X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie po luteinie takie wodniste uplawy? Nie.mowie o resztce tabletki ale poprostu... ciagle mokro :D

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co do jedzenia to na razie cieszę się jak coś wogole zjem bo najchętniej to nic bym nie jadła z synkiem było to samo... jedyne co to sałatka albo jablko tosty z samym masłem obiad ciężko mi jest zjeść a śniadanie to już wogole masakra :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym póki na wadze jest ma - to się jakoś nie stresuje tym co jem...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzimagic wrote:
    Dziewczyny a macie po luteinie takie wodniste uplawy? Nie.mowie o resztce tabletki ale poprostu... ciagle mokro :D
    Ja odkąd biorę dopochwowa to mam dużo kremowego śluzu dużo więcej niż wczesniej

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • migiem Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe mamusie, a tym które miały wizyty ostatnio serdecznie gratuluję dobrych nowin :)

nie było mnie dwa dni i ledwie nadrobiłam zaległości :)

svchgox1y0oxjq1r.png
    najbliższa wizyta 11.05 :)
  • migiem Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe mamusie, a tym które miały wizyty ostatnio serdecznie gratuluję dobrych nowin :)

nie było mnie dwa dni i ledwie nadrobiłam zaległości :)

svchgox1y0oxjq1r.png
    najbliższa wizyta 11.05 :)
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzimagic wrote:

wodniste upławy są bez luteiny :P jak masz luteinę to w moim przypadku raczej one miały kolor beżowy-brązowy.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kumrara Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzimagic nasza też taka jest. Biegnie do drzwi jak ktoś prychodzi, śpi z nami, upomina się o głaskanie. Nigdzie się nie wspina a jak ją weźmiesz na ręce to jej wiotczeją mięśnie i tak wisi :) i teraz ten brzuch tak ją interesuje

Zołzimagic, Nola lubią tę wiadomość

ckaivfxmagzbj3ny.png
  • A85K Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny :-)

Ja też mam dwa koty :-) U mnie to kotka .
    To , że wyczuwają to prawda :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 22:09

Zołzimagic, Nola lubią tę wiadomość

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzimagic wrote:

ja biore utrogestan dopochwowo i mam wrazenie ze mam non stop mokro i tez mam wiecej sluzu... a resztki tabletki tez wyplywaja..

Zołzimagic lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Tizzi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kotów to u mnie devonka to też chyba coś wyczula. Ostatnio zrobiła sobie nowe ulubione legowisko do spania na mnie.
    A druga kotka którego mamy odkąd skończył kilka tygodni więc za wcześnie jak na odłączenie od matki cierpi na chorobę sieroca z której nie wyrosła. Tzn od zawsze udeptuje mnie łapkami i ssie bluzkę, kawałek materiału. Coś musi ssac i udeptywac i tak zasypia. Także to takie dziecko :) przeważnie udeotuje okolice brzucha to się zdziwi jak nie długo coś tam będzie rosło :D

Zołzimagic, Nola, A85K lubią tę wiadomość

<3 Lea <3
    tt1d8bf6.pngcravings-2017-12-01.jpg
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja sie witam termin porodu z om okolo 27 grudnia jutro bede sie umawiac na wizyte u lekarza

Zołzimagic, Tizzi, Aztoria, zapachmalin, Lady Savage, Wachciowa, majamia, Angie 31, Mus, magdzia26, Justya85, Marteczka93, migiem, A85K, Jooozefka lubią tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Tizzi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:
    No i ja sie witam termin porodu z om okolo 27 grudnia jutro bede sie umawiac na wizyte u lekarza
    Cześć :) Jak tam samopoczucie? Masz już jakieś objawy?

<3 Lea <3
    tt1d8bf6.pngcravings-2017-12-01.jpg
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa mamusie ;)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dizzy Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przez ostatnie kilka dni sił nie mam zupełnie.. Pojechałam dzis na zakupy, bo w żadne jeansy się już nie mieszczę i po pół godzinie wróciłam do domu marząc o łóżku..nic nie kupiłam oczywiście bo prawie mdlałam przeglądając wieszaki..Pozostaje mi w dresach i legginsach do pracy jeździć. Kiedy minie to zmęczenie..? Nawet pies musi kupę robić w ogródku bo nie mam siły na spacer..

3jgxrjjg90qnui4j.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mdlosci ale jakos nie specjalnie wielkie i mega obolale cycki

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Nola Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny Witam sie zanim kury wstały jak to ja przed świtem :) A propos kotow Tak podobno wyczuwaja :) Ja mam mega przytulaśną kotke spi z nami pcha się na brzuch itd Mam pytanie ma ktoras kota tak jak ja wychodnego (ze biega gdzies na zewnatrz?) Boje sie toxoplazmozy i waham czy moge teraz go brac do lozka itd Czy te koty o ktorych piszecie ze spicie z nimi leza Wam na kolanach sa tylko domowe? Bo wtedy sytuacja bezpieczniejsza chyba...No i najgorzej :) co to bedzie jak urodzi sie niemowlak armagedon hehe przeciez nie ma pewnosci czy kot nie zadrapie dziecka przez przypadek nawet co myslicie?

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja mam diete specialna, ulozona przez dietetyczke
    Taka na czas ciąży ?

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik a ty do nas grudniowek się zaliczasz super;)

Ja po luteinie też miałam wrażenie jakbym popuszczala tak mokro miałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 06:27

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nola wrote:
    Czesc dziewczyny Witam sie zanim kury wstały jak to ja przed świtem :) A propos kotow Tak podobno wyczuwaja :) Ja mam mega przytulaśną kotke spi z nami pcha się na brzuch itd Mam pytanie ma ktoras kota tak jak ja wychodnego (ze biega gdzies na zewnatrz?) Boje sie toxoplazmozy i waham czy moge teraz go brac do lozka itd Czy te koty o ktorych piszecie ze spicie z nimi leza Wam na kolanach sa tylko domowe? Bo wtedy sytuacja bezpieczniejsza chyba...No i najgorzej :) co to bedzie jak urodzi sie niemowlak armagedon hehe przeciez nie ma pewnosci czy kot nie zadrapie dziecka przez przypadek nawet co myslicie?
    Zależy od kota oczywiście pamiętałem jak bratowa urodziła i akurat jej kotka też. To kotka zawsze brała młode i kładla koło niemowlaka. Tak samo jak malutka zaczynała płakać to kotka pierwsza koło niej lizala, tulila się więc w sumie ona zaadaptowala dziecko ludzkie jak swoje hehe :) wszytsko zależy od kota ale ja uważam że zwierzęta trzeba pokazać, powachac nowego członka rodziny by nie był zazdrosny to samo dotyczy się psów. A może być tak że wcale nie bedz8e reagowac i kompletnie zignoryje...

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ