Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Mój się ceni. Wizyta 100 a usg 150. Nie robi usg podczas wizyty.
-
nick nieaktualnyemikey wrote:2d. I jeszcze z odcinkami że niekorzystne warunki do badania bo trochę tluszczyku a nie tylko skóra i kości.
musialam sie mocno przyglądać a u niego fajnie widać
płacisz i jeszcze docinki...masakra nooooo a co on z medycyny estetycznej ?grrrrr -
Amus87 wrote:emikey wierz mi ze ja mam dużo tłuszczu na brzuchu ale on ma super sprzet i wida wszystko super. Na prenatalnych mało co widziałam ona mi gada ttu brzuch tu coś tam
musialam sie mocno przyglądać a u niego fajnie widać
płacisz i jeszcze docinki...masakra nooooo a co on z medycyny estetycznej ?grrrrr -
nick nieaktualnyto mój się nie czepia mojego wyglądu. Jego tylko interesuje to,żebym za szybko nie przybierała. bo to nie zdrowe. Jak przy ostatniej wizycie powiedziałam mu,że czuję się jak słoń, to się zaśmiał i mówi- no jeszcze jak słoniątko. śmiałam się z nim, bo mnie to rozbawiło. to był też pierwszy lekarz, który nie kazał mi się na gwałt odchudzać,żebym zaszła w ciąże. Bo to nie był głowny warunek. Pozostali to kazali mi schudnąć min 10kg, bo inaczej się nie uda. Ważyłam 82.Wszystko fajnie, tylko jak ma się problemy hormonalne, to wcale nie jest to taka łatwa sztuka. Mój nie ma problemu ze złapaniem dziecka przez brzuch. długość szyjki mierzy mi dopochwowo, bo mówi,że jest bardziej wiarygodne i dokładne.
-
nick nieaktualnyemikey wrote:No ja mu wystawie opinię jak się dziecko urodzi. Za same słowa "gdyby była pani tak szczupła jak dziewczyna przed panią to bym pani pleć powiedział. A tak to mogę tylko powiedzieć że na 100% będzie chłopiec lub dziewczybka" wystawie mu piękna recenzje.
-
nick nieaktualnyMuszę się zacząć szykować na przyjście klientki. A dziś mi się strasznie nie chcę pracować. jedziemy jeszcze kupić farby, już się zdecydowaliśmy na kolor i chętnie już bym pojechała. A tak trzeba jeszcze trochę popracować i na komodę do pokoiku malucha zarobić
-
Szczesliwa_mamusia wrote:ja to bym go zmieniła na pewno.
-
Taa, opowieści o LuxMedzie to znam z autopsji... do jakiegokolwiek lekarza jest problem się dostać, a do dobrego to już w ogóle. znanylekarz.pl twoim przewodnikiem, bez niego ani rusz;
Dużo zależy do pakietu - i wcale nie trzeba być VIP, żeby było OK. Mam porównanie, bo u męża jest słabszy pakiet i go przepisaliśmy do mnie. Trzeba się wykłócać i domagać świadczeń w terminie z umowy... teraz czekam na holtera, dopiero po głupiej dyskusji na infolinii "znalazło się".
No i nie bardzo chcą dawać skierowania na badania, podejrzewam, że im ściągają z wynagrodzenia albo każą się tłumaczyć. Czasami robię badania na własną rękę - no, ale to może na wyrost, nie jestem lekarzem, więc czasami się kieruję internetem albo koleżankami.
Najbardziej mnie wkurza, jak w LuxMed jest termin na za miesiąc, a za kasę w ProfeMedzie na już: to samo badanie, ten sam lekarz.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ja bym leciała na ip ale to może dlatego, że ja nigdy nie miałam żadnego plamienia a jakoś specjalnie się nie oszczędzam.
Kupiłam laktator, wkładki laktacyjne, pieluszki flanelowe i koszulkę do szpitala. Zawsze już coś
Byłam też w smyku i tylko utwierdzilam się, że zakupy zrobię przez internet. Różnica w cenach ogromna. Ciuszki były na przecenach owszem ale wszystko od rozm. 80 z mniejszych nic ciekawego.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:jeszcze rano mi koleżanka pisała ( 27 tc) że idzie do szpitala bo ma rozwarcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 13:25
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Mnie prZerażają takie rzeczy. Moja koleżanka urodziła córkę w 28 tyg (29.02 w rok przestępny). Mała ważyła 850g. Dzis ma dwa lata i 4 miesiące,nie chodzi, baaa nawet sama nie siedzi. StrasZne
ale staram si eo tym nie myśleć -
nick nieaktualnyu mnie jest kwesta tego ze ja nadal nie wierze ze w ciązy jestem a tu zaraz połowa
tylu dr próbowało, klinika niepłodności.... hormony leczenie, tutaj neidoczynnosc, otyłośc, Pcos, chora wątroba no jakie szanse?? zerowe... a zdarzyło sie naturalnie.... takze nie wiem kiedy w to uwierze ;P
emikey wrote:Idę do sZpitala. Znów do okulisty. Niebawem końcY pracę. Może mnie prZyjmie. Najadłam się co by mój brzuch wyglądał bardziej okazale. Haha.
Drogie NFZ, lepiej żebyś mnie znów nie wkur*****Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 13:32
emikey lubi tę wiadomość
-
Mój maluch dziś mi się nie daje skupić na pracy. Ciągle go czuję
Takie mini kopniaczki. Powiem Wam szczerze, że mnie trochę to uczucie przeraża, ale jest piękne
ara, magdzia26, [m]alina, Lady Savage lubią tę wiadomość