Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołzimagic wrote:To może zglosc kierownictwu ze juz sie zle czujesz, jest malo produktywna przez to i rozpocznij jak najszybciej poszukiwania i szkolenie pracownika.
Ale obecnie ciężko jest znaleźć kogoś odpowiedniego
-
Lady Savage wrote:Dla mnie piekny jest ten busz
Estetyka? Ludzie powariowali z ta estetyka, jestem brunetka i mam ciemne wlosy, o ile na golenie nog sie moge zgodzic, chociaz od kiedy gole nogi mam problem bo wlosy tam rosna szybciej, sa gesciejsze i ciemniejsze, o tyle na bikini i na rece zgodzic sie nie moge. Ja naszczescie ma moj tylek nie wchodza bikini takie ze wargi z nich wychodza xD (to jest estetyczne?) w pieszczotach to nie przeszkadza, no chyba ze ktos tam gmyra jezykiem, ja osobiscie nie lubie takuej gry wstepnej, kocham moj busz
.
Od kiedy spotykam się z chłopakami to jednak golę okolice intymne. No Ale co kto lubi. Jak Twój mąż i Ty się dobrze z tym czujecie to to jest najważniejsze
Masz rację - teraz te wlosy rosną duzo szybciej przez to że je ciągle golę Ale to mnie nie powstrzymuje. Czuje sie tak lepiej. Nic mnie nie smyra i nie drapie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Wasze wizyty.
Ja sie w koncu zebralam i udalo mi sie pojsc zrobic badania o 7 rano. Normalnie na pusty brzuch jest mi niedobrze, ale chyba z powodu tej nieludzkiej godziny moj organizm sie nie zorientowal ze juz wstal i dalo radeZołzimagic lubi tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Witam się po weekendzie
Dziewczyny dręczy mnie jedna sprawa od kilku dni. Jestem zatrudniona na umowę zlecenie na czas nieokreślony. Mam odprowadzane wszystkie składki dobrowolnie, dlatego przysługuje mi L4. Zastanawiam się, jak to jest z urlopem macierzyńskim, Czy działa to tak samo? Nie wiem, czy nie lepiej przejść na umowę o pracę. Zależy mi żebym mogła być na macierzyńskim pół roku, a później na rodzicielskim. Wiecie, czy taka umowa zlecenie ze składkami mi na to pozwoli? -
cześć
powodzenia na wizytachja dziś też ide na 11;)
moje mdłości są już na nowym etapie - wcześniej cały dzień mnie mdliło ale przeważnie bez wymiotów. a nawet jak zwymiotowalam to dalej mi było niedobrze.
za to od kilku dni mam tak, że obudze się rano ide zwymiotowac i od razu mi lepiej :o
dziś już jestem po wymiotach ale dalej w łóżku z lekkim bólem głowy:(
chicken, jeśli czujesz się źle to ja bym nie czekała z pójściem na zwolnienie . nikt nam nie da medalu za pracę w ciąży w zlym stanie fizycznym. wiem jak takie mdłości potrafią wykończyć i sama sobie nie wyobrażam teraz stanąć przed grupa moich 25 dzieci i prowadzić lekcje z uśmiechem na twarzy . chyba co chwila bym wołała woźną i wychodziła do WC tak długo aż by mnie dyra sama zaprowadziła do lekarza po zwolnienie...
mi też suwaczki nie działają
Zołzimagic lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Witam się po weekendzie
Dziewczyny dręczy mnie jedna sprawa od kilku dni. Jestem zatrudniona na umowę zlecenie na czas nieokreślony. Mam odprowadzane wszystkie składki dobrowolnie, dlatego przysługuje mi L4. Zastanawiam się, jak to jest z urlopem macierzyńskim, Czy działa to tak samo? Nie wiem, czy nie lepiej przejść na umowę o pracę. Zależy mi żebym mogła być na macierzyńskim pół roku, a później na rodzicielskim. Wiecie, czy taka umowa zlecenie ze składkami mi na to pozwoli?
Amus-nie No i super że poszłaś do lekarza. Przynajmniej wiesz już wszystko.
Alxawi-powodzenia.
Malysmoku-bedzie dobrze że udało Ci się oszukać organizm.
Ja jeszcze czekam w kolejce do lekarza. Ale na szczęście jestem już po rejestracji i wizycie u położonej. Opóźnienie ma bagatela 35min -
chicken wrote:Ja rąk również nie golę. Jestem blondynką więc u mnie ich tak nie widać.
Od kiedy spotykam się z chłopakami to jednak golę okolice intymne. No Ale co kto lubi. Jak Twój mąż i Ty się dobrze z tym czujecie to to jest najważniejsze
Masz rację - teraz te wlosy rosną duzo szybciej przez to że je ciągle golę Ale to mnie nie powstrzymuje. Czuje sie tak lepiej. Nic mnie nie smyra i nie drapie.