Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja poprzednio robiłam w tym labie na ul. Limanowskiego na zatorzu, wyszedł mi dodatni, więc teraz sobie głupio pomyślałam że poszukam szczęścia gdzie indziej 15 zł za jeden wymaz tak? Strasznie przepłaciłam ja po 35 zł za każdy
córcia-21.12.2014r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
grudniowa_mama88 wrote:no ja poprzednio robiłam w tym labie na ul. Limanowskiego na zatorzu, wyszedł mi dodatni, więc teraz sobie głupio pomyślałam że poszukam szczęścia gdzie indziej 15 zł za jeden wymaz tak? Strasznie przepłaciłam ja po 35 zł za każdy
-
nick nieaktualnyjejku dziewczyny ja jestem w ciazy a nawet nie wiem.o czym wy piszecie ... te nazwy te badania ... wy tyle wiecie co i jak itd.
ja to nawet o porodzie nie mysle chyba nie dochodzo do mnie jaki to jest bol i ze jakies znieczulenia trzeba ...oj biedna ja biedna
-
Ja robilam GBS dzisiaj i placilam 30 zł za dwa -z pochwy i z odbytu. Co do ruchów o ktorych pisalyscie wyżej... To mogą być ruchy oddechowe. Mój mały takie miał ostatnio na usg i lekarz powiedział że to normalne. Dziecko ćwiczy. A że synek leży pleckami do brzucha to często takie coś widzę
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
Opolanka - ja takie ruchy czuje, a raczej bardziej widzę, bo czuje tylko jak rękę przyłożę, a tak to śmiesznie patrzeć, jak brzuch się rusza i tego nie czuć bez dotyku
Czkawkę to mooooocno czuć, brzuch cały skaczeOpolanka 85 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dzięki dziewczyny. Jacqueline, ja też to czuję tylko jak rękę przyłożę, no i widzę gołym okiem. Długo dość to trwa. Czyli to normalne? A czkawkę czuję zdecydowanie mocniej, jak małe regularne kopniaczki.
Kumrara, no mi właśnie też ginka pokazywała na usg ruchy oddechowe, ale wtedy jeszcze tego nie widziałam na brzuchu. Pokazywała mi jak dziecko się rusza i tłumaczyła, że to nie od bicia serce, tylko, że jest już wydolne oddechowo. Ale nie skojarzyłam tego z tym pulsowaniem brzucha.
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
78beti wrote:Jutro idę do szpitala a jak nic innego nie wypadanie to cc w środę. Jestem mega zestresowana i pewnie niewiele pośpię tej nocy