Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odstawilam moje główne źródło progesteronu (prolutex w zastrzykach) i nic mnie nie bolało ale miałam koszmary, że krwawie. Teraz jeszcze nadal biorę luteine, zobaczymy co będzie po jej odstawieniu. Choć niebardzo chcę to robić. Lutka jest tania i najchętniej bralabym ją cała ciążę ze strachu
Ktoś wie co u Edyty? Nie odezwała się po ślubie. -
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:A to ja przegapiłam
fajnie, niech odpoczywają, ja też jadę za tydzień na weekend
tylko muszę kupić strój jednoczęściowy. Mam po clexane tyle siniakow że by mi bylo wstyd wyskoczyć w dwuczęściowym
a wy chodźcie na plażę z brzuchami na wierzchu?
Ja w ogóle staram się ukryć brzuszek, nie mogę się do niego przyzwyczaić. Nie cierpię być w centrum uwagi, a mam wrażenie, że własnie przez brzuch jestem takim odmieńcemJuż powoli nie da się go ukrywać... więc będę musiała się z nim zaprzyjaźnić.
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Powiem Ci to co mi mój mąż mówi. Nie chowaj brzuszka. Chwal się nim. W końcu rośnie w nim mały cud
Mój aktualnie wygląda jakbym była grubaPo dzisiejszej wizycie, jeśli wszystko będzie ok, jutro ogłoszę wszystkim w pracy i może wtedy się przekonam. Teraz taki czas, że czuję się zwyczajnie z nim źle, taki jest jeszcze nie do końca ciążowy.
-
nick nieaktualnyNesairah niedługo będzie mocno ciążowy.
Mój mąż się śmieje, że jakby co, to taczka stoi w pobliżumoje dziecię to sobie niezle gniazdko tam wije. Ale musi podzielić miejsce z mięśniakiem, więc miejsce musi mieć. Czasami sobie myślę, czy to moje uczucie szczypania nie jest spowodowane tym, że dziecko mi kopie po tym mięśniaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 10:16
-
Lady Savage wrote:A ja laski znowu idę do szpitala, będę chyba z tymi cukrami co rusz na Polnej leżeć, jutro się mam wstawić, i teoretycznie do pon mam zostać.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Na polnej przynajmniej przyzwoite jedzenie
współczuję...
Mój też wygląda na gruby ale rosnąć zaczął teraz szybko. Wydaje mi się, że z dnia na dzien jest coraz większy. Ukrywam jak sie da
No właśnie mój też teraz rośnie mega szybko, jak ukrywam to wyglądam grubo, a znów pokazywać nie chcębłędne koło.
-
Dziewczyny, czy wy tez macie nadal takie schizy w 2 trymestrze? Myslalam ze mi sie uspokoi ale gdzie tam. w sobote widzialam dzidzie wszystko bylo dobrze. Od niedzieli budze sie w nocy z jakims koszmarnym uczuciem ze cos jest nie tak. Siedze i schizuje. Faktem jest ze odpiscily mi wszystkie objawy, mdlosci, jakakolwiek tkliwosc piersi...wiec czuje jakbym w ciaxy nie byla wcale. No i mi odbija...nadal..detektora nie kupilam bo sie panicznie boje ze go przyloze i uslysze cisze. Paranoja troszke...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnymalysmok84 wrote:Dziewczyny, czy wy tez macie nadal takie schizy w 2 trymestrze? Myslalam ze mi sie uspokoi ale gdzie tam. w sobote widzialam dzidzie wszystko bylo dobrze. Od niedzieli budze sie w nocy z jakims koszmarnym uczuciem ze cos jest nie tak. Siedze i schizuje. Faktem jest ze odpiscily mi wszystkie objawy, mdlosci, jakakolwiek tkliwosc piersi...wiec czuje jakbym w ciaxy nie byla wcale. No i mi odbija...nadal..detektora nie kupilam bo sie panicznie boje ze go przyloze i uslysze cisze. Paranoja troszke...
Też mi się to zdarza. Zwłaszcza im bliżej do wizyty tym bardziej się boję. To chyba normalne. Trzeba się wyluzować i wierzyć, że musi być dobrze -
nesairah wrote:No właśnie mój też teraz rośnie mega szybko, jak ukrywam to wyglądam grubo, a znów pokazywać nie chcę
błędne koło.
Ja wole pokazywac niz wygladac grubo xD wgle zauwazylam ze chude laski nie eksponuja brzuchow tylko chodza w oversizach w coazy czesto. Za to grubsze zeby noe wygladac na jeszcze grubsze wola pokazac ze to ciaza ^^ -
Część dziewczyny
dzisiaj mam widzenie z moim maluszkiem ,może w końcu dowiem się kto tam mieszka .
Olimpia przykro mi z powodu aniołka ale również gratulacje że drugi maluszek ładnie się rozwija .Lady Savage lubi tę wiadomość