Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przytyłam w 1 ciąży 30 kilo ale zaczynałam od 48kg więc z 34 rozmiar skończyło się na 38 i wielki spiczasty brzuszek. Teraz dopiero 8tydz a ja mam brzusio jak w 1 ciąży w 4m-cu tyle że znowu zaczynam od 48kg.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Część dziewczyny, u nas bez zmian. Zero objawów, od tygodnia jestem mega przeziebiona ale dochodze do siebie. Właśnie byłam kilka dni u rodziców i pocieszenie was.... Mój ojciec juz zauważył ze mi brzuch wywaliloAlicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Kumrara wrote:Ja w pracy jeszcze nie chcę mówić, tak do 12 tygodnia chcialam poczekać. Jednak jak tak dalej pójdzie to nie dam rady tego zatrzymać tak długohttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
78beti wrote:Ja tez mam brzuch jak w 4 miesiącu aż się boje co będzie dalej
Może tak jest dlatego że i u mnie i u ciebie to druga ciaza i po prostu mimo że w miarę skóra wróciła do swoich rozmiarów to teraz nie potrzebuje za dużo się rozciągac .
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Cześć Dziewczyny mam nadzieję, że mogę się przyłączyć? Dziś dwa testy pokazały pozytywy, choć tak naprawdę to już 6t3d. Wychodzi na to, że złapię się na grudnióweczkę
Pozdrawiam wszystkie Grudniowe Mamusie a zwłaszcza dziewczyny z tego samego wątku na of.Justya85, Ingwer, Lady Savage, blannkka, Tizzi, Aztoria, Angie 31, magdzia26, Wachciowa, Zołzimagic, bebloszka90, migiem, Marteczka93, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć
ja się tak cieszyłam że nie wymiotuje i aż tak źle że mną nie jest jak w dwóch poprzednich ciążach, a tu BAM! jak mnie rano chwyciły mdłości, po drodze jeszcze wc zaliczyłam no i dopiero teraz względnie mi lepiej. wczoraj i w piątkę bylo lepiej - tylko mdłości do południa bez wymiotów. dziś dopiero 8t 0d. ech ciężko mi tak żyć...
dziewczyny myślicie że to przez leki ? biorę luteine 2x1 i duphaston 3x1. któraś też bierze takie dawki i się po tym potwornie czuje ?
widzę że przez te kilka dni dużo nowych dziewczyn przybyło:) gratuluję wszystkim i życzę wam i sobie żebyśmy tu dotrwały w takim składzie do grudniaA85K lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Zapachmalin witam i gratulacje
Tizzi w weekend zajete dziewczyny sa mezami a w tyg same wiec na forum siedzazapachmalin, A85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witajcie termin mam na 16 grudnia z tego co wyznaczył belly. Ale w moim przypadku to usg jednak będzie decydowało. No a tak późno robiłam test bo 31 marca miałam wizytę u gina. I mówiłam jej, że miałam tylko plamienie zamiast normalnej @ w tym cyklu (ale leczę się na gravesa-basedowa i tak mi się zdarza co któryś cykl) i po zrobieniu usg stwierdziła, że widzi zacienione miejsce w którym może być jeszcze nie widoczny pęcherzyk i że zrobimy test z moczu. (Mieszkam w de, tutaj labo są w przychodniach ale akurat u mnie wysyłają krew do innego miasta i czeka się około tydzień na wyniki dlatego z moczu) No i czekałam na wynik cała w nerwach i wyszło ze negatywny i to jednak nie ciąża. (Teraz jak sie nad tym zastanowie to sikalam zaraz po przyjściu a potem na test po godzinie nawet nie i może po prostu stężenie było jeszcze zbyt małe). No i tylko miałam obserwować ciśnienie bo miałam podwyższone. Wiec w tym miesiacu pierwszy raz cierpliwie czekałam na @ i grzecznie nie robiąc testów. Ale zaczęło mnie zastanawiać, że nagle musze wstawać w nocy na siusiu i ciągle mogłabym spać, i dzisiaj rano coś mi powiedziało, żeby wykorzystać ostatni czysty test. No i tak wygląda. Sorki za rozpisanie popołudniu mąż "napadł" na dyżurującą apteke i kupił jeszcze dwa w celu potwierdzenia ale jeden w zupełności nam wystarczył. I tak oto jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 18:58
magdzia26, A85K, Lady Savage, Tizzi, Jooozefka lubią tę wiadomość