Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że forum działa nawet nocą
Nola witamy gratuluję. Zaraz dopisze do listy.
Wachciowa ja tez takie bole miałam. Na innym wątku czytałam, że można nospe gdyby bóle były silniejsze
Dzisiaj zaczynam 6 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 09:30
Wachciowa lubi tę wiadomość
Lea
-
Witamy nowe dziewczyny
A u mnie jak narazie dobrze jeśli chodzi o obkawy jedynie zylki na cyckach i sluz ciazowy. W pierwszej bolał bardzo brzuch a w 2 to chyba miałam wszytskie możliwe objawy zaczynając od wymiotów od 4tc kończąc na hemoroidach na samym końcu. A teraz nic brzuch nie boli, czasem trochę mnie zmuli ( ale nie bardziej niż zawsze bo mam do tego tendencje) ani zmęczona na nie jestem nic kompletnie. Pewnie ktosiek wie że ma starsze siostry i musi być grzechy bo one go/ja ustawia do pionu heheWachciowa, ara lubią tę wiadomość
-
Wszystkim grudniowkom życzę spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań. Pamiętam jak pojawił się wątek majowek 2017 - stwierdziliśmy wtedy ze gdy pojawia sie grudniowki to my zaczniemy sie rozpakowywać zleciało jak z bicza strzelił
Wachciowa, Tizzi, Justya85 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki co do snów to ja dzisiaj miałam bardzo przyjemny hihihi chyba nawet orgazmu dostałam matko kochana!!!!!
Wachciowa, Tizzi, Krokodylica lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Pozwólcie, że i ja napiszę coś o sobie
We wrześniu skończę 31 lat, mój Mąż lada moment skończy 32. Staramy się od grudnia i udało się w 4 ms, który przekreśliliśmy po wizycie u gina, który nie widział pęcherzyka i stwierdził, że może to być cykl bezowulacyjny.
W poprzednią sobotę 25.03. dostałam lekkie krwawienie, tylko jednorazowo na papierze i tu mnie tknęło, ale też przestraszyłam się, że to coś złego. W niedzielę rano zrobiłam test, wyszedł pozytywny i tak jeszcze przez kolejne dwa dni. Dopiero wczoraj poszłam na betę, na moje oko był to 15 dpo. Doznałam szoku jak zobaczyłam wynik aż tak wysokiej nie spodziewałam się 1940,0 mlU/ml. W podanych normach mieszczę się w 5 tyg ciąży, ale jestem w 4 tygodniu. Troszkę mnie to niepokoi, czy jest to dobry przyrost, czy nie za szybko, co myślicie?
Jutro pójdę zrobić raz jeszcze po 48 godzinach.
Dzisiaj zmierzyłam temp. i bardzo poszła w górę, aż mam palące policzka.
A poza tym wczoraj zaczęłam na kalendarzu ciąży coś uzupełniać i tak namieszałam, że mi się skasował. Nie wiem, czy nie będę musiała założyć nowego kontaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 07:55
Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
magdzia26 wrote:Nola witamy witamy ja w tym roku 31 lat
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
U mnie poranek jak zawsze ok, jestem pozytywnie nastawiona, mam dobrą energię Objawy zaczynają się u mnie nasilać po południu (pojawia się ból głowy, nudności...).
Dziś mi się szykuje firmowa impreza i mam stres. Boję się pytań o to, dlaczego nie piję. No cóż... będę udawać, że zamawiam drinki Mohito bez alkoholu wygląda przecież tak samo jak z alkoholem heheh -
Tizzi wrote:Widzę, że forum działa nawet nocą
Nona witamy gratuluję. Zaraz dopisze do listy.
Wachciowa ja tez takie bole miałam. Na innym wątku czytałam, że można nospe gdyby bóle były silniejsze
Dzisiaj zaczynam 6 tydzień -
Nola wrote:Tizzi dziekuje za dopisanie do listy Czy moglabys prosze zmienic moj nick Nola a nie Nona bede wdzieczna nie ze chce sie czepiac bron boze tylko juz sie jakos zzylam z tym nickiem i jakos dla wewnetrznego spokoju jehe wolalabym na dacie mojego porodu byc popranie wpisana Dziekuje z calego serduszka a oby wkrotce juz dwoch <4
Od rana tak mi niedobrze, że już mam dość siedzenia w pracy
Jaka wydaje mi się, że nie musisz usuwac nic. W ustawieniach przy danych początkowych można zmienić datę ostatniej @ i od nowa kalendarz się robi. Robiłam tak na początku bo źle wpisałam sobie datę ostatniej miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 09:37
Lea
-
Temperatura nadal ładna i będzie skakać ale dobrze jakbyś sprawdziła progesteron albo załatw sobie Duphaston
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Nie znam się na wykresach, ale ja bym się nie przejmowała. Mierzenie temperatury to ciężka sprawa, a interpretacja dodatkowo też jest niełatwa. Kiedy masz wizytę? -
Na wtorek ale doszła mi jeszcza chyba jskaś infekcja bo mam aż taki zielonkawy śluz I piecze mnie I swędzi.
Mieszkam w De a tu inaczej .
Mąż będzie dzwonił ale nie wiem czy da się termin na dzisiaj przerzucić....nie dadzą mi od ręki tych leków bo I na jakiej podstawie....może uda mi się ubłagać tą bete ...kurde normalnie aż chyba się zaraz rozpłacze ....ta temperatura mnie denerwuje...jest wysoka ale przynajmniej powinna trzymać się na stałym poziomie.
Laura
-
A85K wrote:Na wtorek ale doszła mi jeszcza chyba jskaś infekcja bo mam aż taki zielonkawy śluz I piecze mnie I swędzi.
Mieszkam w De a tu inaczej .
Mąż będzie dzwonił ale nie wiem czy da się termin na dzisiaj przerzucić....nie dadzą mi od ręki tych leków bo I na jakiej podstawie....może uda mi się ubłagać tą bete ...kurde normalnie aż chyba się zaraz rozpłacze ....ta temperatura mnie denerwuje...jest wysoka ale przynajmniej powinna trzymać się na stałym poziomie.
Do wtorku musisz wytrzymać, najlepiej Ci lekarz odpowie na Twoje wątpliwości. Super, jakby się dało dziś wskoczyć na wizytę, bo ta infekcja powinna być zaleczona. Nie martw się, też jestem w stanie, w którym che mi się tylko płakać!