Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak wy sobie radzicie z wysokimi temperaturami? Ja mam teraz tak ze jak tylko jest powyzej 25 i slonce to natychniast zawtoty glowy i slabo mi. Przerazona jestem bo w nastepna sobote bede swiadkiem na weselu a to idzie jakas fala upalow...jak tu nie pasc w tym wszystkim...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyJa źle znoszę upały. I to nie ma znaczenia, czy jestem w ciąży, czy jak nie byłam. Dla mnie temp po wyżej 25stopni jest nie do życia. Jak są upaly, staram się nie wychodzić teraz z domu. Wcześniej po prostu musiałam mieć cały czas coś do picia, Jak już musiałam wyjść. Z reszta teraz to ja już w ogóle muszę mieć cały czas przy sobie butle z woda.
-
Amus87 wrote:Angie to zdjecie z 1 ciązy ?
Nieeee hahaha teraz z drugiej.
Też jestem rozmiar niestety xs nawet spodnie ciążowe noszę xs ale dzisiaj byłam na roczku koleżanki córci i kopara mi opadla
Prawie wszystkie dziewczyny mi powiedziały że mam bardzo mały brzuszek i jakby nie słyszały że jestem w ciąży to by nie zauważyły nawet .
Nawet nie skomentowałam tylko ładnie się usmiechnelam:-)
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngie w szoku jestem serio :o
Jesli chodzi o upaly to leb mi peka non stop
A z dobrych wiesci jestem zdrowa (odpukac :p) kataru nawet juz nie mam, wiec to chyba nie bylo bakteryjne bo sie udalo bez antybiotyku dosc szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 06:17
-
Angie - no gadka koleżanek bezcenna
przecież to dopiero 17 tydzień więc jaki ma być ten brzuch, choć i tak uważam, że jest na prawdę spory
Chyba koleżanki miały na myśli brzuchy z 7 miesiąca co najmniej, a przecież to dopiero 4-ty
Pięknie wyglądasz z tym brzuszkiem już
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Małysmok - ciężko, oj ciężko, jak jest temperatura około 25 stopni na dworze to masakra, a dom gdzie mieszkamy jest nieocieplony, pokoje mamy od południa i zachodu, więc rolety od razu zasłonięte a i tak duszno bo ściany się nagrzewają. Na dwór jak nie ma wiatru to nie wyścibiam nosa za bardzo w taką temperaturę, no chyba, że córkę trzeba zgarnąć jak nie chce przyjść. Na moim weselu byłam w 14/15tc i był koszmarny wręcz upał, to był ostatni taki upalny weekend, połowa sierpnia, potem tylko lało i zimno, 33 stopnie było w najcieplejszym momencie. Na sali było duszno, bo dość mała, dużo ludzi i mimo klimatyzatorów przenośnych no ciężko było czasem, ale tam gdzie tańczyliśmy czy wokół dworku było fajnie, wokół dworku mnóstwo wysokich drzew, stary park.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
Ja na szczęście nie mam problemów z upalami wiem czego się spodziewać starsza córkę rodziłam na pocztaku września, druga na pocztaku sierpnia także ostatnie tygodnie w upalach
tylko potrzebna zimna woda i prysznic chłodny 4 razy dziennie i będzie ok
muszę się nastawić pozytywnie w końcu nie spędzę lata z dziewczynami w domu haha bo u nas w domu gorzej niż na dworze
-
Ja Zuzię rodziłam pod koniec sierpnia, i to było jedyne lato które wspominam dobrze, nic nie puchło, b.dobrze się czulam. A ja poza ciąża w lato mam zawroty i bóle głowy, a tutaj było cudownie. Teraz jak się nie schowam to masakra, bardzo źle się czuje
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ból brzucha minął. Nie wiem dlaczego ma noc mnie tak łapie.
A tak poza tym zaczynam 17tydzien, 16juz za mną. Byle do przodu
Ja to mam dom dobrze ocieplony. U mnie mury mają 50cm, więc przy upałach sięgających 40stopni, w domu mam góra 23-24st. Oczywiście rolety pozaciagane.Aztoria lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mamusia - no domek nowy ocieplony, także upał 30 kilka stopni na dworze a w środku może 20 jak jest to max, tyle, że słońce wcale nie wpada przez okna, z jednej strony balkon wypuszczony, z drugiej od salonu taki okap dachu zrobiony, to w salonie przyjemny chłodek
Gratulacje kolejnych tcSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
My na szczęście mamy w domu klimatyzację bo cały dom jest ustawiony na stronę południową i rolety mało by co dały...poza tym w środę przychodzi ekipa od ocieplenia i tez to pewnie troszkę pomoże
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
nick nieaktualny
-
Witam. Trafiłam tu całkiem przez przypadek (nawet już nie pamiętam czego szukałam w Google) ale chyba nie mogłam trafić lepiej. Siedzę już na L4 i w sumie nie mam dużego kontaktu że znajomymi bo wszyscy zajęci pracą lub planami wakacyjnymi. Mąż w Anglii (gdzie i ja się będę musiała przenieść niebawem). Miło by było pogadać z kimś kto ma te same radości i obawy co ja
mam nadziehe, że mnie przygarnięcia
termin mam wyznaczony na 23 grudnia.
Wachciowa, Jacqueline, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Marteczka93, Aztoria, Edith, k878, magdzia26, Jooozefka, Sunshine_111, Anuśka...G, Nola lubią tę wiadomość