Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:Mycha rozumiem a pni dr kazal ci czekac do 9 tyg z tym badaniem ? Ja mam tskie obawy ze z wczesnie to mam
Kazala zeobic proforma przed nastepnym naszym spotkaniem. -
nick nieaktualny
-
3majcie kciuki zeby glukoza poszla w jedna strone a nie we dwie....
Szczesliwa_mamusia, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Dziś mam kryzys. Pół nocy nie spałam, tak mnie mdłości męczyły. Od rana to samo. Wszystko mi śmierdzi I te okropne mdłości. Zjadłam troche owsianki, ale apetyt mi już nie dopisuje. Nie mam pojęcia jak wytrzymam 8h w pracy... totalnie nie mam siły na nic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a wybieracie sie gdzies na wakacje ? My chcemy leciec za msc sosie Grecji. Lekarka wczoraj powiedziala ze smialo moge lecieć, mąż tez bardzo chce, a z drugiej strony ja mam obawy po ostatnim poronieniu a tesciowa położna tez mowi ze to wg niej nienajlepszy pomysl. Zmiana klimatu, inne bakterie. Jak Wy widzicie wakacje w tym roku?
-
nick nieaktualny
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny a wybieracie sie gdzies na wakacje ? My chcemy leciec za msc sosie Grecji. Lekarka wczoraj powiedziala ze smialo moge lecieć, mąż tez bardzo chce, a z drugiej strony ja mam obawy po ostatnim poronieniu a tesciowa położna tez mowi ze to wg niej nienajlepszy pomysl. Zmiana klimatu, inne bakterie. Jak Wy widzicie wakacje w tym roku?
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Mycha daj znac
Mierzyla mi glukometrm i z zyly na czczo. I mialam 92 ale podobno z zyky jest wyzszy wynij
nie koniecznie, ja na czczo z palca miałam cukier 92, a z krwi 88 tego samego dnia. na krzywą idę w przyszłym tygodniu.
co do podróży, to ja w tym roku siedzę w domu. Fajnie by było wyjechać, ale jestem trochę przewrażliwiona i wole siedzieć na tyłku. Zaraz mnie i tak czeka wyjazd do teściów-420km. Mąż sobie wymyślił,że pojedziemy na dzień matki i powie,że zostaniemy rodzicami. A,że za bardzo się nie lubimy, to emocji na całe wakacje mi starczyZołzimagic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tej nocy też nie mogłam spać, bolał mnie brzuch, macica mi się chyba powiększa, latałam siku co 15min. już mnie to denerwowało. Pomyślałam sobie, że skoro mnie już na początku tak męczy sikanie, to w 3 trymestrze zamieszkam w toalecie- a już na pewno będę tam spać
-
nick nieaktualnySzczesliwa mamusia myslisz ze odchylenia w druga strone sa bardziej? Kurde dobrze by bylo. Juz prawie godzina minela nie czuje sie zle. W ciazy mialam
na czczo 101
1h 195
2h 120
A w 2014 roku
Na czczo 98
1h 150
2h 195
Od tego czasu cwiczylam schudlam moze nie bedzie koszmarnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 08:15
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Szczesliwa mamusia myslisz ze odchylenia w druga strone sa bardziej? Kurde dobrze by bylo. Juz prawie godzina minela nie czuje sie zle. W ciazy mialam
na czczo 101
1h 195
2h 120
A w 2014 roku
Na czczo 98
1h 150
2h 195
Od tego czasu cwiczylam schudlam moze nie bedzie koszmarnie
Myśl pozytywnie, co prawda mój ostatni cukier z krwi to 96, dlatego wysyła mnie lekarz na krzywą, ale wczesniejsze wyniki miałam takie
z palca 92,
z krwi- dokładnie -86
po 1h 134
po 2h 105
Nie wiem jak teraz będzie, mam nadzieję,że nie będzie tak źle. Staram się jeść produkty o niskim indeksie, bo faktycznie czuję,że po produktach z wysokim indeksem wzrasta mi mocno cukier i chce mi się ogromnie spać, ale tak spać, że muszę iść natychmiast.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny