Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:Mycha tez masz 75 tez?? Juz zapomnialam ile tego jest jakie masz wskazania?
Ja sie przerazilam jak zobaczylam ile tego jest!!! Ze wskazan mam otylość. -
Witam się dziewczynki można powiedzieć po weekendzie majowym...super odpoczęłam, ale niestety koniec i jutro do pracy, dobrze że tylko dwa dni i znów weekend
Troszkę zdołowały mnie smutne wieści na wątku, wczoraj sobie popłakałam bo musiałam spuścić ciśnienie...i denerwuję się że jeszcze tyle czasu do mojej wizyty.
Dziś pojechaliśmy z rodzinką na spacer nad Zalew, cudowna pogoda, pyszne ciasto, sok z pomarańczy i lody...oj to jest to
A na koniec sfutrowałam w domu talerz kapusty kiszonej i teraz brzuch mi pęka i oooA85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Mycha a cukry okej?na czczo? Mierzylas glukometrem albo w lab na czczo?
Co do otylosci to moja bije na glowe 152 cm i 86 kg
Ja mam 164 cm I waga 80,1 kg .
Mam spory brzuch I oponkę na dole więc u mnie będzie widać ok. 20 tyg.
Fajnie , że u Was dziewczyny już widać ja muszę poczekać kilka tygodni na brzuszek ciążowy.Invictia lubi tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualny
-
U mnie na wadze -1kg ale najlepiej jakbym wogole nie przytyla przy swojej obecnej wadze całe szczęście niewielki mam apetyt jem tyle ile muszę...
Co do imion dla chłopca nie mam pojęcia...dla dziewczynki Zosia albo Isabella (to drugie bardzo mi się podoba ale nie wiem czy nie przesadzone)A85K lubi tę wiadomość
-
Matko dziewczyny dwa dni nie pisałam i teraz ciężko nadążyć. Dziewczynom które spotkała strata baardzo współczuję. Nie wiem co czujecie ale bardzo Wam współczuję i życzę żebyście jak najszybciej były mamami.
Co do wagi - ja mam 179cm wzrostu i 82 kg wagi. Jestem 1 kg do przodu, ale jeszcze w październiku było mnie 14kg więcej. Ciekawe ile mi przybędzie. W 1 ciąży było 11 kg na plusie.
Imiona... Chłopczyk będzie Tymek a dziewczynka Iga albo Matylda. Wizytę mam w piątek rano i staram się nie denerwować. Cukier rano między 85 a 91 więc jest ok, ale jem coś przed samym snem. Inaczej wywala mi na czczo i doopa.A85K lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Mycha a cukry okej?na czczo? Mierzylas glukometrem albo w lab na czczo?
Co do otylosci to moja bije na glowe 152 cm i 86 kg
162 cm i 92kg...
Nie mierzylam- Pani doktor odrazu poleciala z grubej rury... -
A z tą otyłością nir znaczy że już cukrzyca was czeka dziewczyny u mnie w 1 ciąży biorąc pod uwagę jak tyłam każdy włożył cukrzycę... teraz miałam na czczo 97 i muszę powtórzyć bo to jest za dużo choć szczupła jestem mam też koleżankę bardzo szczupła która dostała cukrzycę w ciąży a przytyla łącznie tylko 7kg więc w 9 miesiącu ciąży miałam 170 i wagę 67kg a cukry bez diety i insuliny mają masakryczne ponad 200 to norma była a na czczo koło 150. Także to zależy:)
A ja dziś miałam tragiczna noc moja strasza prawie nie spała i będę chodzila jak teleptyk dziś;/ -
Ja też śpię cały fzien o każdej porze. Tak się zastanawiam jak mam wrócić po tak leniwym weekendzie do pracy na 8 godzin będzie jakaś masakra. Mi z objawów dołączył ból głowy, ale to chyba bardziej przez alergie i zatoki, normalnie nafaszerowałabym się lekami i by przeszło. A tak niestety. Muszę się męczyć. A i jest mi wiecznie zimno. Po prostu koszmarnie.
-
nick nieaktualny
-
Mamabyc3 wrote:A z tą otyłością nir znaczy że już cukrzyca was czeka dziewczyny u mnie w 1 ciąży biorąc pod uwagę jak tyłam każdy włożył cukrzycę... teraz miałam na czczo 97 i muszę powtórzyć bo to jest za dużo choć szczupła jestem mam też koleżankę bardzo szczupła która dostała cukrzycę w ciąży a przytyla łącznie tylko 7kg więc w 9 miesiącu ciąży miałam 170 i wagę 67kg a cukry bez diety i insuliny mają masakryczne ponad 200 to norma była a na czczo koło 150. Także to zależy:)
A ja dziś miałam tragiczna noc moja strasza prawie nie spała i będę chodzila jak teleptyk dziś;/