Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus - sama pisałaś, że z tych zaczerwienień wystawały włoski które wyrwałaś. To pewnie zapalenie mieszka włosowego jak pisały dziewczyny. Bierz co ci lekarz zalecił, na podrażnienia dla kobiet w ciąży dobry jest żel Lacibios Femina, bardzo mi pomagał12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Marteczka-to jeszcze może się okazać, że będziesz stycznioweczka
aczkolwiek kto wie. Moja siostra miała termin na 27grudnia, cesarkę umówiona na 19grudnia, a jej dziecko zaczęło pchać sie w nocy z 6na 7grudnia
No wszystko możliwe -
Amus87 wrote:No ale pojawilo sie kolejne zaczerwienienie (aczkolwiek to nie pecherzyki) a pieczenie w srodku bardzo uciazliwe i cale zaczerwienione. Chyba ze przy grzybicy tez sie takie plamki moga pojawic na wzgorku
Amus nie potraktuj mnie w zaden sposob jako suczy, ale uwazam ze powinnas zamiast sie przejmowac ze to wyimaginowana opryszczka ppszukac pomocy dla ukojenia swojej glowy. Czytam Twoje posty i najczesciej mi serce peka, ze ktos ma tak smutna i nerwowa ciaze.... poprostu Mi Ciebie szkoda. Ciebie i Twojego partnera. Musisz znalezc sposob chocby z kosmosu zeby pokonac chorobe ktora toczy Twoja glowe. Bo z Twoja ciaza i dolem wszystko jest ok.... -
nick nieaktualny
-
Angie 31 wrote:Dziewczyny to ja jestem jakis dzikus
Waze 49 kg dopiero 2 kg na plusie ale ja juz mam pilke przed soba.Zaczyna mbie bolec kregoslup bo tylko do przodu idzie jak tak dalej pojdzie to ja nie wiem balkonik chyba sobie zalatwie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23d0b60c1ad8.jpgu mnie to najpierw poszly boki dupa cycki a potem wywalilo bebeszek
a Ty jestes taka zgrabniutka przy takim brzuszku
Angie 31 lubi tę wiadomość
belle_maman88
-
nick nieaktualnyA chyba najgorsze jest ze jak cos sobie ubzduram to to potem wrecz samo sie realizuje (jak samospelniajace sie proroctwo) objawy pasuja i nie ma opcji by to nie bylo to. Tak jak wczoraj pisalam ze mam te plamki ale na szczescie nie piecze mnie przy siusianiu bo to by pasowalo na opryszczke i bam...nie minelo kilka godzin jak wszystko wsrodku czerwone i piecze i nie jest wymyslem bo gin od razu to zauwaz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 20:44
-
Amus to tylko autosugestia. Jeśli naprawdę lekarz cie nie uspokaja to może psycholog, nerwicy się kobieto nabawisz to wcale śmieszne nie będzie... A twój chłop też w łeb dostanie ciągle słuchając że coś Ci jest. Więc dla nikogo takie wkręcanie nie jest potrzebne
-
Gratuluję udanych wizyt
Dziewczyny fajne macie już brzuszki zwłaszcza Ty Angie 31
Witam nową mamusie I gratuluję
Jooozefka powodzenia na jutrzejszej wizycieTrzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:24
Angie 31 lubi tę wiadomość
Laura
-
78beti wrote:Angie - luz, ja mam jeszcze większy brzuch. Mam spora różnice jeśli chodzi o wielkość brzucha rano i popołudniu. Popołudniu mam chyba większy niż Lewandowska
Powaznie?!hahaha oj ciezko nam bedzie pod koniec cos czuje❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:78beti wrote:Angie - luz, ja mam jeszcze większy brzuch. Mam spora różnice jeśli chodzi o wielkość brzucha rano i popołudniu. Popołudniu mam chyba większy niż Lewandowska
Powaznie?!hahaha oj ciezko nam bedzie pod koniec cos czuje❤
Jesli was to pocieszy to ja jestem pulpetem, a zaczyna mi wywalac brzucho...i mam wrazenie ze mi żoładek po jedzeniu wyzej wywala niz zwykle.
Moja szwagierka na ten przyklad tez drobina nie jest, rozm.44/46 a juz w 16 tyg nie dalo sie ukryc ze to jest brzuch coazowy a nie tluszczowy. -
Edith wrote:Cześć Kala!
Jesteśmy dokładnie w tym samym dniu. Też mam termin na Wigilię 24.12
Superto moze spotkamy sie na porodówce
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie
Pytanie do słodkich mam czyli cukrzycowych. Kochane wiem, że mierzy się glukometrem 6razy dziennie na czczo, godzinę po śniadaniu a kiedy dalej się mierzy? O której jecie ostatni posiłek ( i co to jest) a o której śniadanie? Wyszło mi na czczo ponad 100 mam glukometr chce przez ten tydzień mierzyc i jeść jak podczas cukrzycy bo za tydzień mam wizytę to cos już będę wiedziała. Poszukam dziś jakiegoś diqbetologa sobie.