Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Syfa na szczęście nie miałam.
Piekło mnie i było zaczerwienienie. Wzgorek,Wargi sromowe i trochę dupcia. Ja używam jednorazowek. Nie mogę depilatorem bo często nawracalo mi zapalenie mieszka wlosowego, wrastaly włoski, podobnie po wosku. Po kremach puchlam. Ja to dziwny przypadek jestem. Teraz dużo wietrzylam w sypialni i przypudrowalam kilka razy mączką, dopóki nie zrobiły mi się kluski od nadmiaru śluzuprzechodzi.
-
Amus87 wrote:To czego teraz uzywasz??? W sensie golenia
Na razie zrobiłaM sobie przerwę w goleniu na kilka dni. Nie chcę podraznic. Standardowo używam maszynek jednorazowych i płynu do higieny.
U mojego M owłosienie mi nie przeszkadza ale ja osobiście lubię być wydepilowana. Poza tym on też to lubi hihi -
Pamiętać też trzeba, zeby bielizna byla bawelniana. Nie obcisla. Przewiewna. Wtedy mniej problemow jest z obtarciami, krostami i innymi tego typu problemami.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Jej te zaprcia mnie wykoncza...a sliwek nie moge ze wzgledu na cukier
Ja to chyba mam potowki. Kiedys na posladkach mialam podobne. A potoeki czym traktowac? -
Na zaparcia to buraki z metod naturalnych. Sok z surowych lub surowka zeby sobie cukru nie podwyzszac. Ja jem bardzo duzo swiezych warxyw, owocow i platki owsiane i u mnie problemu nie ma, nawet czasem czysci wrecz.Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalysmok84 wrote:Na zaparcia to buraki z metod naturalnych. Sok z surowych lub surowka zeby sobie cukru nie podwyzszac. Ja jem bardzo duzo swiezych warxyw, owocow i platki owsiane i u mnie problemu nie ma, nawet czasem czysci wrecz.
Ale ten temat wałkowałysmy;)
-
nick nieaktualny
-
fema86 wrote:Ja dzisiaj obudziłam się o 2 w nocy i z przerażeniem stwierdziłam, że śpię na brzuchu i nie bolą mnie cycki. Macam, gniotę i nic. Wzięłam tabletkę od tarczycy, leżę dalej i nie czuję głodu jeszcze większa schiza. I tak do 6 rano. Masakra jakoś udało mi się uspokoić i przysnąć. Obudziłam się z bólem w pachwinach, teraz mnie mdli więc wszystko wraca do normy. Pierwszy raz miałam, aż taką schizę i mam nadzieję, że ostatni. A jak u was wyglądają objawy ciążowe, zanikają, a może wręcz przeciwnie?
fema86 lubi tę wiadomość
-
Ja z kolei odstawilam luteine i dostalam taki wysyp na twarzy ze to jest masakra. Czekam 2 tygodnie, koncze chodzic do pracy to przynajmniej je wygoje. Makabra....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 19:30
-
agii81 wrote:Ja tak mam, ostatnio nie czułam prawie wcale piersi przez 3 dni,po tych 3 dniach ból wrócił ze zdwojona siłą, juz nie tylko wieczorem,ale bolą cały dzień. Jesli chodzi o brzuch to w tym samym okresie co Ty, nie czułam go przez prawie tydzień,po tygodniu znowu dał o sobie znać.Zresztą tak miałam chyba od poczatku, że raz pobolewał, póxniej przerwa no dwa dni i od nowa.