Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny od paru dni nie moge w nocy spac. Krece sie i krece, przekladam z boku na bok. Mam jakies dziwne ciagniecie w nogach. Jakas choroba niespokojnych nog. Zaczyna sie odz pachwin, jakies takie dziwne uczucie które promieniuje na cale nogi. Masakra
macie tak ? Laczyc to z ciaza?
musi pobolec - jestem po 2 operacjacha ginekologicznych, mialam przed caza macice silnie tylozgieta Dziwne by bylo jakby nie bolalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 19:37
-
mycha91 wrote:Ja juz lutke skonczylam brac w zeszlym tyg.
Co do zwolnienia to ja ide od czerwca bo wystawie oceny i spadam ^^ nie bede sie meczyc przez te 3 tygodnie do konca szkoly z goracem i buzujacymi hormonami i smrodem gimnazjalistami. -
mycha91 wrote:Ja z kolei odstawilam luteine i dostalam taki wysyp na twarzy ze to jest masakra. Czekam 2 tygodnie, koncze chodzic do pracy to przynajmniej je wygoje. Makabra....
-
Nola wrote:Mycha cos jeszcze przy odstawieniu luteiny? Ja zmniejszylam dawke i oby to psychika ale boli brzuch mocno i plecy
Ja schodzilam z 2x100, lekarka powiedziala ze skoro krwiak sie wchlonal i nie bylo krwawien to mozna zastopowac branie. Ufam jej. Nie biore juz o d tygodnia, nie mialam zadnego bolu mocniejszego, ani nic. W razie wypadku mam wypisana recepte na luteine, gdyby bol byl mocny albo dzialo sie cos niepokojacego.Nola lubi tę wiadomość
-
A ja dziś poczułam się tak dobrze (zero objawów, zero zmęczenia), że wyciągnęłam narzeczonego i psa na spacer nad jezioro. Wróciłam już pół żywa, bo okazało się, że jednak nie czuję tak dobrze, jak mi się wydawało. Ból macicy wrócił, no i wkładka lekko przybrudzona. Trochę odpoczęłam, macica już lepiej, ale nadal ją czuję. Za to pierwszy raz od 1,5 roku zrobiłam pomidorową i właśnie wciągnęłam 2 talerze pod rząd. Narzeczony patrzy na mnie z przerażeniem, bo ja nie lubię zup...
Mama2kituszek, Nola, k878 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaa.. Ja dziś też miałam spotkanie z porcelana. Zjadłam na śniadanie pyszny serek z rzodkiewka i szczypiorkiem. Niestety mój organizm średnio sobie radzi z taka ilością laktozy. Czułam się jak struta. Potem grill i niestety także spotkanie w wc. Dziś cały dzień wymiotny.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Haa.. Ja dziś też miałam spotkanie z porcelana. Zjadłam na śniadanie pyszny serek z rzodkiewka i szczypiorkiem. Niestety mój organizm średnio sobie radzi z taka ilością laktozy. Czułam się jak struta. Potem grill i niestety także spotkanie w wc. Dziś cały dzień wymiotny.
U mnie w ciazach wlasnie serki, banany, mleko bardzo dobrze dzialaja na nudności i zgage.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Lady Savage wrote:Ja sie nie gole w ogole, jaky nam to potrzebne nie bylo to natura by nam tego nie dala.
Ja nie wyobrażam sobie siebie nie golić. Włosy dozwolone są tylko na głowie. Choćby ze względów higienicznych, nie wspominając o estetyce.
Mój TZ też się goli. Nie wyobrażam sobie przy pieszczotach spotykać się z takim buszem między nogami. Oj nie!
ara, Jagna0707 lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Ja też się gole jednorazowkami na żel do higieny intymnej. 3 tyg bez ja bym zwariowała, zadrapalabym się na śmierć
ja to max tydzień wytrzymam potem już te włoski mnie swedza.
Golę się jednorazowkami na płyn do higieny intymnej - tak samo jak już któraś z was pisała:) -
chicken wrote:Ale już nie żyjemy w buszu i te włosy nie muszą nas chronić bo nosimy bieliznę.
Ja nie wyobrażam sobie siebie nie golić. Włosy dozwolone są tylko na głowie. Choćby ze względów higienicznych, nie wspominając o estetyce.
Mój TZ też się goli. Nie wyobrażam sobie przy pieszczotach spotykać się z takim buszem między nogami. Oj nie!
Chicken u Nas tak samoOboje tak lubimy i mam nadzieje ze dlugo w ciazy bede mogla sie depilowac bo nie wyobrazam sobie tego inaczej. Robie to codziennie od przeszlo 10 lat i ... wez raptownie przestan
Chicken idz na L4, nie zgrywaj Siłaczki. To jedyny czas gdzie mozesz naprawde isc na odpoczynek bez zadnego sciemnianiaPomysl sobie jaki piekny bylby dzisiaj dzien (a zaraz lato) wolne od pracy
-
Zołzimagic wrote:Chicken u Nas tak samo
Oboje tak lubimy i mam nadzieje ze dlugo w ciazy bede mogla sie depilowac bo nie wyobrazam sobie tego inaczej. Robie to codziennie od przeszlo 10 lat i ... wez raptownie przestan
Chicken idz na L4, nie zgrywaj Siłaczki. To jedyny czas gdzie mozesz naprawde isc na odpoczynek bez zadnego sciemnianiaPomysl sobie jaki piekny bylby dzisiaj dzien (a zaraz lato) wolne od pracy
Ostatnio też o tym myślałam w perspektywie tego że nie będę własnych stóp widziała
A jeśli chodzi o pracę to zostałam poproszona o to żebym została tak długo jak się da. Muszę zrekrutowac osobę za siebie i ja przedszkolića ponieważ nie chce burzyć mostów za sobą to muszę jeszcze wytrzymac. Chce mieć gdzie wracać
-
nick nieaktualnyMnie w 8 i 9 msc maz depilowal
Zestresowalam sie i napisalam smsa do gina wczoraj napisal ze nie wcisnie mnie miedzy pacjetki ale przyjdzie pol h szybciej do pracy i mam sie zjawic (na 8:30ide) Z tych nerwow brzuch mnie zaczal bolec i pieklo przy sikaniu( tutaj autosugestia na bank) -
chicken wrote:Ale już nie żyjemy w buszu i te włosy nie muszą nas chronić bo nosimy bieliznę.
Mój TZ też się goli. Nie wyobrażam sobie przy pieszczotach spotykać się z takim buszem między nogami. Oj nie!Estetyka? Ludzie powariowali z ta estetyka, jestem brunetka i mam ciemne wlosy, o ile na golenie nog sie moge zgodzic, chociaz od kiedy gole nogi mam problem bo wlosy tam rosna szybciej, sa gesciejsze i ciemniejsze, o tyle na bikini i na rece zgodzic sie nie moge. Ja naszczescie ma moj tylek nie wchodza bikini takie ze wargi z nich wychodza xD (to jest estetyczne?) w pieszczotach to nie przeszkadza, no chyba ze ktos tam gmyra jezykiem, ja osobiscie nie lubie takuej gry wstepnej, kocham moj busz
.
-
Zołzimagic wrote:Chicken u Nas tak samo
Oboje tak lubimy i mam nadzieje ze dlugo w ciazy bede mogla sie depilowac bo nie wyobrazam sobie tego inaczej. Robie to codziennie od przeszlo 10 lat i ... wez raptownie przestan
nie przeszkadzało mu to wogole
editchen lubi tę wiadomość