Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki my myślimy o imionach Maciej i Lenka.
Wróciliśmy z Chrztu i z obżarstwa. Jaki dobry barszczyk piłam. Pyszny. Później go oddałam i tyle było z radości jedzenia.
Ja jestem duża i szeroka ale brzuszek zrobił się inny. Mój M zauważył zmianę. Zaokraglil się od dołu i to nie jest oponka. Taka mała słodka piłeczka. Cycuchy są większe, dupka bez zmian.Szczesliwa_mamusia, A85K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Oj tak. Cycki rosną, ja mam wrażenie, że moje ważą po 5kg każdy;-)
Albo brakuje tych 5 kg do tony hihi masakra. Ja nie złapie CycuchA w dwie rączki, mój M musi nakryć dodatkowo swoją hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 19:36
-
Moje za bardzo nie rosną, są niewiele większe, mam nadzieję, że nie będzie ja w pierwszej ciąży. Choć jeśli ma być dobrze to niech i tak będzie. Z takiego pełnego C zrobiło się przy karmieniu F... A jak skończyłam karmić spadło sobie do C znów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 19:37
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Co do imion to mamy zasadę, ze musza sie zaczynać na pierwsza literę od naszych imion czyli M i B tak wiec dla chłopca Maciek albo Bartek a dla dziewczynki nie mamy pomysłu. Może pomożecie ?
Ja już niestety mam spory brzuszek i chyba ze 2kg na plusie
Myślałam ze będę czuła sie już teraz co raz lepiej a tymczasem czuje sie coraz gorzejhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Tizzi wrote:Widzę, że o imionach mowa. Dla dziewczynki mamy Kornelia albo Lea. A dla chłopca wstępnie Filip. Mi się podoba Mikołaj ale mężowi nie
A co do wagi to ja przed ciązą byłam na diecie i udało mi sie zgubić 5 kg wiec startuję z wagą 56 kg.Narazie stoi w miejscu. W ogole chciałabym to bardziej kontrolowac niz w pierwszej ciazy bo nie marzy mi sie znowu przytyc 22 kg...Tizzi lubi tę wiadomość
belle_maman88
-
78beti wrote:Co do imion to mamy zasadę, ze musza sie zaczynać na pierwsza literę od naszych imion czyli M i B tak wiec dla chłopca Maciek albo Bartek a dla dziewczynki nie mamy pomysłu. Może pomożecie ?
Ja już niestety mam spory brzuszek i chyba ze 2kg na plusie
Myślałam ze będę czuła sie już teraz co raz lepiej a tymczasem czuje sie coraz gorzej -
Co do imienia pewnie będą sprzeczki ale jak narazie konkretnie nie myślę.
Waga około 1 kg na plusie. Ale brzuszek mam już raczej nie da się ukryc, że w ciąży jestem. Jednak to prawda że w kolejnych ciazach szybciej wychodzi pamiętam w 2 ciąży to dokładnie w 13tc ubrałam pierwsze spodnie ciążowe a dziś zaczęłam 10 i chciałam ubrac jeansy dupa. Leginsy zostały:) ale nie będę nad tym ubolewac w końcu to piękny brzuszek -
Mamabyc3 wrote:Co do imienia pewnie będą sprzeczki ale jak narazie konkretnie nie myślę.
Waga około 1 kg na plusie. Ale brzuszek mam już raczej nie da się ukryc, że w ciąży jestem. Jednak to prawda że w kolejnych ciazach szybciej wychodzi pamiętam w 2 ciąży to dokładnie w 13tc ubrałam pierwsze spodnie ciążowe a dziś zaczęłam 10 i chciałam ubrac jeansy dupa. Leginsy zostały:) ale nie będę nad tym ubolewac w końcu to piękny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 20:37
Lady Savage lubi tę wiadomość
belle_maman88
-
Amus87 - to jestesmy we dwie. Ja tez jutro lece na krzywa. Przed chwila jeszcze cos zjadlam zeby tam nie zjechac....
U mnie poersi sa raczej spuchniete niz wieksze ale przez to spuchniecie juz w maju musze staniki wymienic.... co do wagi i brzusia - mam wrazenie ze przez mdlosci jem czesciej ale mniej i nic nie przybralam. Ale brzuszek zaczyna mi sie od dolu zaokraglac. I mimo mojej nadwagi chyba zaczyna być widać ^^ -
Mamabyc3 wrote:Co do imienia pewnie będą sprzeczki ale jak narazie konkretnie nie myślę.
Waga około 1 kg na plusie. Ale brzuszek mam już raczej nie da się ukryc, że w ciąży jestem. Jednak to prawda że w kolejnych ciazach szybciej wychodzi pamiętam w 2 ciąży to dokładnie w 13tc ubrałam pierwsze spodnie ciążowe a dziś zaczęłam 10 i chciałam ubrac jeansy dupa. Leginsy zostały:) ale nie będę nad tym ubolewac w końcu to piękny brzuszek -
nick nieaktualny