Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Wam zazdroszczę, że wracacie z wizyt z dobrymi wieściami o Maluszkach... Ja mam dopiero na 19:40 wizytę dziś i siedzę jak na szpilkach. Ja chcę juuuuuż!👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
Aboa wrote:Tak Wam zazdroszczę, że wracacie z wizyt z dobrymi wieściami o Maluszkach... Ja mam dopiero na 19:40 wizytę dziś i siedzę jak na szpilkach. Ja chcę juuuuuż!
Ja dopiero w piątek po południu... I jak tu wytrzymać?Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:To ja jeszcze z takim pytaniem wyskoczę: kiedy planujecie zacząć kompletować wyprawkę?
czekam też na informacje o płci- bo od tego zależy co dostanę w spadku po dzieciakach z rodziny- same dziewczynki w familii
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:to tak jak u mnie...
Lekarz mowił ze raczej na sto procent powie za 3 tyg
Superrrrrrrrr
Imie wybrane???????
No mi lekarz to samo powiedział, że na 100% potwierdzi na następnej wizycie, ale z tego raczej chłopca nie będzieBędzie Antosia
-
magdzia - nadgarstkowe są do dupy; są bardzo wrażliwe na to pod jakim kątem trzymasz łapkę, jak bardzo wyprostowaną w łokciu itd. i przez to pomiary nie są dokładne;
dziewczyny z Trójmiasta - będę tam w weekend: który szpital polecacie "jakby co"? może świruję, ale jak coś mnie zaskoczy wolałabym wiedzieć dokąd się udaćCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nataliamonika wrote:To ja jeszcze z takim pytaniem wyskoczę: kiedy planujecie zacząć kompletować wyprawkę?
z ciudzkami czekam na płeć. mam nadzieje, że 21 lipca na 4d poznam płeć. Na genetycznym nie chciało pokazać.
-
Sunshine_111 wrote:Eli, a jak ze zdrowiem tego maluszka? Ok?
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
-
- 6 śpiochów
- 6 bodziaków
- pieluchy tetrowe
- pieluchy flanelowe
- płyn do kąpieli, szampon i krem
Większość zakupów zrobiłam dzisiajhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
magdzia26 wrote:Nie bo do tej pory przy każdej wizycie ciśnienie było ok dopiero tak od ponad tygodnia jak mnie głowa boli to raz zmierzylam i miałam takie ciśnienie
będę teraz mierzyla parę razy dziennie wizytę na NFZ mam 7 lipca a prywatnie 11 zapisze pomiary i zobaczymy