Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jest serduszko a Dzidzia ma 1.4 cm ! Uffff
emilydread, nesairah, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Jacqueline, Mamaokruszka, zapachmalin, A85K, Mamabyc3, kaka470, magdzia26, belle_maman88, Mus, Tizzi, Sunshine_111, Bluebell1984, Wachciowa, calanthe, Monal, migiem, Angie 31, Jooozefka, Eli, Aztoria lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki! Witam się w 10 tygodniu to już? Szybko czas leci. Początek jest dziwny... bez siły. Ogromny głód mija, uff mam nadzieję, że nie wróci, bo przytyłam już jakieś 2 kg. Cycki ogromne, dalej bolą. Zero energii mam, wstaję I się kładę bo nie mam siły, aż z tego powodu sobie popłakałam. Mój P zdezorientowany, nie wiedział jak zareagować na taki płacz 'bez powodu'. Poza tym od dziś oboje stosujemy zdrową dietę - ograniczamy cukier I złe tłuszcze na rzecz warzyw I owoców. Oby nam wyszło, bo do tej pory było różnie z odżywianiem.
A85K, Tizzi, Wachciowa, Monal lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNesairah-doskonale Cię rozumiem. Ja potrafię płakać na reklamie z udziałem dzieci. Tak się wzruszam. Ogólnie mój nie ogarnia, że w jednej chwili potrafię go opr..., a w drugiej mówić kochanie i się uśmiechać. Ale powolutku widzę, że oswaja tà ciążę.
Zołzimagic-super wieści -
Szczesliwa_mamusia wrote:Nesairah-doskonale Cię rozumiem. Ja potrafię płakać na reklamie z udziałem dzieci. Tak się wzruszam. Ogólnie mój nie ogarnia, że w jednej chwili potrafię go opr..., a w drugiej mówić kochanie i się uśmiechać. Ale powolutku widzę, że oswaja tà ciążę.
Zołzimagic-super wieści
To kest takie dziwne... ja nad tym nie panuję. -
Gratuluję wam wszystkim udanych wizyt ja przed jutrzejszą znoszę jajko :< co do hormonów to fakt dziwne co ze mną robią, mam na coś ochotę ale cokolwiek wsadzę do buzi staje mi w gardle. Przy wczorajszym śniadaniu poryczalam się bo zostały ostatnie dwa ogórki, mąż i córka nie bardzo wiedzieli jak zareagowac
Zołzimagic, Lady Savage lubią tę wiadomość
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
nick nieaktualnyMowilam ginowi o tych dusznosciah bo badanie na zakrzepy je wykluczylo powiedzial zewidocznie mam bardzo wysoki progesteron ze powoduje uczucie dusznosci i minie za jakis czas
Moj maluszek jest 5 dni mniejszy niz wskazuje om ale tak myslalam bo owulke jakos kolo 19 dc mialam mimo to ovawiam sie ze te 4,3 mm to malusioWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 15:05
A85K, nesairah lubią tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Mowilam ginowi o tych dusznosciah bo badanie na zakrzepy je wykluczylo powiedzial zewidocznie mam bardzo wysoki progesteron ze powoduje uczucie dusznosci i minie za jakis czas
Moj maluszek jest 5 dni mniejszy niz wskazuje om ale tak myslalam bo owulke jakos kolo 19 dc mialam mimo to ovawiam sie ze te 4,3 mm to malusio
Mój maluszek w 6+1 mierzył 4,3 mm I gin powiedziała , że jest dobrze
Nie denerwuj się ...kiedy następna wizyta ?
Laura
-
nick nieaktualnyNo wg om to byl 6+6 awg usg wpisane crl 4,3 mm i wlasnie jako 6+1 nie powinnam schizowac bo z kuba bylo identycznie 7 dni wszystko do tylu. Z moim pcos cykle rozne no ale ten przed szczesliwym mialam 28 dniowy wiec tym sie sugerowalam a z druviej strony w 19 dc mnie jajnik bolal mocniej niz w tym 13/14 no i beta 16 dpo byla 70 i jakos malo na 16 mi sie wydawalo
Wizyte ustalilam na 6 czerwca by byl 11 tydzien ale chyba sobie zmienie na wczesniejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 15:19
A85K lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Ja juz na studiach mialam imiona, na 3 dziecko tez mam wybranebelle_maman88
-
belle_maman88 wrote:Zdradzisz jakie? i super ze mąż wszystkie zaakceptował bo jak ja przy pierwszej ciąży wypalilam z Leila o której marzyłam od lat to od razu usłyszałam że nie ma szans
A85K lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Nikodem mikolaj, jesli 3 bedzie chlopach michal jan, jezli druga bedzie dziewczynka to wiktoria elzbieta, jesli 3 tez bedzie dziewczynka lukrecja laura
Moja druga córka ma na imię VictoriaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 16:54
Laura