X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego tez wystwal wlosek wyrwalam go przemylam aseptem moze sie zagoi

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wachciowa wrote:
    Syfa na szczęście nie miałam.
    Piekło mnie i było zaczerwienienie. Wzgorek,Wargi sromowe i trochę dupcia. Ja używam jednorazowek. Nie mogę depilatorem bo często nawracalo mi zapalenie mieszka wlosowego, wrastaly włoski, podobnie po wosku. Po kremach puchlam. Ja to dziwny przypadek jestem. Teraz dużo wietrzylam w sypialni i przypudrowalam kilka razy mączką, dopóki nie zrobiły mi się kluski od nadmiaru śluzu :D przechodzi.
    To czego teraz uzywasz??? W sensie golenia

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie gole w ogole, jaky nam to potrzebne nie bylo to natura by nam tego nie dala.

k878 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Wachciowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    To czego teraz uzywasz??? W sensie golenia

Na razie zrobiłaM sobie przerwę w goleniu na kilka dni. Nie chcę podraznic. Standardowo używam maszynek jednorazowych i płynu do higieny.
    U mojego M owłosienie mi nie przeszkadza ale ja osobiście lubię być wydepilowana. Poza tym on też to lubi hihi :D

f2wl2n0ajybxw4ws.png

2nn33e3kzqao0cl3.png
    06.06.19 174
    09.06.19 857
    21.06.19 <3
    12.07.19 2.69cm
    07.08.19 7.19cm💙
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się gole jednorazowkami na żel do higieny intymnej. 3 tyg bez ja bym zwariowała, zadrapalabym się na śmierć :P ja to max tydzień wytrzymam potem już te włoski mnie swedza.

Marteczka93, kaka470, chicken lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętać też trzeba, zeby bielizna byla bawelniana. Nie obcisla. Przewiewna. Wtedy mniej problemow jest z obtarciami, krostami i innymi tego typu problemami.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylko bawelniana ale prpblem ze non stop 8 h siedzr wiadomo noga na noge i mozliwe ze sie zaparzylam

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bambusowa bielizne i zadnych problemow

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam koronkowa i to zwykla z hm i tez żadnych problemów a gole sie codziennie. Co skora to inaczej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej te zaprcia mnie wykoncza...a sliwek nie moge ze wzgledu na cukier :/

Ja to chyba mam potowki. Kiedys na posladkach mialam podobne. A potoeki czym traktowac?

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus jesli masz potowki to sorki ale majtki nie sa bawelniane na pewno :/.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Jej te zaprcia mnie wykoncza...a sliwek nie moge ze wzgledu na cukier :/

Ja to chyba mam potowki. Kiedys na posladkach mialam podobne. A potoeki czym traktowac?
    Na zaparcia ja używam czopki Eva qu, Nie sa to czopki glicerynowe. Bezpieczne i nieuzalezniajace. A potówki to maka ziemniaczana

• malysmok84 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zaparcia to buraki z metod naturalnych. Sok z surowych lub surowka zeby sobie cukru nie podwyzszac. Ja jem bardzo duzo swiezych warxyw, owocow i platki owsiane i u mnie problemu nie ma, nawet czasem czysci wrecz.

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale sa bawelniane :) gorzej ze spodniami :/

Wyprobuje wasze sposoby na zaparcia bo ja juz mam dosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malysmok84 wrote:
    Na zaparcia to buraki z metod naturalnych. Sok z surowych lub surowka zeby sobie cukru nie podwyzszac. Ja jem bardzo duzo swiezych warxyw, owocow i platki owsiane i u mnie problemu nie ma, nawet czasem czysci wrecz.
    Ja to wszystko jem. Przed Ciąża nie miałam żadnych problemów, ale odkąd biorę duphaston to już niestety jest problem :) Ale ten temat wałkowałysmy;)

• malysmok84 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wlasnie na duphastonie daje rade. Ale zauwaxylam ze jak jem jakiekolwiek pieczywo, makaron czy ryz to jest duuuuuzo gorzej. Moze tego typu jedzeni jakos zapycha bardziej.

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś ciągnie i boli mocno brzuch. Zauważyłam, że na "tygodnice", czyli kończę tydzień i zaczynam nowy boli mnie brzuch jak na okres. To już tradycja. Jakby moja macica w jeden dzień chciała od razu zmienić rozmiar.

• Nola Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fema86 wrote:
    Ja dzisiaj obudziłam się o 2 w nocy i z przerażeniem stwierdziłam, że śpię na brzuchu i nie bolą mnie cycki. Macam, gniotę i nic. Wzięłam tabletkę od tarczycy, leżę dalej i nie czuję głodu jeszcze większa schiza. I tak do 6 rano. Masakra jakoś udało mi się uspokoić i przysnąć. Obudziłam się z bólem w pachwinach, teraz mnie mdli więc wszystko wraca do normy. Pierwszy raz miałam, aż taką schizę i mam nadzieję, że ostatni. A jak u was wyglądają objawy ciążowe, zanikają, a może wręcz przeciwnie?
    U mnie jak zanikaja obajwy ciazowe (badz soie to wkrecam ze zanikaja) to tez jestem obsrana. Nie urosl mi biust, bole mam mega brzucha itd i bardzo sie wtedy denerwuje ale to glupoty natrectwa precz :)

fema86 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei odstawilam luteine i dostalam taki wysyp na twarzy ze to jest masakra. Czekam 2 tygodnie, koncze chodzic do pracy to przynajmniej je wygoje. Makabra....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 19:30

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Nola Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agii81 wrote:
    Ja tak mam, ostatnio nie czułam prawie wcale piersi przez 3 dni,po tych 3 dniach ból wrócił ze zdwojona siłą, juz nie tylko wieczorem,ale bolą cały dzień. Jesli chodzi o brzuch to w tym samym okresie co Ty, nie czułam go przez prawie tydzień,po tygodniu znowu dał o sobie znać.Zresztą tak miałam chyba od poczatku, że raz pobolewał, póxniej przerwa no dwa dni i od nowa.
    Dokładnie objawy przychodza i odchodza Może to własnie tak ma wyglądać :)

2nn3dqk3kf70gzik.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ