Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
78beti wrote:Hej chciałabym sie do Was nieśmiało przyłączyć. Według kalkulatora termin porodu 01.12.2017. Dziś zrobiłam weryfikacje bety i ładnie przyrasta
Angie31 - hej, tez tu jesteś ciekawe kiedy reszta z ostatniego bumu pozytywnych bet tu zajrzy
Hej kochana kciukalam Mocno!
Mam nadzieję że szybko do nas dojdą
11 kwietnia to dobra data ja mam na 5 tylko dlatego by potwierdzić ciążę i zrobić kolejną betę.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
agii81 wrote:U mnie między maluchem a najstarszą córą będzie 18 lat. Widzę,że Twój synuś z grudnia Moja córa ze stycznia 2008
Oj to duża różnica ale jaką pomoc będziesz miała:-)
Synek jest z 5 grudnia teraz twrm7n mam wg of 6 grudzień a z innej aplikacji też 5 grudzień. Może będzie miał prezent na urodziny ❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
78beti wrote:Umówiłam sie na 11.04 ale nie wiem czy to nie za wcześnie na serducho bo ja jestem dopiero 12dpt ( ze względu na długi protokół owulacji była jakiś tydzień później niż normalnie powinna byćLaura
-
agii81 wrote:Ja mam wizytę 5.04. Tak sobie teraz myślę,że chyba trochę za wcześnie,no ale zobaczymy
Ja mam wizytę na 4 kwietnia mam nadzieję ,że coś zobaczymy ale moja pani ginekolog nie ma možliwości , żeby posłuchać tak więc jeśli będzie wszystko dobrze to umówię się na prywatną wizytę.
Laura
-
Angie 31 wrote:Oj to duża różnica ale jaką pomoc będziesz miała:-)
Synek jest z 5 grudnia teraz twrm7n mam wg of 6 grudzień a z innej aplikacji też 5 grudzień. Może będzie miał prezent na urodziny ❤https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
A85K wrote:A mdłości ? Ja to denerwuje się wizytą z dolegliwości to częstsze siusianie, senność I bóle gľowy....ale zobaczymy co jeszcze dojdzie
Wachciowa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Chciałam się przywitać z bożonarodzeniowymi mamusiami
Dzisiaj zrobiłam pierwszy raz betę, wynik 1940 mlU/ml, jest to 4 tydzień ciąży. Wcześniej robiłam trzy domowe testy z moczu i wszystkie wyszły pozytywne.
Od dziś jesteśmy pewni - udało się i jestem w ciąży
Belly wyznaczył mi datę porodu na 9 grudnia.
A Wy kiedy dowiedziałyście się o ciąży, na kiedy macie ustalony termin porodu?
Wszystkim życzę zdrowia i Bożej opiekiWachciowa, Jooozefka, magdzia26, Tizzi, A85K, Nola, Krokodylica lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
78beti witaj mamy wizytę w ten sam dzień i termin też taki sam
Jaka gratulacje Beta jest naprawdę świetna
Dopisalam Was do naszej listy z terminami porodów na 1 str tego wątku
Mam nadzieję, że z tych mdłości nie zrobią się wymioty. Strasznie szybko mnie złapałoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 23:04
JaKa lubi tę wiadomość
Lea
-
78beti wrote:Z tym sisusianiem to mam tak ciagle bo staram sie pic dużo wody, senność i zmęczenie jest ale skutecznie w pracy podnoszą mi ciśnienie. Mnie bolą plecy. Pamietam ze cała ciąże męczyłam sie z tymi plecami. Mam nadzieje ze mdłości mnie ominą bo nienajlepszej je wspominamLaura
-
JaKa wrote:Chciałam się przywitać z bożonarodzeniowymi mamusiami
Dzisiaj zrobiłam pierwszy raz betę, wynik 1940 mlU/ml, jest to 4 tydzień ciąży. Wcześniej robiłam trzy domowe testy z moczu i wszystkie wyszły pozytywne.
Od dziś jesteśmy pewni - udało się i jestem w ciąży
Belly wyznaczył mi datę porodu na 9 grudnia.
A Wy kiedy dowiedziałyście się o ciąży, na kiedy macie ustalony termin porodu?
Wszystkim życzę zdrowia i Bożej opieki
Ja mam termin na 4 grudnia w poniedziałek.JaKa lubi tę wiadomość
Laura
-
nesairah wrote:Tizzi U mnie piersi też mocno bolą przy chodzeniu, w ogóle mam wrażenie, że jestem jakaś spuchnięta
U mnie w piątek szykuje się firmowa impreza... i już widzę pytania, dlaczego się nie napiję. W pierwszej ciąży też tak było (akurat na weselu), nie wiedziałam co mówić, a ciążą nie chciałam się chwalić. Teraz chyba zrzucę wszystko na leki -
Wachciowa wrote:Martwią mnie bóle podbrzusza. bóle miesiączkowe. Czy to jest normalne? Boję się strasznie o naszego Groszka. ;(
A ja spać nie mogę z tych emocjiWachciowa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Cześć Dziewczyny Chciałabym do Was dołączyć! Termin porodu 4 grudnia 2017 Juz wczoraj przeglądałam z wypiekami na twarzy wszystkie wasze wpisy i imponujący postęp w coraz liczniejszej grupie ale przez to że rok temu w maju miałam poronienie bea nie przyrastała odpowiednio i skończylo sie wstretna operacja musialam poczekac do drugiej bety (ktora robilam wczoraj wieczorem - serce by mi peklo jak byloby cos nie tak i nie moglabym do was dolaczyc ale...hurra!!! Beta w 30dc 113,07 a w 33dc 288!!!! Dziekuje Bogu jestem najszczesliwsza na swiecie tak pragne tego muszka i jestem dumna byc w Waszej grupie Laski to byl ostatni rzut na tasme aby rodzic i miec dzidziusie w 2017 roku! Damy rade! Pozdrawiam Was wszystkie
Tizzi, magdzia26, Wachciowa, JaKa, A85K, Justya85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Podaje pare szczegółów już kocham Was wszystkie hehe ale jak każda z Nas szukam bratniej duszy tzn kogos w identycznej sytuacji Otoz ost mies 27 luty, poczecie pewnie kolo 12marca, wojewodztwo Slaskie, pierwsza wizyta jutro (tylko dlatego ze moj gin wyjezdza na 2 tygodnie), 30 lat bedzie w maju , rok staran i smutku po majowej stracie, tendencje do torbieli w liceum laparoskopia teraz w maju niestety laparotomia, objawy bole na poczatku mialam jak na okres, powiekszone piersi, czestomocz, ciagniecie w pachwinach i pociesze wszystkie zarloczki ze apetyt mam jak slon martwie sie bo wokol same zarazki wszyscy chorzy i tez jestem na granicy kicham juz i katar mam...Pozdrawiam wszystkie mamuski Grudzien 2017
Wachciowa, JaKa, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
78beti wrote:Bóle podbrzusza w tym czasie to normalka, ja tez mam. Trzeba sie obserwować i jak będzie cos niepokojącego to do lekarza
A ja spać nie mogę z tych emocjiTizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość