Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 15 tygodniu
Czytam regularnie ale jakoś nawet nie miałam siły napisać. Od poniedziałku wróciłam do pracy i pierwszy dzień ledwo wysiedziałam ale już jest ok. Moje samopoczucie jest o niebo lepsze, wymiotuje tylko rano jak wstane, potem już jest ok, mdłości też odpuszczaja. Zauważyłam że jak jestem głodna to mi niedobrze a jak zjem to mija więc zaczęłam normalnie jeść
Dziś miałam wizytę, dzidziuś ma 8,5 cm i wszystko jest dobrze, kolejna wizyta za miesiącustaliłam też USG połówkowe na tydzien 19+6, myślę że będzie ok.
Lady Savage, Wachciowa, Edith, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, zapachmalin, Jooozefka, kaka470, Marteczka93, ara, magdzia26, k878, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Hejka
Po poniedziałkowej wizycie oznajmiam, że będzie córeczka. Nasze szczescie ma już 13 cm i 194 gramAztoria, Amus87, Jacqueline, Lady Savage, Wachciowa, Anuśka...G, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, zapachmalin, Jooozefka, Marteczka93, ara, magdzia26, k878, _darkblueberry, Morwa, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ja już po Usg i badaniach , to był ciężki dzień . Wiadomości nie bardzo szczęśliwe . Jeden bąbelek wzorcowo się rozwija drugiego serduszko przestało bić w 9 tygodniu , jakaś to niepojmowalne dla mnie . To bliźniaki dwujajowe , odzdziele worki i łożyska wiec stwierdzili, ze to co się stało nie wpływa na drugiego bąbla . OMG
Wyniki z pomiaru CRL 68.0 mm. NT 1.4mm -
Olimipa
bardzo mi przykro
i co teraz? co się robi w takiej sytuacji? Przepraszam że pytam, oczywiście nie musisz odpowiadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 20:29
Olimpia78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olimpia kochana! Tule mocno!!!
co teraz? Nie ma zagrozenia dla frugiego malca? 3maj sie dzielnie, chociaz wiem ze to boli pamietaj ze drugi tam jest i musisz buc dla niego silna!
-
Olimpia78 wrote:Hej,
Ja już po Usg i badaniach , to był ciężki dzień . Wiadomości nie bardzo szczęśliwe . Jeden bąbelek wzorcowo się rozwija drugiego serduszko przestało bić w 9 tygodniu , jakaś to niepojmowalne dla mnie . To bliźniaki dwujajowe , odzdziele worki i łożyska wiec stwierdzili, ze to co się stało nie wpływa na drugiego bąbla . OMG
Wyniki z pomiaru CRL 68.0 mm. NT 1.4mmmusisz być teraz silna, drugie Maleństwo Cię potrzebuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Olimpia kochana! Tule mocno!!!
co teraz? Nie ma zagrozenia dla frugiego malca? 3maj sie dzielnie, chociaz wiem ze to boli pamietaj ze drugi tam jest i musisz buc dla niego silna!