Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
k878 wrote:Szczęśliwa_mamusia - nie przejmuj się, szkoda nerwów na głupią babę! Niestety takich na pęczki.
Kurcze, u mnie ostatnio wyższe ciśnienie; jakoś od piątku; teraz mam np. 125/70; wcześniej też 125/65; jeszcze przed piątkiem miałam nawet 100/50;
nie piję kawy w ogóle, herbaty max 2 dziennie i to słabsze; trochę kakao jadłam w piątek i sobotę w lodach czekoladowych; chyba się przejdę do lekarza...
Podziel się tym ciśnieniem. U mnie ostatnio dołki po 99/60. Nawet się dziś na pobieraniu krwi nie przyznałam, ale efekt jest 3 jałowe wkłucia -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Jestem po wizycie. To jakaś porażka była. Babka mi wprost powiedziala, że jej dupę zawracam. Ma 3pacjenki w ciąży na godz i to jest za dużo. Mogę do niej przychodzić tylko w sprawie endokrynologicznej. W dupie mam to. Mam prywatnie ginekologa-endokrynologa, a będę 1.5godz czekać żeby raz na 4tyg się u niej pokazać. Szkoda było mojego czasu. Ech... Oczywiście nic się nie dowiedziałam po badaniu czy jest wszystko w porządku. Jestem na siebie zła.
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Bebloszka-Jaka chuda jesteśbrzuszek rośnie. Mój też nabiera kształtów. Dziś poczułam na moich ostatnich spodniach w które wchodziłam. I mimo, że od początku przebrałam 1kg, tak już dziś stwierdzilam ze czas kupić nowe spodnie.ewentualnie więcej tonik do legginsów, bo z moim wielkim tyłkiem paradować nie chcę bez zakrycia.
-
nick nieaktualnyJacqueline no ja zwykle do środka uzywałam jak nie byłam w ciaży bo wiadomo jak pieczenie jakieś sie pojawiło
juz po jednym smarowani pimafucinu czy jak to tam czuje ulge. na noc wezme globulke. Jutro nie ide jeszcze do pracy .
w dwa dni zas zrzuciłam 1kg....nie wiem o co chodzi bo jem ... zbadałam dzisiaj czy ketonów nie mam w moczu i nie mam. Sama nie wiem...Diab będzie jęczeć ;/ -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:no co ty gadasz.... masakra !!!!! co za babsko ...... ja 30 tego maja odpuszczam tego państwowego.... moj mnie dzisiaj zaskoczył...wczoraj o 21:30 napisałm smsa odpisał po pol h był dzisiaj punktualnie jak sie ugadaliśmy i kasy nie chcial, a tak zawsze 120 zł
No, powaga. Także jak nie musisz, to państwowo nie idź, szczególnie jak ten Twój prywatny jest tak w porządku, chyba że u Ciebie będzie inaczejA z drugiej strony jak będę u mojego gina, to napomne mu dzisiejsza wizytę.
-
bebloszka90 wrote:Cześć dziewczyny
Co do ciśnienia, to też mi podrosło w ostatnich dniach, ale mnie to nie martwi, bo jest teraz w normie i zdecydowanie lepiej się czuję. Pomału zaczynam odczuwać stres przed czwartkową wizytą, a jednocześnie nie mogę się doczekać. Coś mi jednak wewnętrznie mówi, że wszystko w porządku, a utwierdza mnie w tym przekonaniu mój brzuch, który urósł dosłownie z dnia na dzień, jeszcze tydzień temu był płaski, a dziś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7841483dd95e.jpg
-
Modrzewiowa wrote:Podziel się tym ciśnieniem. U mnie ostatnio dołki po 99/60. Nawet się dziś na pobieraniu krwi nie przyznałam, ale efekt jest 3 jałowe wkłucia
dla mnie takie ciśnienie to było właśnie normalne, trochę śpiąca byłam, ale nie odczuwałam, że to źle;
teraz czasami to mi żyły na wierzch wychodzą na dłoniach; piszą, że to niby normalne ciśnienie, że nadciśnienie to >140/90 a niedociśnienie <90/60Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Szczęśliwa_mamusia, teraz dopiero doczytałam o Twojej "wizycie". Co tu wiele mówić, tylko potwierdziła ona regułę, że na NFZ pacjent jest traktowany per nogam, a wyjątkiem jest ludzkie podejście. Nie pamiętam, czy o tym pisałam, ale kiedy miałam "przyjemnosc" udać się na IP gdy zaczęło się poronienie mojego pustego pęcherzyka, to lekarz robiąc mi usg rzucił "a Pani na pewno była w ciąży? nic tu nie widać".
5.12.16 - pusty pęcherzyk, 7 tc
-
Bebloszka - aleś zgrabniutka, a jaki brzusio
Ja już swojego nie pokazuje na razie, to już się śmieszne robi powoli, jak zrobiłam zdjęcie 3 dni temu i dziś, to nie dowierzam...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
jejku ja to chciałabym tak nie tyć...
u mnie dziś na wizycie 70kg
ciśnienie ładne 120/70 , l4 przedłużone. dostałam też lek na wymioty ondatran ktoś o nich słyszał? muszę poczytac na necie czy warto brać i czy ma skutki uboczne dla dzidziusia ..
no i na szybko sprawdzenie dzidziusia , ładnie sobie rośnie;)
https://zapodaj.net/3baa2d463b1c3.jpg.htmlmigiem, magdzia26, Aztoria, Zołzimagic, Edith, Jacqueline, Angie 31, Szczesliwa_mamusia, Sunshine_111, malysmok84, Jooozefka, A85K, Nola, Tizzi lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Dziewczynki jestem po wizycie
4 cm milosci
. Boze co to za uczucie bylo patrzec jak on fikal, skakal, ledwo dal sie zmierzyc
wspaniale uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 13:38
Edith, Jacqueline, belle_maman88, Aztoria, migiem, Angie 31, chicken, Szczesliwa_mamusia, Marteczka93, Lady Savage, magdzia26, Sunshine_111, kaka470, malysmok84, Jooozefka, Wachciowa, editchen, A85K, Nola, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Witam sie po dłuzszej nieobecnosci
zamilkłam na troszke bo dosłowanie na 5 dni wrocił moj M.i chcielismy jak najlepiej ten czas wykorzystac
chociaz wykorzystywanie teraz czasu ze mna to ciezka historia
dziewczyny te mdłosci to jest jakis koszmar...a najgorsze jest to ze lapia mnie wieczorem i trzymaja mocno w nocy chociaz dzisiaj i dzien nie jest jakis wesoły
a do tego chyba sie nadziebiłam
chcetnie przyjmę jakis przepis na domowy syropek czy cos takiego...
u mie bole brzucha mineły juz prawie całkowicie nie wiem czy to dobrze czy zle.Czasmi cos zarwie w pachwinie albo zakluje ale to sporadycznie.
Za to , o dziwo , moje libido szalejeno nawet mimo tych mdłosci najlepiej nie wychodziłabym z łozka
ostatnio tak miałam przed pierwszym porodem wiec dawno temu
ale ze wzgledu na tego krwiaczka musze swoj temperament chwilowo okielznac
Gratuluje Wszystkim udanych wizyt i pierwszej potwierdzonej dziewczynki :* :* ( sama marze o kolejnej)
Marteczka93, Sunshine_111, Nola lubią tę wiadomość
belle_maman88
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:A moje dziecię się nie ruszalo na usg, ostatnio mial 2,7 cm jeszcze za malutki czy po prostu spał?
maja czas jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 13:48
Wachciowa, A85K, Nola lubią tę wiadomość