Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Tylko ze nie piecze mnie przy sikaniu bo w srodku wszystko ok. Pieka lekko te plamy na wzgorku lonowym. Odparzenie tez by chyba pielko?
No i będziesz spokojniejsza
-
Amus kiefy ty masz wizyte? Cos zaczesto to cie lapie, ja juz na tym etapie nie vawilabym sie w pytania na forum tylko skonsultowala to ze specjalista
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 11:39
-
Witam się w 11 tygodniu
Dziewczyny a czy któraś z was ma trądzik? Nie miałam tylu pryszczy nawet za czasów nastolatki.
I do tego meszek na twarzy. Mogę się tego pozbyć woskiem?Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Witam się w 11 tygodniu
Dziewczyny a czy któraś z was ma trądzik? Nie miałam tylu pryszczy nawet za czasów nastolatki.
I do tego meszek na twarzy. Mogę się tego pozbyć woskiem? -
MalaHD wrote:Witam się w 11 tygodniu
I do tego meszek na twarzy. Mogę się tego pozbyć woskiem?
Ja mam. Bardzo dużo tego zauważyłam, i to paskudne syfy hormonalne. Na brodzie i okolice czoła. Aż takie guziolki mi się porobily. Ja tak reaguje na progesteron. Teraz mamy go bardzo dużo.
Co do meszku. Możesz usunąć woskiem, jeśli masz teraz bardziej wrażliwa cerę użyj wcześniej trochę talku. A po zabiegu koniecznie krem z SPF 50
-
Amus87 wrote:Bo jest opryszczka narzadow plciowych i wargowa i to sa dwie rozne
Amus a próbowałaś użyć mączki ziemniaczanej miejscowo na te zmiany? Jeśli odparzylas sobie to powinno przejść. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Wizyte 6 tego ja niedawno bylam u gina pare dni temu, wtedy nic nie mialam
Jak byłam małym dzieckiem i miałam jakieś zapalenia pęcherza albo po prostu piekła mnie cipka, mam kazała mi siedzieć nad miska z gorącą woda wymieszaną z maka ziemniaczana, a po 5min takiego siedzenia, zasypywala mi właśnie to miejsce dodatkowo maka ziembiaczanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 11:58
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Wizyte 6 tego ja niedawno bylam u gina pare dni temu, wtedy nic nie mialam
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja np do 8-9 tyg mualam bardzo zimne czubki palcow u nog i rak, wydaje sie to byc pierdola, ale moja gin powiedziala ze dobrze ze mowie bo to moze byc poczatek problemow z krazeniem, ale nie musi, zapisac warto w razie jakis problow przy porodzie, beda wiedziec gdzie szukac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 12:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do trądziku, to ja nie mam. Ale na policzkach mam jakieś podrażnienia. Jak szybko się pojawiają, tak szybko schodzą. Ale mam wrażliwa cerę i jestem alergikiem, więc jakoś to mnie nie dziwi. Ogólnie klientki mi mówią, że wyładniałam, może faktycznie będzie syn;)
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny