Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapachmalin super )))
Ja dzisiaj zgrzeszylam zapiekanka na miescie i mam wyrzuty ale cukier po 1h 98 takze super.
Noga dalej boli, wylam z bolu dzisiaj. Maz mi to masowal i chwile bylo okej, ale nie poradzi za duzo bo na jego oko to sciegnoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 19:04
zapachmalin, lolapola lubią tę wiadomość
-
ZapachMalin a skad jestescie w DE? Ja tez mieszkam tutaj, w NRW. To u Ciebie to byla naprawde super niespodzianka, wiekszosc dziewczyn wie juz w ciazy przed skonczonym 4 tygodniem mniej stresu u Ciebie, praktycznie mozesz juz Isc na Usg i bedzie serduszko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 19:15
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Dziewczyny jak dietka? Ja dzis zrobilam caly dzien poniedzialkowe menu i powiem ze mi i dzidziusiowi podpasowal bardzo ten dzien.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Zołzimagic wrote:ZapachMalin a skad jestescie w DE? Ja tez mieszkam tutaj, w NRW. To u Ciebie to byla naprawde super niespodzianka, wiekszosc dziewczyn wie juz w ciazy przed skonczonym 4 tygodniem mniej stresu u Ciebie, praktycznie mozesz juz Isc na Usg i bedzie serduszko.
My z Hesji. samo centrum Niemiec.
A co do nicku dziękuję. Czasami zwłaszcza w zimie sama bym zjadła maliny jak za długo na forum posiedzę i widzę swoje wpisy -
Dziewczyny co do niespodzianek, to u nas też w brzuchu kinder niespodzianka. Planowaliśmy 2 dziecko od zeszłego roku, ale poszłam do internisty bo strasznie wypadały mi włosy. Dostałam skierowanie na badania i się zaczęło.... Niedoczynność, hashimoto, cukier na czczo, w grudniu ostry atak wyrostka , jakby wszystko się przeciwko naszym planom zmowiło. W marcu okazało się że mimo diety i utraty 14 kg ten cholerny cukier nadal jest wysoki na czczo, więc odpusciliśmy starania. Był dosłownie 1 przytulasek bez zabezpieczenia no i bach. Do teraz nie wierzę mimo że jestem baardzo szczęśliwa. Także niespodzianki się przytrafiają teraz cukier sprawdzam codziennie ale diety pilnuję bardzo.
A85K, Zołzimagic, magdzia26, migiem lubią tę wiadomość
-
Kumrara takie niespodzianki są właśnie najlepsze. my w marcu też mieliśmy raptem kilka serduszek bez żadnej logiki bo nie wiedziałam nawet gdzie jestem z moim cyklem i tu nagle taka niespodzianka dzisiaj
Kumrara, A85K, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:My z Hesji. samo centrum Niemiec.
A co do nicku dziękuję. Czasami zwłaszcza w zimie sama bym zjadła maliny jak za długo na forum posiedzę i widzę swoje wpisy
A My mieszkamy w Neuenhaus w Niedersachsen blisko granicy z Holandią.
Na kiedy planujesz wizytę u gina ?Laura
-
Jutro rano wybieram się do niej zapisać, nie wiem na kiedy mi się uda wcisnąć ale ze względu na to moje ciśnienie chyba będą musieli troszkę szybciej niż później mnie wcisnąć. Fajnie byłoby zobaczyć serduszko od razu. Wtedy to chyba dopiero do mnie dotrze. A Ty kiedy się wybierasz? Miałaś już pierwszą wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 20:16
-
zapachmalin wrote:Jutro rano wybieram się do niej zapisać, nie wiem na kiedy mi się uda wcisnąć ale ze względu na to moje ciśnienie chyba będą musieli troszkę szybciej niż później mnie wcisnąć. Fajnie byłoby zobaczyć serduszko od razu. Wtedy to chyba dopiero do mnie dotrze. A Ty kiedy się wybierasz? Miałaś już pierwszą wizytę?
Ja miałam już 4 wizyty teraz mam termin na 2.05 . Widziałam jak serduszko biło ale dopplera nie użyła bo powiedziała , że na tak wczesnym etapie to nie jest dobre dla dziecka.
10.04 to był mój 6+0 dzidzia miała 4,3 mm a 18.04 8,6 mm trochę się denerwyje , że tak mało urosła ale gin powiedziała , że jest wszystko dobrze.
Laura
-
Dziewczyny takie może dziwne pytanie, ale czy koty wyczuwają dzidziusie w brzuszku ? Mam kotkę, ktora od zawsze jest kochana ale odkąd zaszłam w ciążę to ona przechodzi sama siebie. Leży teraz na moim brzuchu i śpi. Pcha się na kolana tak, żeby być jak najbliżej brzucha. Myślicie że ona czuje ?
Nola lubi tę wiadomość
-
Kumrara, z tego co wiem, to wyczuwaja ciazs i wlasnie lubia na kolana sie pchac. Niektore dziewczyny piszą, ze koty to pierwszy test ciazowy
A85K, Nola, Mamabyc3 lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ja nie mam kota i nigdy nie miałam ale też już kilka razy o tym słyszałam i myślę, że jak najbardziej coś w tym może być, że zwierzęta wyczuwają ciążę.
A85k to całkiem sporo wizyt juz za Tobą, co do wielkości bądź spokojna tak jak mówi Zołzimagic to tak mikroskopijne różnice ze naprawdę nie możemy się nakręcać. Poza tym to dwa razy wiecej w 8 dni jakby nie bylo. To chyba niezly wynik? Najważniejsze że wszystko jest w porządku póki co. I byle tak do końca.A85K lubi tę wiadomość
-
Kumrara my mamy kota tajskiego (to stara rasa syjamow) i spojrzalam teraz jak wyglada Wasz kot. Chyba podobne rasy, bynajmniej maja podobne umaszczenie. Nasz tez jest strasznie towarzyski, wszedzie za Nami chodzi, jest bardzo absorbujacy i temperamentny. Nie wiem jak to bedzie jak bedzie dziecko. Chyba skorzystamy z pomocy behawiorystki syjamy to super rasa, sa tak jak psy, wszedzie za czlowiekiem chodza
Nola lubi tę wiadomość