Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZołzimagic wrote:Amus pomocy nie ma co sie wstydzic. Jesli mialoby Ci to pomoc pozbyć sie lęków to czemu nie sprobowac, a widzisz sama ile ich jest, zreszta kazda tutaj na forum napewno przyzna racje ze Ty jestes najbardziej martwiaca się mamą na naszym grudniowym forum !
. Każda z nas sie martwi o malenstwo, wiadomo. Sprobuj czegoś, jakiejs pomocy , bo to wszystko Ci tylko szkodzi i sie wykonczysz z tych nerwow.
-
Amus - a może inny typ terapii by pomógł? Osobiście sie na tym nie znam, ale jest wiele typów terapii i może jakaś inna by przyniosła efekty? No chyba, że po prostu psychiatra nie taki sie trafił.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyLady skoro tak twierdzisz to na ludziach sie nie znasz. Ja akurat nie lubie byc w centrum uwagi zawsze sie staram za kims chowac. A jak o czyms pisze/ pytam to dlatego ze chce sie dowiedziec bo problem mnie meczy a nie by byc w centrum. Nie musisz mi na moje wiadomosci odpowidac. Nie poczuje sie stratna w tym wypadku.
Jacquline musze poszukac moze w innym osrodku tam akurat tak bylo ze od pon do czwartku grupowa dzienna a w pt z pstchologiem taka sam na sameditchen jak dobrze pamietam pisala o innej formie terapii, dlatego musze sie rozeznac
-
Wkurzyłam się na maksa. Napisałam zarąbiście długo post, żeby ulżyć swojej głowie i przy ostatnim zdaniu przypadkowo wcinelam anuluj i wszystko huk strzelił. Nie powinno być tam tego przycisku.
////
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 15:22
-
Amus, serio wyluzuj, zrelaksuj się i w ogóle.
Nikt Cię tu nie ma prawa ganić, ale fakt, że jesteś wśród nas pierwszą panikarą. I nie chodzi o to, żebyś nie pisała o tym, co Cię dręczy, tylko, że byś może faktycznie spróbowała popracować nad myśleniem. Przecież jet wszystko OK. Wysokie tętno u dziecka oznacza tyle, że musisz poczekać na resztę wyników, być może zrobić dodatkowe badania, a nie od razu planować amnio i czekać na najgorsze.
Ja też ciągle mnożę w głowie czarne scenariusze, ale staram się hamować, cieszyć każdym dniem, odhaczać kolejne tygodnie i wizyty. Może potrzebujesz większego wsparcia po prostu.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
I ja się pochwalę moim bebzunkiem
Miejscówka dla Dżuniora rośnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dccd64e2853.jpgJacqueline, Anuśka...G, [m]alina, salenne, k878, agii81, Szczesliwa_mamusia, Sunshine_111, Jooozefka, Lady Savage, magdzia26, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWachciowa wooow ewidentnie ciazowy brzuszek
bedzie pokazny domek cos czuje
K878 juz mi troche przeszlo panikowanie ja to mam tak falami... Mam nadzieje ze bedzie dluzej spokok
Missjust na drugi raz cofnij strone ja czasami nacisne byle co przeskoczy strona a jak dam wstecz to tekst nie znikaWachciowa, Missjust lubią tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Dziewczyny Ale macie już widoczne brzuszki. U mnie nic nie widać. Wizualnie sama dla siebie jakbym po prostu przytyla. Ale patrząc z przodu mam brzuch jaki miałam może ciut mniejsza talie.
Ładnie to wygląda u Was wszystkich
Ja robię zdjęcia co kilka dni. Dlatego widzę różnice. Nie należę do szczupłych osób A brzuszek się zmienia. -
Wachciowa wrote:Ja robię zdjęcia co kilka dni. Dlatego widzę różnice. Nie należę do szczupłych osób A brzuszek się zmienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 17:10
-
Lunk_a wrote:A może jakbym robiła codziennie zdj wtedy widać progres. U mnie póki co naprawdę mała zmiana. 2kg na plusie Ale z powodów o których pisałam z aktywności codziennej przed ciąża teraz 22godz na dobe po prostu leżę lub siedzę. Więc mój brzuch wydaje mi się po prostu lekko utyty
Spróbuj robić zdjęcia, zobaczysz że to nie tłuszczyk A Dzidziuś przygotowuje sobie miejscówe. -
Anuśka...G wrote:Wachciowa a który link wkleiłaś że masz miniaturkę? Cholerka zawsze mam z tym problem hihi
Kochana wpisalam w google " na forum zapodaj "później wybierasz opcję BBcode dodaj na forum w formie miniaturki czy jakoś tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 17:41
Anuśka...G lubi tę wiadomość