Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wrażenie, że u mnie brzuch widać. Już wcześniej nie miałam płaskiego, ale teraz mam problem żeby w spodnie się dopiąć, dlatego chodzę w legginsach ciążowych i zastanawiam się nad zakupem ciążowych spodni.
A85K lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Ja nadal lekki chudne a brzuszek pod pepkiem twardy jak kamien masakra !!!
Na l4 nie jestem bo ja od marca tutaj pracuje i glupio mi chociaz gin wczoraj namwial. Mysle ze w sierpniu pojde na l4
u mnie bylo twardo przez chwile, a teraz miekko
-
Ja już po wizycie dzidzia 54 mm
NT- 1,4 (cokolwiek to oznacza może któraś mi zinterpretuje bo lekarz bardzo malomowny dopiero mój gin 6 czerwca mi omowi to usg na wizycie) serduszko pięknie bije
Aboa, Marteczka93, editchen, malysmok84, Lady Savage, ara, Tizzi, A85K, Alxawl, Aztoria, Jacqueline, fema86, Jooozefka, belle_maman88, k878, Sunshine_111, salenne, Nola lubią tę wiadomość
-
Ja już od dwóch tygodni chodzę w spodniach ciążowych, bo w zwykłych się nie dopinam zwyczajnie, a chodzić z rozpiętym rozporkiem tak jakoś głupio
Ale to może dlatego, że zawsze miałam płaski brzuch i dość wąskie biodra i po prostu poszło mi już do przodu zamiast na boki. Nie ukrywam brzuszka, wręcz przeciwnie - noszę swoje ulubione dopasowane t-shirty, które fajnie go uwydatniają
editchen, magdzia26 lubią tę wiadomość
👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
magdzia26 wrote:Ja już po wizycie dzidzia 54 mm
NT- 1,4 (cokolwiek to oznacza może któraś mi zinterpretuje bo lekarz bardzo malomowny dopiero mój gin 6 czerwca mi omowi to usg na wizycie) serduszko pięknie bije
Kochana NT ozn przeziernosc karkowa- norma do 3.0. Jest dobrzemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
jak chcesz mogę na fb wrzucić ten wykres
magdzia26 lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Alxawl wrote:NT to przeziernosc karku. na swoich wynikach mam taki wykres crl do NT i mi np pokazuje że dla wielkości 5cm crl przeziernosc mam 1.3 czyli w normie , jak ty masz 5.3cm to 1.4 też jest dla ciebie norma
jak chcesz mogę na fb wrzucić ten wykres
Znalazlam ten wykres i w swoich papierach. Hmm. Ważne że normaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 13:31
-
Lady Savage wrote:Ja pokochałam bambusowe ciuchy! Sa takie mięciutkie i przewiewne, a majty to już w ogóle, cud, miód i orzeszki
Zastanawialam się ostatnio żeby kupić sobie gaciorki z bambusa, czy warto. DziękiLady Savage lubi tę wiadomość
-
Tizzi wrote:Ja mam podobnie jak niektóre z was. Nie siedzę cały czas tutaj i potem jak nadrabiam 10 stron to już zapomnę do czego chciałabym się odnieść albo już wszystko zostało powiedziane
A85K lubi tę wiadomość
-
Gratulacjespory brzdąc
magdzia26 lubi tę wiadomość
Laura