Nie da się tego na prawić, ale chociaż spróbujmy.

Aqu lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • młoda_mama Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    szpilki na tym etapie ciazy ... ja biedna nawet normalnych plaskich zalozyc nie moge nogi jak grucha puchna.
    To rzeczywiście nie fajnie masz. Nie no mi puki co nogi nie puchną więc nie mam problemu z włożeniem butów, nawet szpilek ;)

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy tak ciezko zrozumiec ze na facebooku zostaly tylko osoby ktore sa na tym forum od poczatku i sie w jakis sposob znaja ponad pol roku ? Co w tym zlego ? Chcemy w jakis sposob chronic swoja prywatnosc. Ciezko to zaakceptowac? Niektore pisaly wprost ze rozumieja ze nie zostaly przyjete na fejbsuka bo dopiero pod koniec ciazy dolaczyly do grupy i nie maja z tym problemu. A Wy robicie problem. Jest forum na ktorym mozemy sie udzielac wszystkie i jest grupa na facebooku w ktorej sa dziewczyny ktore sie juz dlugo znaja. I tyle, trzeba to zaakceptowac.

magdzia26 lubi tę wiadomość

• KlaraS Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze mam zamiar zdążyć umalować przed porodem bo po może być trudniej się wyrwać

• MagO31 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Nie liczy się bo tylko jasna farba tak śmierdzi :D

ciemny brąz tez cuchnie, chociaż staram się wybierać farby bez amoniaku.

Ostatnio dużo czytam i właśnie skończyłam fajną książkę. Czyta któraś z Was kryminały? polecacie coś? ja lubię Puzyńską, Lackberg, Mroza, Miłoszewskiego itp

Karol 1.09.2010
    Gosia 21.11.2012
    Wojtek 21.12.2017
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez farbuje na blond, robie refleksy od poczatku ciazy tak co 2 msce.

‹‹ 1594 1595 1596 1597 1598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ