Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej przyszłe mamusie
Mam do sprzedania pare firmowych ubranek w rozmiarze 68. Tu: https://www.olx.pl/oferta/duza-paka-21-szt-firmowych-ubranek-68-dla-chlopca-5-10-15-c-a-smyk-CID88-IDmOyMY.html Zdaje sobie sprawę, ze dla Was byc może będą to dopiero początki macierzyństwa lub doświadczone mamy zapomniały
wiec podpowiem, ze ubranka w rozm. 68 pasują na 2-3 miesięczna dzidzie. Może komus się przydadzą. A ja będę szczęśliwa bo pozbędę się zalegającego pudła. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia i bezproblemowego porodu!!!
-
mycha91 wrote:No to super! Bo az sie pdzestraszylam :* 3masz sie jakos kochana?
-
ara wrote:nie wyobrażam sobie, żeby ktoś obcy miał mnie macać! chyba bym trzasła
serio są tacy ludzie? ja nigdy nikogo nie macałam po brzuchu, nawet rodzonej siostry! -
U mnie w sumie ok, serduszko ładnie równo bije 154/min
Szyjka długa ładna, ale nie wiem ile ma. Upławy troche mi się nie podobały i lekarzowi w sumie też, dał mi globulki i Luteina w tym czasie doustna ma być
Truskawka jest dość wysoko, 3 palce jakoś pod pępkiem
Następna wizyta dopiero 20 lipca
I wcześniej nigdzie nie będę szła jak nic niepokojącego nie będzie, to będzie 18t0d. Prywatnie później i tak na połówkowe pójdę bo na tym sprzęcie to hmmm szkoda gadać
nesairah, ara, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, Zołzimagic, Lady Savage, Edith, Jooozefka, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Amus, ja mam problem z cukrami na czczo, na czczo do 90 ma być, u mnie przed insuliną było 125, 120, 110, mimo że kolacja to była np sałata z ogórkami kiszonymi, albo same ogórki kiszone.
czyli na noc tez musisz brac? Ja tej nocnej sie boje...bo to ciezko kontrolowac a moj diab jeden i ten co teraz mam mowi ze spadki sa najgorsze. Poki co na czco mam 84-96 wiec okej ale ja bym chyba chciala doposilkow dostac bo mnie to wkurza to latanie na biezni
i nerwy
KlaraS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja właśnie dokonałam pierwszych zakupów dla mojego babelka. Poszłam do pepco kupić mojemu mężowi kąpielówki i przy okazji kupiłam 5tetrowych pieluch białych, jedna kolorowa i jedna flanelowa. Rozszalałam się
a co...tak przy okazji. Ale będę kupować wszystko stopniowo, myślę, że po połowkowych. Bo kasy no to pójdzie. Niby głupie pierdółki,a się uzbiera
Lady Savage, Jooozefka, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
poszlam do gin. powiedziała, że CMV i podobne należy zbadać jakieś 6 tyg po infekcji, ale że CRP jest OK, to raczej nie to;
dała mi posłuchać serduszka i stwierdziła "dziecko ani trochę się nie przejmuje tą infekcją"
i przytyłam pierwszy kilogram!!!Szczesliwa_mamusia, [m]alina, Wachciowa, Kamcia1988, Marteczka93, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Hej długo się nie odzywałam ostatnio mam jakieś humory ahhh te hormony... Ale czytam was
Ja przez to moje dziwaczne nastawienie boję się cokolwiek kupić, myślę że uspokoje się w środę po wizycie.
Olimpia barfzo mi przykro ...
Lady no naprawdę masz brzydkie cukry cóż bardzo słodka z ciebie kobieta:D
Co do dotykania brzucha zależy kto dotyka, ale jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza no chyba a że byłaby to obca osoba hmmm... to chyba nie ale siostra czy ktoś bliski ja uwielbiam dotykać brzuszków jak dzieci się ruszają -
Ara robisz clexane co 2 dni? a to nie ma działania tylko przez dobę?
U mnie się nic nie sprawdza, czy wolno czy szybko czy wkłuję się głęboko czy bardzo płytko, pod pępkiem, nad pępkiem, w boczki, nic. Siniak raz jest raz go nie ma, nie da się opracować. Czasem mam kropeczkę a czasem mam rozlanego krwiaka na pół brzucha niezależnie od tego jak robię zastrzykJest trupio blady i sino-fioletowy bardzo nieładnie wygląda
-
nick nieaktualnyCo do dotykania brzuszka. Jak już zacznie się rusza na tyle, że będzie to czuć przez dotyk, to pozwolę dotknac. Ale nie chciałabym, żeby obcy ludzie dotykali. A już na pewno nie teraz, kiedy nic nie czuć. Teraz to jedynie pozwalam mężowi, wręcz proszę go, żeby kładł rękę i gadał do brzucha. Moja siostra jak była w zaawansowanej ciąży, to jej brzuch dotykałam, za jej pozwoleniem. Gadałam do niego. Śmiesznie było
-
Po brzuchu prawo macać ma mnie tylko mąż, bliskie osoby jak się zapytają i powiedzmy, że dobrzy znajomi jeśli też się zapytają. Tak to nie chce aby ktoś mnie macał i nie pozwolę
a no i lekarz, przecież czasem musi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 16:10
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam Was serdecznie!
Przepraszam na początku za spam, ale jeśli poszukujecie ubrań ciążowych lub chciałybyście coś sprzedać zapraszam do grupy na fb:
https://www.facebook.com/groups/314985702292527/
Szczęśliwych i spokojnych ciąży oraz zdrowych maluszków