Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Petitka wrote:Witam dziewczyny. Co za okropny dzień miałam Przewróciłam się rano na chodniku w drodze do sklepu, bo był lekko oblodzony i nawet nie zauważyłam Skończyło się całe szczęście tylko na strachu i z małym wszystko w porządku, ale dopiero dotarłam do domu. Normalnie wykończona jestem, ale kamień spadł serca. Nie popelnijcie mojego błędu kochane i patrzcie uważnie pod nóżki
Petitka współczuję nerwów Proszę uważać na siebie i.... torby pakować. Przypomniam Ci abyś nie zapomniała;-)Petitka lubi tę wiadomość
-
a ja czytam książki w wannie co prawda przed pierwszą ciążą czytałam więcej, jako student historii xD ale ja sobie życia bez haftu i książek nie wyobrażam, teraz czytam książę tylko w wannie, i na tarasie, jak młoda się bawi w ogrodzie.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Mój syn już 3dzien z rzędu, ma 4czkawki w ciągu dnia. Wcześniej miał max 2
moj syn aktywny od kilku dni jest 2 razy dziennie, nie wiem czy to nie za mało, i nie powinnam sie czasem na IP zgłosić, jest to rano zaraz po przebudzeniu i zjedzeniu eutyrox i teraz godzina 17-23 grasuje. -
MagO31 wrote:Dzieki, wiem juz czego szukac w bibliotece
Kindla niestety nie mam, wole wersje papierowe.MagO31 lubi tę wiadomość
-
Kamcia1988 wrote:Ja za dużo kupowałam... nie było już gdzie upychać jak dla mnie super zakup - szczególnie że jest podświetlany i mogę czytać po ciemku w łóżku jak małżonek sobie spokojnie śpi
Kamcia1988 lubi tę wiadomość
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
Amus87 wrote:Moja mama palila cale ciaze jeszcze minute przed cesarka leciala na faje. Mam do niej zal i ona wie o tym. Tlumaczyla sie tym, ze kiedys nie mowiono ze fajki taki szkodliwe, nie wiem.
Ja nie jestem wysoka ale synek mial prawie 3500 a mloda jak dobije do 3 to bedzie dobrze :p
W czasach kiedy ja się rodziłam mnóstwo ludzi paliło. Mój tato uległ ciężkiemu wypadkowi kiedy mama byłam ze mną w 7 miesiącu ciąży, spędził w szpitalu wiele miesięcy i opowiadał nam, że na porządku dziennym było jaranie na sali szpitalnej. Hardkor nie? Sama kiedyś paliłam, ohydny nałóg, bleeee -
Editchen ty mi psychologa a ja ci dietetyka no cóż.
Lady wredna krowa to osoba która po mnie pojechała na priv do kogoś niestety ale są tu osoby które są fair wobec innych i powiedzą co miało miejsce.
Dane napisałam bo sory ale nie będzie ktoś po mnie jeździł nie znając mnie. Wystarczyło napisać do mnie a nie dupe mi odrabiać
-
Discret wrote:Editchen ty mi psychologa a ja ci dietetyka no cóż.
Lady wredna krowa to osoba która po mnie pojechała na priv do kogoś niestety ale są tu osoby które są fair wobec innych i powiedzą co miało miejsce.
Dane napisałam bo sory ale nie będzie ktoś po mnie jeździł nie znając mnie. Wystarczyło napisać do mnie a nie dupe mi odrabiać
wiesz, latwiej schudnac niz mozg naprawic wiec na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszylanataliamonika, Iruletka, Zołzimagic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo kuzwa ale hasla tu leca. teraz to mnie rozsmieszacie. nie wierze ze takie slowa tu padaja. ja myslalam ze moja szefowa w pracy to przegina ale tu jest ciag dalszy komedii.
" dzieci beda mialy dzieci " i jak tu przyklad dac wlasnemu dziecku ... jak " dorosli sie tak zachowuja" -
Discret serio rozumiem twoj żal dzisiejszy.
Tylko zrozum, ze czasem lepiej nic nie mowic, niz takimi słowami rzucac.
Czasem lepiej odejść i zachowac troszkę szacunku. To tylko forum, czy to warte tych nerwów?Iruletka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Kamcia1988 wrote:Ja za dużo kupowałam... nie było już gdzie upychać jak dla mnie super zakup - szczególnie że jest podświetlany i mogę czytać po ciemku w łóżku jak małżonek sobie spokojnie śpi
mycha91 lubi tę wiadomość