Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Dzisiejsza kolacja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb4a26064ec3.jpg
Ściągnęłaś ode mnie...tak wyglądało moje dzisiejsze śniadanie...tylko agrest czerwonyPyyyyyyycha
emikey lubi tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jacqueline wrote:16zł, chyba tylko InPostem kurierem.
Na tej stronie są za 205 i wysyłka 9 albo 15 zl, o ile to ten sam model
https://omedika.pl/index.php?podkat=136&site_no=2
Ja mam upatrzoną wstępnie Poofi C, bo ma dwie strefy twardości, ale ciągle się zastanawiam, bo oduczam się spania na prawym boku, ale na razie średnio mi to wychodzi i śpię na zmianę na obydwuI tak jest postęp, bo przed ciążą spałam na brzuchu...
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Nataliamonika - tak, jest parenaście zł tańsza, jednak hmm nie wiem czy ma to wyprofilowanie do środka na wysokości brzucha, bo przy tej co jest napisane z wypustką to ona kosztuje 220. W filmiku ich nie jest pokazane czy są dwa typy, trzeba by było sie zapytać, bo innej firmy jakieś U co znalazłam to gładka z obydwu stron bez tej wypustki do środka.
No ja cofam w spaniu, masakra jakaś, budzę sie pare razy w nocy i zawsze na plecach, a nigdy tak nie spałam, raz na jednym boku, raz na drugim, jak usnęłam na plecach to i na plecach sie budziłam jednak zawsze ciężko miałam tak usnąć, za to jak na boku usypiałam to nigdy na plecach sie nie budziła. A pare nocy ostatnich tylko na plecach sie budzę, żem troche wiercioch a jak mąż za blisko sie przysunie to może nie mogę ba drugi bok sie przekręcić i stąd ta pozycja hmm....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 20:46
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Jacqueline wrote:Nataliamonika - tak, jest parenaście zł tańsza, jednak hmm nie wiem czy ma to wyprofilowanie do środka na wysokości brzucha, bo przy tej co jest napisane z wypustką to ona kosztuje 220. W filmiku ich nie jest pokazane czy są dwa typy, trzeba by było sie zapytać, bo innej firmy jakieś U co znalazłam to gładka z obydwu stron bez tej wypustki do środka.
No ja cofam w spaniu, masakra jakaś, budzę sie pare razy w nocy i zawsze na plecach, a nigdy tak nie spałam, raz na jednym boku, raz na drugim, jak usnęłam na plecach to i na plecach sie budziłam jednak zawsze ciężko miałam tak usnąć, za to jak na boku usypiałam to nigdy na plecach sie nie budziła. A pare nocy ostatnich tylko na plecach sie budzę, żem troche wiercioch a jak mąż za blisko sie przysunie to może nie mogę ba drugi bok sie przekręcić i stąd ta pozycja hmm....
Te w kształcie U są chyba tylko z wypustką. Na mulan.pl znalazłam ten sam wzór co Twoja za 204, na Omedika jest tylko kilka dostępnych. Niby różnica w cenie niewielka, ale zawsze.Gaja
Nataliamonika - z czegoś chyba wynika ta różnica, właśnie te tańsze mają bardzo dużo wzorów do wyboru. Zawsze można napisać do nich i zapytać się czy jest miedzy nimi jakaś różnica, bo na stronie poza ceną i opisem nagłówka nic się nie różni. Mąż jak zobaczył, że tak oglądam poduszki pytal sie czemu jeszcze nie zamówiłam więc w sumie mogłam napisać do nich, jednak czasem jestem "za szybka"
rzadko, ale zdarza się
-
Jacqueline wrote:Nataliamonika - z czegoś chyba wynika ta różnica, właśnie te tańsze mają bardzo dużo wzorów do wyboru. Zawsze można napisać do nich i zapytać się czy jest miedzy nimi jakaś różnica, bo na stronie poza ceną i opisem nagłówka nic się nie różni. Mąż jak zobaczył, że tak oglądam poduszki pytal sie czemu jeszcze nie zamówiłam więc w sumie mogłam napisać do nich, jednak czasem jestem "za szybka"
rzadko, ale zdarza się
Niestety często spotykam się z tym, że na stronach producenta jest drożej, choć wiadomo, że powinno być odwrotnieDlatego właśnie przed każdym zakupem sprawdzam różne sklepy i porównuję nawet koszty wysyłki, ale ja w ogóle większość rzeczy kupuję przez internet, po sklepach chodzę co najwyżej raz na pół roku
Gaja
Nataliamonika - zakup garderoby jest u mnie rzadkością, przez Internet, lubię macać i przymierzać zresztą jak z większością zakupów które można dotykać przed kupnem
Uhhh jeszcze tydzień do wizyty... Na nfz, cudów sie nie spodziewam jak to na nfz, ale to mój doktorPrywatnie na połówkowe pójdę do niego. I teraz rozkminiam czy lepiej iść 20t4d tak czy 21t5d, ciąża pewnie pare dni starsza z USG jak na prenatalnych była starsza. Tak hmm myślę, że skoro starsza to lepiej wcześniej może pójdę skoro lekarz ma dobry sprzęt a za ten tydzień akurat wyznaczali by mi wizytę na nfz jak po 4 tygodniach znowu.
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie wiem czy pojadę, ale mamy niby jechać do teściów na wieś, to coś około 270km, samochodem, no i właśnie w tym wcześniejszym terminie tuż przed wyjazdem bym miała wizytę, usg, więc gdyby w razie "w" coś złego się działo z szyjką czy co no to bym nie jechała co nie. Więc się zapiszę na ten wcześniejszy
A za tydzień do poradni
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja nie cierpię chodzić po sklepach po prostu
Nawet buty przez internet kupuję
No i jednak na necie większy wybór jest. Większość rzeczy dla dzieciaczka też planuję kupić w ten sposób (nawet łóżeczko
), listę już mam prawie gotową. Chyba że wpadnie mi coś przypadkiem w oko w sklepie. W moim mieście jest niestety tylko jedna galeria handlowa i zawsze tłumy (Częstochowa), stąd pewnie też to zniechęcenie...
Gaja
nataliamonika wrote:Ja nie cierpię chodzić po sklepach po prostu
Nawet buty przez internet kupuję
No i jednak na necie większy wybór jest. Większość rzeczy dla dzieciaczka też planuję kupić w ten sposób (nawet łóżeczko
), listę już mam prawie gotową. Chyba że wpadnie mi coś przypadkiem w oko w sklepie. W moim mieście jest niestety tylko jedna galeria handlowa i zawsze tłumy (Częstochowa), stąd pewnie też to zniechęcenie...
-
MalaHD wrote:To ja tak mam z butami. W sklepach rozm. 35 pk prostu nie ma. A ja czasem potrzebuje nawet 34
Buty mam wszystkie z neta.