Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołzimagic wrote:Opolonanka wiem o co Ci dokladnie chodzi. Jakby dziecko odychało pod skórą takie uniesienia i opadania. Nie wiem co to ale mam to samo31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
k878 wrote:a my mamy skończone 36 tygodni!!!
cc za 24 dni...
U mnie dzisiaj skończony 37, a do terminu porodu 20 dni, oj powoli stres mnie łapie. Samego porodu się nie boję, ale bardziej tego kiedy się zacznie itp. Taka bomba zegarowa pika mi gdzieś z tyłu głowy cały czas.
Mąż mi zabronił wyruszać z domu dalej niż na targ i do sklepu pod blokiem, a jeszcze tyle rzeczy chciałam załatwić przed porodem
Skupiam się na ogarnianiu mieszkania, wczoraj uprałam firanki, muszę jeszcze ogarnąć pokój gdzie stoją rzeczy da małej, no i chyba czas już złożyć łóżeczko.
No i nie mogę doczekać się czwartkowej wizyty, co prawda bez usg, ale przynajmniej dowiem się czy coś tam postępuje i mam się spodziewać szybkiego porodu czy jeszcze czekam.magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypol nocy przestalam bo maly tak bombardowal ze ani na lewnym sni na prawym ani siedziedziec nie moglam ..nie wiem co on robil ale az mnie bolalo wszystko. teraz spi kozak.
coraz blizej porodu czas leci
36 tydz sie zaczalWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 10:37
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
78beti wrote:Prywatnie u lekarza w Zabrzu.
Moje cycki chyba czują co nadchodzi bo dziś całą noc mnie bolały
Beti u kogo? Tez prowadziłam pierwsza ciążę prywatnie u lekarza w Zabrzu bo stamtąd jestem. Może ten sam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 10:39
-
nick nieaktualny