Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Discret wrote:
Sory ale tak wredne krowy to nie znałam a nawet nie kojarzę żeby tu pisała na grupie odkąd jestem
Nie pochwalam wyzwisk, i chociaż Jagna ostatnio się nie udzielała, ale "znam ją" od początku tego postu. -
nick nieaktualny
-
Hej
Ale tu się dzieje..
Ja wychodzę powoli z paskudnego zapalenia pęcherza, ból przeokropny do tego bolała mnie nerka Musiałam poczekać dobę na wizytę u mojego gina, to myślałam, że się przekręcę.Cały czas bardzo chciało mi się sikać i nie mogłam się załatwić, bardzo bolało, jakoś przetrwałam na nospie i apapie..
Na szczescie dostałam antybiotyki i mi pomogło.
Pijcie dużo wody i łykajcie urinal albo inną żurawinę, bo ból pęcherza jest okropnyKarol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
editchen wrote:Lady, zawsze jak Ci nie pasuja dzialania administratora grupy, to mozesz zmienic grupe... zalozyc wlasna i zostac adminem...
prawda, ale nie uważasz że to niesprawiedliwe, a jakby tak Ciebie usunęła, a może to zrobić, wiec że są laski i są laski, jedne poczują się mega niesprawiedliwe wywalone i potem właśnie robią burze, a jedne to oleją. No tak czy siak uważam że jesteśmy ludzmi dorosłymi, które rozmawiają ze sobą, i jeśli tworzy się grupę, to powinno się takie rzeczy ustalić wspólnie, albo chociaż grupę poinformować o takich działaniach, bo teraz w każdej chwili usunięta może zostać kazda osoba. Każda.aga1402, Aqu lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:prawda, ale nie uważasz że to niesprawiedliwe, a jakby tak Ciebie usunęła, a może to zrobić, wiec że są laski i są laski, jedne poczują się mega niesprawiedliwe wywalone i potem właśnie robią burze, a jedne to oleją. No tak czy siak uważam że jesteśmy ludzmi dorosłymi, które rozmawiają ze sobą, i jeśli tworzy się grupę, to powinno się takie rzeczy ustalić wspólnie, albo chociaż grupę poinformować o takich działaniach, bo teraz w każdej chwili usunięta może zostać kazda osoba. Każda.
gdyby mnie usunieto, to albo bym przeszla nad tym do porzadku dziennego, albo bym raz zapytala i tyle. jakbym nie dostala odpowiedzi to trudno. zycie nie ogranicza sie do forum i fb. przynajmniej u doroslych ludzi. mysle, ze przez te pare miesiecy zdazylysmy sie poznac na tyle, ze chyba wiemy, ze bez powodu takie decyzje nie zostalby podjete.Szczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kurde dziewczyny przepraszam Was ale tu jest dzisiaj okropnie. Dorosłe kobiety a wzywają się jak gimnazjalistki , wyciągacie brudy, mylicie autorki niektórych słów i przypisujecie sobie nawzajem najgorsze intencje. Natomiast wyciąganie danych.... To jest poniżej krytyki. Proponuję odpuścić. I brać to forum na luzie. Nie macie większych problemów?
-
Dzięki za odzew odnośnie farby. Już myślałam czy dobrze zrobiłam malując
Szpilki - ja w ogóle nie chodzę nie umiem. Ewentualnie słupki czy koturny.
Teraz to chodzę póki co w adidasach.
Jak komuś wygodnie i chodzi całe życie , niech chodzi , pewnie.
Tylko trzeba uważać pod nogi -
Lady Savage wrote:prawda, ale nie uważasz że to niesprawiedliwe, a jakby tak Ciebie usunęła, a może to zrobić, wiec że są laski i są laski, jedne poczują się mega niesprawiedliwe wywalone i potem właśnie robią burze, a jedne to oleją. No tak czy siak uważam że jesteśmy ludzmi dorosłymi, które rozmawiają ze sobą, i jeśli tworzy się grupę, to powinno się takie rzeczy ustalić wspólnie, albo chociaż grupę poinformować o takich działaniach, bo teraz w każdej chwili usunięta może zostać kazda osoba. Każda.
Cyyujcac klasyka...."zycie ch.j"
editchen lubi tę wiadomość
-
Dobra nie przeczytam wszystkiego. Odniose sie tylko do farbowania włosów.
Farbowalam, tylko raz ok 14 tc. Farba bez amoniaku na blond. Potem przepadla mi wizyta bo trafiłam do szpitala i tak chodze z siwymi . Gorzej, ze teraz juz nie pójdę, a po porodzie będzie jeszcze gorzej sie wyrwać.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Koniec, skwaszone mleko się na ziemie rozlało, bardzo mi jest z tego powodu przykro, rozumiem i jedną stronę, i drugą.
Chciałabym żeby się taka sytuacja nie powtórzyła więc, tym bardziej nie życzę sobie by jedna na drugą psioczyła czy wyzywała. No ale cóż ja jedna mogę zrobić.
Ja z mojej strony będę i tu i tu, no chyba że mnie ktoś wyrzuci xD, albo sama odejdę bo atmosfera będzie taka jak teraz.
Było fajnie. Nie da się tego na prawić, ale chociaż spróbujmy.Aqu lubi tę wiadomość
-
aga1402 wrote:szpilki na tym etapie ciazy ... ja biedna nawet normalnych plaskich zalozyc nie moge nogi jak grucha puchna.
-
Dziewczyny czy tak ciezko zrozumiec ze na facebooku zostaly tylko osoby ktore sa na tym forum od poczatku i sie w jakis sposob znaja ponad pol roku ? Co w tym zlego ? Chcemy w jakis sposob chronic swoja prywatnosc. Ciezko to zaakceptowac? Niektore pisaly wprost ze rozumieja ze nie zostaly przyjete na fejbsuka bo dopiero pod koniec ciazy dolaczyly do grupy i nie maja z tym problemu. A Wy robicie problem. Jest forum na ktorym mozemy sie udzielac wszystkie i jest grupa na facebooku w ktorej sa dziewczyny ktore sie juz dlugo znaja. I tyle, trzeba to zaakceptowac.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Nie liczy się bo tylko jasna farba tak śmierdzi
ciemny brąz tez cuchnie, chociaż staram się wybierać farby bez amoniaku.
Ostatnio dużo czytam i właśnie skończyłam fajną książkę. Czyta któraś z Was kryminały? polecacie coś? ja lubię Puzyńską, Lackberg, Mroza, Miłoszewskiego itpKarol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017