Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Justya85 wrote:Dziewczynki melduje kropka wielkości prawie 6mm z bijącym serduszkiem:)
nie pobrali mi glukozy mimo wpisu na skierowaniu, więc musze się kłuć jeszcze raz:(
Mam już karte ciąży:) ciśnienie miałam wyższe (wiadomo stres)
ale odetchnełam z ulgą że jest dzidziuś kochane wszystkiego dobrego na Święta :*
Jacqueline nie wiem co napisać bardzo mi przykro, ale może jeszcze nie wszystko stracone?kurcze.....
Gratuluje kochana Duży maluszek
Dużo zdrówka I odpoczynku
Justya85 lubi tę wiadomość
Laura
-
Dziewczyny nie mam za bardzo czasu nadrabiac wszystkich postów, dlatego nie wiem co u kogo się dzieje.. Chciałam Wam wszystkim zyczyc wyjątkowo wesołych świąt, wierze ze dla nas wszystkich będą one szczęśliwe i spokojne. Bo juz następne będą w wiekszym gronie.
U mnie przygotowania świąteczne ida na całego, te święta będą wyjątkowe bo pierwsze w naszym domu, pierwsze mojej córeczki Alicji i na dodatek jeszcze oczekujemy kolejnego szkraba.
Jeśli chodzi o mnie to objawow zero. Nic kompletnie.Wachciowa, A85K, magdzia26 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Justya85 wrote:Dziewczynki melduje kropka wielkości prawie 6mm z bijącym serduszkiem:)
nie pobrali mi glukozy mimo wpisu na skierowaniu, więc musze się kłuć jeszcze raz:(
Mam już karte ciąży:) ciśnienie miałam wyższe (wiadomo stres)
ale odetchnełam z ulgą że jest dzidziuś kochane wszystkiego dobrego na Święta :*
Jacqueline nie wiem co napisać bardzo mi przykro, ale może jeszcze nie wszystko stracone?kurcze.....
Justya85 gratuluję serduszka .
Dziewczyny życzę wam wszystkim zdrowych, pogodnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i przede wszystkim spokojnych świąt wielkanocnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 21:35
Justya85, A85K lubią tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
Alxawl - tak, plamię. Wczoraj około południa było troszkee krwi w śluzie, niedużo, do wieczora prawie czysto, rano dziś odrobinke różowy śluz. A po południu czerwonawo brązowy, jak brałam Lutkę na wieczór to już po prostu mocno krwisty śluz w środku
Zauważyłam u siebie dziwną zależność - drugi raz w życiu biorę Acard i drugi raz w czasie jego brania biochemiczna. W zeszłym roku jak zaczęłam brac tuż przed owu była ciąża biochemiczna właśnie, a teraz w poprzednim cyklu tak zaczęłam brać i ciąży nie było, ale brałam cały ten cykl no i biochemiczna12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny życzę Nam wszystkim Wesołych , spokojnych a przede wszystkim zdrowych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie rodziny Odpoczywajcie ile się da , smakujcie świąteczne potrawy I wiadomo
życzę Wam mokrego Dyngusa
Emka29 trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Powodzenia kochanaLaura
-
Dziewczyny zazwyczaj tego nie robię- nie szukam info o zdrowiu w google czy na forum na fb, żeby nie chorować i nie stresować się. Szukałam opinie o wózkach, łóżeczkach i takie tam. Natrafiłam na wypowiedzi kilku babeczek. Chciałabym Wam pokazać, zwłaszcza kobitkom które martwią się przyrostami bHcg.
"Mi spadała beta również. Zrobiłam 4 badania co dwa dni kazde i za każdym razem coraz niższa.
Lekarz powiedział ze ciaza się nie utrzyma i obumiera- do dwóch tygodni miałam dostać okres... wyplakalam się i czekalam a tu nic....po dwóch tyg. wystraszył am się ze pozamaciczna i pojechalam do lekarza okazało się ze jest pęcherzyk i beta wzrosła tysiakroc... lekarz ze cud...a potem stwierdził że najprawdopodobniej były dwa jeden obumieral (stąd spadają a beta) a drugi został i obecnie ma 4.5 miesiaca jest zdrowa dziewczynka "
Do końca miejmy nadzieję. Nie poddawajmy się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 00:35
Zołzimagic, Jacqueline, Krokodylica, A85K, JaKa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, przepraszam ze nie udzielam się tak jak Wy ale nie mam czasu przez prace... u mnie zero objawów... od wczoraj czuje się świetnie jak bym w ogóle w ciąży nie była... wizyta dopiero w następna sobotę... nie wiem jak wytrzymam... ogólnie apetyt od dwóch dni normalnie, żadnych mdłości, tylko spać się chce.... martwię się
-
_darkblueberry wrote:Cześć dziewczyny, przepraszam ze nie udzielam się tak jak Wy ale nie mam czasu przez prace... u mnie zero objawów... od wczoraj czuje się świetnie jak bym w ogóle w ciąży nie była... wizyta dopiero w następna sobotę... nie wiem jak wytrzymam... ogólnie apetyt od dwóch dni normalnie, żadnych mdłości, tylko spać się chce.... martwię sięhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Dziewczyny korzystajac z pobytu w Pl mam dzis wizyte, trzymajcie kciuki na serduszko jeszcze za wcześnie ale potrzebuje glownje konsultacji w sprawie leków. Nastepna wizyta 3.03 juz serduszkowa i juz w DE spokojnych i radosnych swiat wszystkim zycze :*
magdzia26, Wachciowa, A85K, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Ja dziś sie obudziłam o 5, na plecach spać się nie da bo bolą plecy, no boku boli brzuch. 5 tydzień a ja wierce się w tym łóżku jakbym miala zaraz urodzić. Was tez tak żołądek boli?
Gratuluję pięknych pęcherzyków, zarodków i serduszek. Wszystkom razem bo dopiero nieśmiało podczytuje i jeszcze was nie znam wesołych świąt kochane. Uważajcie na jaja, są wzdymajaceWachciowa, A85K lubią tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny korzystajac z pobytu w Pl mam dzis wizyte, trzymajcie kciuki na serduszko jeszcze za wcześnie ale potrzebuje glownje konsultacji w sprawie leków. Nastepna wizyta 3.03 juz serduszkowa i juz w DE spokojnych i radosnych swiat wszystkim zycze :*
-
Witam się z wami dziewczynki nie mam niestety za dużo czasu na czytanie i pisanie przez mojego skarbeczka 2,5 letniego który aktualnie potrzebuje dużo uwagi
A mnie od paru dni od rana jak tylko wstanę do wieczora jak się kładę mdli...jest trochę lepiej tak na pół godzinki jak coś zjem a ze nie mogę patrzyć na żadne jedzenie to nie jest łatwe... -
MalaHD wrote:Ja dziś sie obudziłam o 5, na plecach spać się nie da bo bolą plecy, no boku boli brzuch. 5 tydzień a ja wierce się w tym łóżku jakbym miala zaraz urodzić. Was tez tak żołądek boli?
Gratuluję pięknych pęcherzyków, zarodków i serduszek. Wszystkom razem bo dopiero nieśmiało podczytuje i jeszcze was nie znam wesołych świąt kochane. Uważajcie na jaja, są wzdymajace
Mala hahahaha też tak mam ale zauważyłam że jak kładę się od razu na lewym bok to jest dobrze i tak potrafię spać cała noc.
Wyobraź sobie co to będzie jak już brzunio będzie konkretnej wielkości hahahaha
Jest taka fajna poducha dla ciężarnych w kształcie rogala większość moich znajomych ja mam i jest bardzo pomocna zarówno w trakcie ciazy jak i po porodzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba721c27c47c.jpgA85K, Tizzi lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dzień dobry Mamuśki. Zastanawiam się nad kupnem takiej poduchy. Póki co śpię na lewym boku i to jedyna pozycja w której mnie nic nie boli. Dzisiaj miałam erotyczny sen. Dziewczyny przeżyłam orgazm. Szok. podoba mi się bycie w ciąży
-
Wachciowa wrote:Dzień dobry Mamuśki. Zastanawiam się nad kupnem takiej poduchy. Póki co śpię na lewym boku i to jedyna pozycja w której mnie nic nie boli. Dzisiaj miałam erotyczny sen. Dziewczyny przeżyłam orgazm. Szok. podoba mi się bycie w ciąży
Hahahaha to prawda to jest coś niesamowicie przyjemne bez użycia żadnego wysiłku hihihiA85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤