X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • Kamcia1988 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Dokladnie :D a Slaughter probowalas???

Nie,nie znam. Polecam Puzyńską, Lackberg, Karin Fossum, Assa Larson. Mam całe serie na kindla od kumpeli :) jakby co służę :)

MagO31 lubi tę wiadomość

w4sq43r8x4wdamie.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Petitka wrote:
    Witam dziewczyny. Co za okropny dzień miałam :( Przewróciłam się rano na chodniku w drodze do sklepu, bo był lekko oblodzony i nawet nie zauważyłam :( Skończyło się całe szczęście tylko na strachu i z małym wszystko w porządku, ale dopiero dotarłam do domu. Normalnie wykończona jestem, ale kamień spadł serca. Nie popelnijcie mojego błędu kochane i patrzcie uważnie pod nóżki ;)

Petitka współczuję nerwów :-( Proszę uważać na siebie i.... torby pakować. Przypomniam Ci abyś nie zapomniała;-)

Petitka lubi tę wiadomość

dhpclr4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czytam książki w wannie ;) co prawda przed pierwszą ciążą czytałam więcej, jako student historii xD ale ja sobie życia bez haftu i książek nie wyobrażam, teraz czytam książę tylko w wannie, i na tarasie, jak młoda się bawi w ogrodzie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nataliamonika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Uwielbiam :D cooka tez :)
    ale ostatnio to Karin Slaughter

Czytałam Toksynę, dawno temu, ale książka zapadła mi w pamięć. U mnie na polkach głównie Coben i King

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • MagO31 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, wiem juz czego szukac w bibliotece :)
    Kindla niestety nie mam, wole wersje papierowe.

Karol 1.09.2010
    Gosia 21.11.2012
    Wojtek 21.12.2017
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Mój syn już 3dzien z rzędu, ma 4czkawki w ciągu dnia. Wcześniej miał max 2

moj syn aktywny od kilku dni jest 2 razy dziennie, nie wiem czy to nie za mało, i nie powinnam sie czasem na IP zgłosić, jest to rano zaraz po przebudzeniu i zjedzeniu eutyrox i teraz godzina 17-23 grasuje.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytam ostatnio powieści historyczne xD

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kamcia1988 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagO31 wrote:
    Dzieki, wiem juz czego szukac w bibliotece :)
    Kindla niestety nie mam, wole wersje papierowe.
    Ja za dużo kupowałam... nie było już gdzie upychać :) jak dla mnie super zakup - szczególnie że jest podświetlany i mogę czytać po ciemku w łóżku jak małżonek sobie spokojnie śpi :)

MagO31 lubi tę wiadomość

w4sq43r8x4wdamie.png
  • MagO31 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia1988 wrote:
    Ja za dużo kupowałam... nie było już gdzie upychać :) jak dla mnie super zakup - szczególnie że jest podświetlany i mogę czytać po ciemku w łóżku jak małżonek sobie spokojnie śpi :)
    To faktycznie duzy plus, nie pomyslalam o tym :) pomysle nad zakupem.

Kamcia1988 lubi tę wiadomość

Karol 1.09.2010
    Gosia 21.11.2012
    Wojtek 21.12.2017
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia a mozna wgrac tam slownik np polsko niemiecki i czytac ksiazki po niemiecku a po nacisnieciu na dane slowo pokaze sie tlumaczenie na j. Polski? Kiedys o czyms takim slyszalam ale nie wiem czy dobrze zrozumialam.

• Kumrara Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagO31 wrote:
    Wszystko to czytałam, może tez wezmę się za nowe ksiażki Cobena, bo ostatnią czytałam z 5 lat temu, a pewnie wydał coś od tamtego czasu :)
    To może Sandra Brown ? Mistyfikacja albo Deadline. Polecam :)

ckaivfxmagzbj3ny.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Moja mama palila cale ciaze jeszcze minute przed cesarka leciala na faje. Mam do niej zal i ona wie o tym. Tlumaczyla sie tym, ze kiedys nie mowiono ze fajki taki szkodliwe, nie wiem.

Ja nie jestem wysoka ale synek mial prawie 3500 a mloda jak dobije do 3 to bedzie dobrze :p

W czasach kiedy ja się rodziłam mnóstwo ludzi paliło. Mój tato uległ ciężkiemu wypadkowi kiedy mama byłam ze mną w 7 miesiącu ciąży, spędził w szpitalu wiele miesięcy i opowiadał nam, że na porządku dziennym było jaranie na sali szpitalnej. Hardkor nie? Sama kiedyś paliłam, ohydny nałóg, bleeee

dhpclr4.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Editchen ty mi psychologa a ja ci dietetyka no cóż.
    Lady wredna krowa to osoba która po mnie pojechała na priv do kogoś niestety ale są tu osoby które są fair wobec innych i powiedzą co miało miejsce.

Dane napisałam bo sory ale nie będzie ktoś po mnie jeździł nie znając mnie. Wystarczyło napisać do mnie a nie dupe mi odrabiać

c55fgywlmszfxxtz.png
  • editchen Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    Editchen ty mi psychologa a ja ci dietetyka no cóż.
    Lady wredna krowa to osoba która po mnie pojechała na priv do kogoś niestety ale są tu osoby które są fair wobec innych i powiedzą co miało miejsce.

Dane napisałam bo sory ale nie będzie ktoś po mnie jeździł nie znając mnie. Wystarczyło napisać do mnie a nie dupe mi odrabiać

wiesz, latwiej schudnac niz mozg naprawic :) wiec na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszyla :)

nataliamonika, Iruletka, Zołzimagic lubią tę wiadomość

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret czy Ty dziewczyno czerpiesz jakąś chorą satysfakcję z obrażania innych? Lecz proszę swoje kompleksy w innym miejscu.

editchen lubi tę wiadomość

• editchen Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salenne wrote:
    Discret czy Ty dziewczyno czerpiesz jakąś chorą satysfakcję z obrażania innych? Lecz proszę swoje kompleksy w innym miejscu.

Salenne, zostaw :) zbiore material do badan :)

salenne, Iruletka lubią tę wiadomość

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kuzwa ale hasla tu leca. teraz to mnie rozsmieszacie. nie wierze ze takie slowa tu padaja. ja myslalam ze moja szefowa w pracy to przegina ale tu jest ciag dalszy komedii.

" dzieci beda mialy dzieci " i jak tu przyklad dac wlasnemu dziecku ... jak " dorosli sie tak zachowuja"

• Lura82 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret serio rozumiem twoj żal dzisiejszy.
    Tylko zrozum, ze czasem lepiej nic nie mowic, niz takimi słowami rzucac.
    Czasem lepiej odejść i zachowac troszkę szacunku. To tylko forum, czy to warte tych nerwów?

Iruletka lubi tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa życia i śmierci dla niektórych

editchen lubi tę wiadomość

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia1988 wrote:
    Ja kupiłam mojemu mężowi parę lat temu na urodziny, zachwycony jest. My juz tez nie mamy gdzie książek upychać. A do tzw. kundla ;-) tysiące się mieszczą

mycha91 lubi tę wiadomość

dhpclr4.png
‹‹ 1596 1597 1598 1599 1600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ