Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus - sama pisałaś, że z tych zaczerwienień wystawały włoski które wyrwałaś. To pewnie zapalenie mieszka włosowego jak pisały dziewczyny. Bierz co ci lekarz zalecił, na podrażnienia dla kobiet w ciąży dobry jest żel Lacibios Femina, bardzo mi pomagał
12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g 
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Marteczka-to jeszcze może się okazać, że będziesz stycznioweczka
aczkolwiek kto wie. Moja siostra miała termin na 27grudnia, cesarkę umówiona na 19grudnia, a jej dziecko zaczęło pchać sie w nocy z 6na 7grudnia 
No wszystko możliwe
-
Amus87 wrote:No ale pojawilo sie kolejne zaczerwienienie (aczkolwiek to nie pecherzyki) a pieczenie w srodku bardzo uciazliwe i cale zaczerwienione. Chyba ze przy grzybicy tez sie takie plamki moga pojawic na wzgorku
Amus nie potraktuj mnie w zaden sposob jako suczy, ale uwazam ze powinnas zamiast sie przejmowac ze to wyimaginowana opryszczka ppszukac pomocy dla ukojenia swojej glowy. Czytam Twoje posty i najczesciej mi serce peka, ze ktos ma tak smutna i nerwowa ciaze.... poprostu Mi Ciebie szkoda. Ciebie i Twojego partnera. Musisz znalezc sposob chocby z kosmosu zeby pokonac chorobe ktora toczy Twoja glowe. Bo z Twoja ciaza i dolem wszystko jest ok.... -
nick nieaktualny
-
Piekny :)serio , taki wlasnie chcialbym miecAngie 31 wrote:Dziewczyny to ja jestem jakis dzikus
Waze 49 kg dopiero 2 kg na plusie ale ja juz mam pilke przed soba.Zaczyna mbie bolec kregoslup bo tylko do przodu idzie jak tak dalej pojdzie to ja nie wiem balkonik chyba sobie zalatwie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23d0b60c1ad8.jpg
u mnie to najpierw poszly boki dupa cycki a potem wywalilo bebeszek
a Ty jestes taka zgrabniutka przy takim brzuszku
Angie 31 lubi tę wiadomość
belle_maman88

-
nick nieaktualnyA chyba najgorsze jest ze jak cos sobie ubzduram to to potem wrecz samo sie realizuje (jak samospelniajace sie proroctwo) objawy pasuja i nie ma opcji by to nie bylo to. Tak jak wczoraj pisalam ze mam te plamki ale na szczescie nie piecze mnie przy siusianiu bo to by pasowalo na opryszczke i bam...nie minelo kilka godzin jak wszystko wsrodku czerwone i piecze i nie jest wymyslem bo gin od razu to zauwaz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 20:44
-
Amus to tylko autosugestia. Jeśli naprawdę lekarz cie nie uspokaja to może psycholog, nerwicy się kobieto nabawisz to wcale śmieszne nie będzie... A twój chłop też w łeb dostanie ciągle słuchając że coś Ci jest. Więc dla nikogo takie wkręcanie nie jest potrzebne
-
Gratuluję udanych wizyt

Dziewczyny fajne macie już brzuszki zwłaszcza Ty Angie 31
Witam nową mamusie I gratuluję
Jooozefka powodzenia na jutrzejszej wizycie
Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:24
Angie 31 lubi tę wiadomość
Laura

-
78beti wrote:Angie - luz, ja mam jeszcze większy brzuch. Mam spora różnice jeśli chodzi o wielkość brzucha rano i popołudniu. Popołudniu mam chyba większy niż Lewandowska
Powaznie?!hahaha oj ciezko nam bedzie pod koniec cos czuje❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:78beti wrote:Angie - luz, ja mam jeszcze większy brzuch. Mam spora różnice jeśli chodzi o wielkość brzucha rano i popołudniu. Popołudniu mam chyba większy niż Lewandowska
Powaznie?!hahaha oj ciezko nam bedzie pod koniec cos czuje❤
Jesli was to pocieszy to ja jestem pulpetem, a zaczyna mi wywalac brzucho...i mam wrazenie ze mi żoładek po jedzeniu wyzej wywala niz zwykle.
Moja szwagierka na ten przyklad tez drobina nie jest, rozm.44/46 a juz w 16 tyg nie dalo sie ukryc ze to jest brzuch coazowy a nie tluszczowy. -
Edith wrote:Cześć Kala!
Jesteśmy dokładnie w tym samym dniu. Też mam termin na Wigilię 24.12
Super
to moze spotkamy sie na porodówce 

starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie
Pytanie do słodkich mam czyli cukrzycowych. Kochane wiem, że mierzy się glukometrem 6razy dziennie na czczo, godzinę po śniadaniu a kiedy dalej się mierzy? O której jecie ostatni posiłek ( i co to jest) a o której śniadanie? Wyszło mi na czczo ponad 100 mam glukometr chce przez ten tydzień mierzyc i jeść jak podczas cukrzycy bo za tydzień mam wizytę to cos już będę wiedziała. Poszukam dziś jakiegoś diqbetologa sobie.

chcialabym sie cieszyc ciaza ale to ciagle uczucie ze cos nademna wisi...