Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wyspałam się dzisiaj. cienie pod oczami, wielki syf na policzku A w południe mamy chrzciny u kuzyna. Mój M jest Ojcem Chrzestnym małej Zuzi. Chociaż bardzo chciałabym wyglądać ślicznie pięknie i w ogóle, dzisiaj się nie da. Korektor w ruch.coś trzeba sklepac z tej pryszczatej buźki. Miłego dnia Mamusie
-
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, o 11 mam wizyte ! Boje sie jak cholera, pół nocy nie spalam. Mówię sobie, co ma byc to bedzie, spokojnie, bo i tak nie mam na nic wpływu, ale stres silniejszy. Obym uslyszala dzis serduszko
Miłego dnia :*Tizzi, Lady Savage, migiem, Sunshine_111, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, o 11 mam wizyte ! Boje sie jak cholera, pół nocy nie spalam. Mówię sobie, co ma byc to bedzie, spokojnie, bo i tak nie mam na nic wpływu, ale stres silniejszy. Obym uslyszala dzis serduszko
Miłego dnia :*Zołzimagic lubi tę wiadomość
Lea
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Kupilam sobie rozka, jeden lód chyba nie zaszkodzi, i zezarla mi go tesciowa, bo mi nie wolno. Jestem zla jak osa ;/
A dlaczego nie wolno lodów? Ja w wykazie, który dostałam od lekarza, raz na jakis czas mogę zjeść lody. Ostatnio zjadłam całe pudełko czekoladowych -
Lady - następnego loda zjadłabym w takim wypadku na oczach teściowej Dobrze, że mam spoko teściową Ale moja mama świruje, że nie powinnam pić nawet słabej kawy bo to ciąży nie pomaga... No tak, tylko jak nie wypije rano to zdycham resztę dnia, a kawa i tak taka słabiutka kremowa
Lady Savage lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A dlaczego nie wolno lodów? Ja w wykazie, który dostałam od lekarza, raz na jakis czas mogę zjeść lody. Ostatnio zjadłam całe pudełko czekoladowych
-
Jeszcze tylko 10 dni do wizyty! Nie moge sie doczekac tego zeby zpbaczyc naszego malucha ^^ Jutro ruszam na badania - w tym krzywa cukrowa. Troche strach, ale kupilam cytrynowa mam nadzieje ze nie zwroce...
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Bo u mnie jest ryzyko cukrzycy i mam zbyt duza wage 115 kg
U mnie też podejrzenie cukrzycy, staram się pilnować diety, krzywą cukrowa mam za tydzień. Ale jak to mój lekarz powiedział: jest pani w ciąży, więc jeśli ma pani ochotę na loda, to proszę go zjeść. Oby nie zdarzało się to często -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Witam wszystkie mamusie podczytywalam Was już wcześniej, ale by dołączyć czekałam do pierwszej wizyty. I oto wczoraj na usg ukazał nam się maluszek z pięknie bijącym serduszkiem obecnie mamy 7 tygodni i 3 dni, a temin przypada na 17 grudnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b33c7654a826.jpg
Gratulacje. Piękne uczucie. Ja tego pierwszego bicia serduszka nie zapomnę do końca życiacalanthe lubi tę wiadomość