Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja co do jedzenia to na razie cieszę się jak coś wogole zjem bo najchętniej to nic bym nie jadła z synkiem było to samo... jedyne co to sałatka albo jablko tosty z samym masłem obiad ciężko mi jest zjeść a śniadanie to już wogole masakra
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny a macie po luteinie takie wodniste uplawy? Nie.mowie o resztce tabletki ale poprostu... ciagle mokro
wodniste upławy są bez luteinyjak masz luteinę to w moim przypadku raczej one miały kolor beżowy-brązowy.
-
Zołzimagic nasza też taka jest. Biegnie do drzwi jak ktoś prychodzi, śpi z nami, upomina się o głaskanie. Nigdzie się nie wspina a jak ją weźmiesz na ręce to jej wiotczeją mięśnie i tak wisi
i teraz ten brzuch tak ją interesuje
Zołzimagic, Nola lubią tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny a macie po luteinie takie wodniste uplawy? Nie.mowie o resztce tabletki ale poprostu... ciagle mokro
ja biore utrogestan dopochwowo i mam wrazenie ze mam non stop mokro i tez mam wiecej sluzu... a resztki tabletki tez wyplywaja..
Zołzimagic lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Co do kotów to u mnie devonka to też chyba coś wyczula. Ostatnio zrobiła sobie nowe ulubione legowisko do spania na mnie.
A druga kotka którego mamy odkąd skończył kilka tygodni więc za wcześnie jak na odłączenie od matki cierpi na chorobę sieroca z której nie wyrosła. Tzn od zawsze udeptuje mnie łapkami i ssie bluzkę, kawałek materiału. Coś musi ssac i udeptywac i tak zasypia. Także to takie dzieckoprzeważnie udeotuje okolice brzucha to się zdziwi jak nie długo coś tam będzie rosło
Zołzimagic, Nola, A85K lubią tę wiadomość
Lea
-
No i ja sie witam termin porodu z om okolo 27 grudnia jutro bede sie umawiac na wizyte u lekarza
Zołzimagic, Tizzi, Aztoria, zapachmalin, Lady Savage, Wachciowa, majamia, Angie 31, Mus, magdzia26, Justya85, Marteczka93, migiem, A85K, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
A ja przez ostatnie kilka dni sił nie mam zupełnie.. Pojechałam dzis na zakupy, bo w żadne jeansy się już nie mieszczę i po pół godzinie wróciłam do domu marząc o łóżku..nic nie kupiłam oczywiście bo prawie mdlałam przeglądając wieszaki..Pozostaje mi w dresach i legginsach do pracy jeździć. Kiedy minie to zmęczenie..? Nawet pies musi kupę robić w ogródku bo nie mam siły na spacer..
-
Czesc dziewczyny Witam sie zanim kury wstały jak to ja przed świtem
A propos kotow Tak podobno wyczuwaja
Ja mam mega przytulaśną kotke spi z nami pcha się na brzuch itd Mam pytanie ma ktoras kota tak jak ja wychodnego (ze biega gdzies na zewnatrz?) Boje sie toxoplazmozy i waham czy moge teraz go brac do lozka itd Czy te koty o ktorych piszecie ze spicie z nimi leza Wam na kolanach sa tylko domowe? Bo wtedy sytuacja bezpieczniejsza chyba...No i najgorzej
co to bedzie jak urodzi sie niemowlak armagedon hehe przeciez nie ma pewnosci czy kot nie zadrapie dziecka przez przypadek nawet co myslicie?
-
Nola wrote:Czesc dziewczyny Witam sie zanim kury wstały jak to ja przed świtem
A propos kotow Tak podobno wyczuwaja
Ja mam mega przytulaśną kotke spi z nami pcha się na brzuch itd Mam pytanie ma ktoras kota tak jak ja wychodnego (ze biega gdzies na zewnatrz?) Boje sie toxoplazmozy i waham czy moge teraz go brac do lozka itd Czy te koty o ktorych piszecie ze spicie z nimi leza Wam na kolanach sa tylko domowe? Bo wtedy sytuacja bezpieczniejsza chyba...No i najgorzej
co to bedzie jak urodzi sie niemowlak armagedon hehe przeciez nie ma pewnosci czy kot nie zadrapie dziecka przez przypadek nawet co myslicie?
wszytsko zależy od kota ale ja uważam że zwierzęta trzeba pokazać, powachac nowego członka rodziny by nie był zazdrosny to samo dotyczy się psów. A może być tak że wcale nie bedz8e reagowac i kompletnie zignoryje...